Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Violeta Doamne ajuta si sanatate multa Mairei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Violeta, am venit sa-ti tin si eu pumnii stransi. Am tot intrat in ultima vreme pe forum, sa dau de vesti urlacioase, na, si m-am gandit ca nu-i galeria destul de mare. Asa ca iata-ma!

Salutare fetelor si nu ma treceti la program de dupa atata chiul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Buna fetele,

Violeta,ingerasul sa te ocroteasca si sa ai o nastere mai usoara ca a mea!Bine ca a venit soacra-ta si ai un ajutor.Multa sanatate Mairei.
Adriana,Thomas de o luna si-a schimbat programul de somn , in jur de ora 21 adoarme,se mai trezeste inca de vreo de 2 ori pe noapte.
Annika ,ce mai face?imediat are 2 luni!pt Lara,cum se simte?
Flavia,cu atati musafiri cred ca e mai bine sa intri in greva.Lianei ,ia placut in Italia?
Dana,http://www.schloss-laxenburg.at,o idee pt week-end daca nu ati fost !Sanatate lui Raducu!

pupici la toate fetele ,burticile si prichindeilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Ieri am ajuns din nou la pediatra cu Radu, pentru ca atunci cand l-am luat de la gradi mi s-a parut ca avea putina febra si tusise cu o noapte inainte de n use mai oprea A fost amabila si ne-a primit cu toate ca aveau greva, si ne-a mai dat un tratament suplimentar, cu un sirop de tuse pt seara, mai puternic, care se vede ca a avut efect, pt ca azi noapte nu a tusit aproape deloc.
Oricum, febra nu a mai facut si a inceput sa isi revina si ca stare, si ca sanatate.
Eu am inceput de ieri cursul de germana, am nimerit intr-o grupa draguta (suntem 9 persoane de natii diferite, din cele mai variate) si avem un profesor tinar, dar care pare ca stie ce zice acolo

Violeta ai nascut? Maira e mai bine sper.

Gina merci de link, il vom avea in vedere, auzisem de palat dar nu stiam ce si cum si nici nu cautasem pe net ceva.

Adriana imi pare rau de Lara, e mai bine acum?

va pup fetelor si sa auzim de bine!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, intru si eu sa va salut, miine plecam la Roma, abia astept!! Chiar ca merit putina schimbare de peisaj dupa atitia musafiri.
Gina, Lianei i-a placut cel mai mult Verona, urmata de San Remo. Venetia, Milano, Padova nu au impresionat-o mai deloc...
Sa vedem ce va zice despe Roma.
Alinah, nu-mi vine sa cred, mai circuli si tu pe aici? Ce noutaturi ai dupa atita absenta?
Violeta, astept sa citesc vesti bune dupa ce ma intorc!
Dana, nasol cu Raducu, dar daca zici ca nu mai tuseste e bine. Cum ti se pare la curs? La Laxemburg e tare misto (ar fi fost urmatoarea mea propunere), puteti inchiria barcuta sau hidrobicicleta, castelul e innconjurat de apa se ajunge acolo doar cu bacul. Exista si un trenulet care merge de la intrarea in gradini pina la castel. Daca mergeti, inarmati-va cu piine uscata ca sunt niste pesti de (nu exagerez!) un metru tare amatori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

buna fetelor!

Lara e mai bine, juliturile de pe fata se vindeca incet-incet. Dupa cat de urat a cazut, e totusi bine (Slava Domnului).

Gina, si Annika cam tot asa adoarme (8-9 seara) si se trezeste de 2 ori (sau uneori doar odata) in timp. noptii. din pacate da iar trezirea pe la 5 si at. sunt cam ametita de somn -- in rest e o cumintica (macar ea, ca de Lara ce sa ma zic?!).

Si noi vroiam sa mergem weekendul trecut in Laxemburg, nu stiam sigur daca au si loc de joaca pt. copii. Linkul tau mi-a fost util, vom merge sigur alta data.

Dana, la ce medic pediatru mergi?
Ma bucur ca-ti place la curs, e imp. sa mergi cu placere.

poze noi
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/AnnikaLaraNoi

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
A NASCUT VIOLETA AZI LA 17:30 UN BAIETEL URIAS DE 4.455 KG, 53 CM, DAVID CONSTANTIN
NASTERE INDUSA, NATURAL FARA EPIDURALA LA 41 SAPT SI 3 ZILE.
FELICITARI MAMICA CURAJOASA SI RABDATOARE

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

DAVID CONSTANTIN,bine ai venit pe lume,sa cresti mare,sanatos,papacois si fara colici!!!
Violeta ,felicitari,sa va traiasca minunea si sa va aduca numai bucurii,alaturi de surioarele si fratiorul lui!

Flavia,drum bun si distractie placuta!
si eu m-am apucat sa pregateesc valizele vineri mergem si noi la mare in Grado!

Adraina,tare dulci printesele tale.De unde cazut Lara??

Adina,ti-au plecat musafiri??

Dana,zilnic mergi la curs?Bafta!sper ca Raducu e mai bine!

pupici si la celalate fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Wowwww bun venit pe lume David Constantin si refacere rapida mamicii tale.Doamne ce mare mi se pare...sanatosi si fericiti sa fiti cu totii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

La multi ani David Constantin!
Bun venit pe lume, sa ai parte de o lume buna si plina de iubire!
Felicitari Violeta, ce curajoasa ai fost. Refacere usoara si sa te bucuri de toti copiii tai!

Flavia, cum ma stii, lenesa la scris si vrednica la baute :) C-asa sta bine omului (ne)bun.
Eu vad ca nu mi-a fost chiar de bun augur reintrarea. Ieri am ajuns cu Thomas la 2 spitale la urgenta, ca si-a rasadit o parte dintr-o masinuta in nas atat de adanc, ca alunecase deja in spate. Doctorul de familie n-a reusit, la chirurgie la spitalul de copii n-au reusit, dupa doua incercari, asa ca mi-au dat trimitere la AKH si am probat din nou. Intr-un tarziu, dupa alte 3 incercari si aici, am scapat de tot chinul.
Distractie placuta si nu rata nimic ;)

Mergi la inceput