Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bine ai venit pe lume David Constantin! Violeta, refacere rapida, bebe sanatos si mancacios!

Gina, Lara era catarata pe acoperisul unei locomotive din lemn (dintr-un parc) si statea intinsa pe burta; s-a aplecat prea mult in fata, ca vroia sa se uite in locomotiva si dusa a fost cu capul in jos

Alinah, imi pare rau de Thomas!Sper ca pe viitor sa nu mai aveti parte de atatea peripetii!

Eu de fiecare data zic, gata, sper sa nu mai pateasca Lara nimic, da mereu mai face cate o boacana; tot mereu neatenta -- cred ca unii copii asa sunt facuti; sper ca la pubertate sa se mai potoleasca

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Bine ai venit pe lume David Constantin,sa cresti mare, sa fii sanatos, fara dureri de burtici. Violeta - multa dragoste si felicitari si sa te refaci repede.
Sa va traisca perechile si sa va bucurati sanatosi de ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Wow! In sfarsit vestea cea mult asteptata! Acum am intrat si eu si am citit, asa ca sa traiesti mult si bine DAVID CONSTANTIN (frumoase nume), sa iti bucuri parintii si fratiorii!
Violeta esti tare draga mea, nu vreau sa ma gandesc prin ce ai trecut la asa marime de copilas, sper insa ca ti-e bine acum si sa te refaci usor si repede!

Gina da, zilnic merg la curs, cate 3 ore, cu exceptia zilei de vineri. E super deocamdata, azi am dat primul test, cred ca am facut de 9 spre 10

Marimar tu ce mai faci? Nu ne-ai mai povestit nimic despre voi...

Va pup!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

quote:
citat din mesajul lui danat
azi am dat primul test, cred ca am facut de 9 spre 10

Dana, vezi sa nu ai un soc daca vezi 2 spre 1 la test. Aici notele sunt de de la 5 la 1. Cum a avut mama mea cand i-am spus prima oara ce nota am luat la germana Se gandea ca nici asa mare si maritata nu pun burta pe carte!

Adriana, merci,sper si eu sa nu mai trecem prin emotii.
Vad ca si a ta fetita e tare poznasa.

Primul baietel, Armin, nu a bagat in gurita, nas deloc, decat cat a fost bebe, dar nr. 2 e cam bolovan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

Noi peste cateva ore plecam in Italia,pt cateva zile!Sa speram ca si vremea tine cu noi!
Violeta,ce au zis surioarele si Stefan de bebe David??sa ne trimiti poze cu ingerasul!!
Alinah,imi pare rau de Thomas,bine ca s-a terminat cu bine(desi cred ca ai mai imbatranit cu cativa ani Alfel,tu ce mai faci?nazdravani merg la gradinita?

pupici ,mai vorbim saptamana viitoare!

GINA&THOMAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Concediu placut Gina! Unde in Italia? Noi parlamentam pentru septembrie.
Eu lancezesc si m-am plictisit acasa, dar pana nu face si Thomas 3 ani sa mearga la gradi nu prea am ce face. Aici, nu pot da sub 3 ani la gradi, probabil cucoanele locului ai obiceiul sa-ti tina copiii atarnati de tzatza pana la majorat. Armin merge la gradinita pana la ora 2 si isi face prieteni numai baietii mari din grupa (el e cel mai mic ca varsta) si vine acasa cu tupeu si figuri in cap si le aplica pe Thomas si pe tac-su.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Alinah, unde anume locuiti? in NÖ?
Si noi planuim o mini-vacanta la inc. lui sept. la un Bauernhof.

Apropo iesiri ... fetelor, vrea careva sa iasa duminica la Schloss Laxemburg (cel din linkul Ginei)?

Gina, drum bun si vreme frumoasa!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Buna feteor!

Ma multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine,mi-ati tinut galerie!

Eu am un picut timp si vreau sa va povestesc un pic cum a fost!

A urmat sa merg marti dimineata la spital,am ajuns pe la 11,pana au facut hartoagele,pe la 12 eram in salon!Am fost la CTG si nu aveam conractii,decat vreo 2 si astea neregulate si dilatatie 3!Eu nu prea vreau sa raman,asistenta ma intreaba cum au fost celelalte nasteri,zic de ultima ca a durat 1,5 ore si-mi zice ca e bine sa raman ca si acum se poate intampla repede.
Ok raman,incep sa am contractii regulate,seara ma pun in pat ,se opresc si incep alea neregulate.
Seara la vizita dr zica ca maine vrea sa-mi provoace ca am deja prea mult peste termen.Mie nu-mi convine deloc ideea asa ca sper ca pana atunci se va intampla ceva.
Miercuri dimineta,mi-au facut iarasi CTG si aceasi poveste,contractii neregulate cu dilatatie 3 si-mi zice o asistenta ca o sa-mi provoace.
Astept vizita,intre timp il sun pe Costi,ii spun,ma bufneste plansul,el incearca sa ma linistesca,zice ca vine la mine,eu i-am spus sa astepte ca-l suna eu dupa vizita si vedem.
La vizita dr ma consulta,dilatatie 3 spre 4 asa ca este hotarat sa inceapa procedura.
Prima faza, mi-a introdus un gel in vagin si zice ca nu am voie sa ma misc o ora,o sa am contractii si ca o sa fie bine bla bla.
Il sun pe Costi era vreo 10 si 10,ajunge la spital pe la vreo 10:30,incep si contractiile.
Dupa o ora merg iarasi la CTG,dilatatie 4intr-o ora un cm.Mergem sa ne plimbam,ne intoarcem pe la ora 13,dilatatie 5 spre 6.
Atunci imi pune si perfuzie,zic ei pt dilatatie,insa ametesc si vad in ceata,ii sic la moasa si zice ca poate asa reactionez eu si ca micsoreaza doza.Dupa perfuzie,mergem iarasi sa ne plimbam,ceasul era in jur de 14.Ne intoarcem pe la 15:30 ma consulta iarasi,intreb cat e dilatatia,sice ca nu m-am mai dilatat.Zic Doamne ajuta,o sa fie bine,contractiile sunt din ce in ce mai puternice.La 16 mi-a facut dr o injectie care imi spune ca va incepe sa-si faca efectul dupa vreo 20 de minute.imi pune din nou perfuzie,incep sa am dureri din ce in ce mai mari,suport.Pe la 17:15 moasa imi rupe apa.Am urlat de durere,Costi saracu nu stia ce sa mai zica sa ma incurajeze,ma uit la el era alb ca varul,tranpira(cu toate ca era aer conditionat),ii zic la moasa sa-l scoat afara,el nu ca e ok si ramane,i-am zis ca trebuie sa iasa,moasa il tine de braz,el zice ca e bine sa-l lase pe el si sa se intoarca ca eu am nevoie de ea.La 17:34 a venit pe lume,David Constantin,il ridica sa mi-l puna pe piept si moasa zice ca are peste 4 kg.Imi vad puisorul pe care l-am asteptat atat timp,imi dau lacrimile!Doamne cat e de minunat!Uit de orice durere,vine si Costi,si lui i-au dat lacrimile!Mai avem o minunatie,un inger pe care Dumnezeu a hotarat sa ni-l dea noua!Doamne iti multumim!
Va urma!

Va pup si va urez noapte buna!
Ma cheama datoria!

Violeta,David,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

sorry am postat de 2 ori acelasi mesaj!

Violeta,David,Alessandra,Maira,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Esti minunata Violeta, durerile trec repede important e ca tii in brate un ingeras si ai un sot care ti-a fost alaturi in acel moment, asta zik eu munca in echipa - in concluzie toti suneti minunati.
Si mie mi-a facut taty al nostru o surpriza : lunea trecuta m-am operat de varice ,si sambata seara inainte de operatie ne-am trezit cu el la usha -noi stiind ca este la munci la Vienna. Explicatia lui a fost "La bine si la greu impreuna mereu". A venit sa fie cu mine si sa aiba grija de puiuti, si pot sa zik ca atata am bocit ieri cand a plecat, ca am zis ca data viitoare ne bagam toti in valize si plecam cu el.
Sanatate multa si doamne doamne sa aiba grija de voi toti

Mergi la inceput