Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 20
Sasha.p spune:
Buna dimineata, va deranjez din nou cu o intrebare. Va scriam mai devreme ca sunt cautarea unei "operatii" la Viena si va ceream parerea. In cautarile mele am gasit o clinica cu care m-am si "conversat" pe email, Glodenes Kreuz Privatklinik (http://www.goldenes-kreuz.at/). Stiti ceva despre ea, ati auzit de ea? Multumesc mult.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
miha13gina spune:
Buna fetele,
noi am inceput diversificarea si prima saptamana Thomas era foarte incantat si ii placea,dar dupa ce i-au iesit cei 2 dintisori abia mai manca cateva ligurite de papa,insa la san adora sa stea.Maine mergem sa facem ultimul vaccinul.Profitam de vremea frumoasa si tot pe afara suntem.Thomas rade,ne tine "discursuri" se rostogoleste de pe spate pe burtica si mai nou sta in fundulet.
Dana,ti-au plecat si cea de-a doua tura de musafiri?Ai reinceput cursul de germana?
Silar,drum bun si sa ne vedem cu bine.
Bebeluc,bine ai venit printe noi!
Flavia,felicitari sotului,intradevar!!Bia ce mai face?
Hany,drum bun si o vremea fara calduri tropicale!Mergeti cu masina?
Adriana,ce mai fac fetitele?pe Lara ati botezat-o?
Violeta,ce fac copii,bebe David??
si la celalate fete si copilasi!
Gina &Thomas
Babee spune:
Dana uite zic prezenta.Sunt prin zona, fac bagaje si-mi tot strofoc mintea sa nu uit ceva(cu toate ca am facut si o lista-pentru prima oara).
Sasha sistemul este destul de bun, Goldenes Kreuz este un spital bun.Daca stii engleza nu e nicio problema, si atata timp cat tu iti platesti operatia ce probleme pot fi?.Poti avea si asigurare si te privesc in acelasi mod.Sotul meu are o operatie facuta acum 5 ani si nu a avut probleme.
Hany drum bun si multa grija cu bebe pe drum.
miha13gina spune:
Sasha.p,imi pare rau, dar nu stiu nimik despre clinika si prea mult nu te pot ajuta.Poate celalate fete,te pot ajuta !Multa sanatate!
Sasha.p spune:
Babee, miha13gina - multumesc pentru raspunsuri.
Babee - ma bucur sa aud o parere a cuiva care a avut contact direct cu spitalul. Eu i-am gasit pur si simplu pe net, le-am scris un email si mi-au raspuns imediat. Acum astept sa imi dea un calcul estimativ al costurilor totale, sper sa fie rezonabil. Ma intrebai ce probleme pot sa apara : intrucat am avut experiente f. proaste cu doctorii si spitalele din Rom., am ajuns sa suflu si in iaurt si prefer sa ma informez inainte de orice, ca presupun ca si afara exista o ierarhie a spitalelor si clinicilor. Inca odata multumesc si orice alt amanunt iti aduci aminte imi va fi sigur de folos.
Anca si Sasha
Flaflo spune:
Dana, spun si eu prezent, suntem si noi pe aici, profitam de zilele calduroase si de lipsa de musafiri (m-au dat gata anul asta). Simbata iar plecam la Timisoara, avem niste probleme si nu reusim sa le rezolvam.... Voi ati scapat de musafiri?
Sasha.p, imi pare rau de problemele voastre, in principiu orice spital e ok, aici nu se fac diferente de nici un fel, se vehiculeaza ca AKH ar fi cel mai dotat din punct de vedere al tehnologiei, insa si spitalele private au un renume foarte bun. Uita-te si www.privatklinik-doebling.at/index_en.php" target="_blank">aici. Cunosc pe cineva care s-a operat la aceasta clinica si a decurs totul ok. Numai bine!
Gina, Bianca e bine, ieri a fost Alesia si Elias la noi, s-au jucat, s-au biziit, s-au smiorcait....tot tacimul. Alaltaieri ne-am intilnit cu Romana, Matei si bb Mircea, s-au facut fetele ca purcelele, si-au schimbat hainele, sunt tare indragostite una de alta.
Silar, cum sunteti? Asteptam noutati de ultima ora!
Hanny, din pacate au anuntat iar calduri tropicale in vestul tarii, inclusiv Resita.
Bebeluc, cum v-ati acomodat la Viena?
Gabi, unde mergeti in concediu?
Va doresc o zi frumoasa, eu azi merg cu Bianca la shoping!
tyana spune:
Vezi Dana ,ca a functzionat sa scris in jumate de zi cat intr o sapatmana,eu ami cer scuze apar fr rar ,mai mult va citesc (ptr cine nu stie sant mami lui alessia si elias)asa ca salut toata lumea.Ami permit (sper nicio problema)sa fac un anuntz,eu ma mut intr o alta casa si am fr multe lucruri de vanzare,mobila ma refer,ar fi o canapea de piele neagra de 2 locuri,6 scaune de piele,o alta canapea de 3 locuri si multe alte lucruri,cine are interes sa mi dea un mesaj.
multzumesc, inca odata cer scuze ca doar cu interes scriu
danat spune:
Ahaaaa! ce ma bucur ca v-ati revenit! Asa DA! Ca la gazeta de perete de pe vremuri :-)
Las' ca imi mai pun eu ochelarii pe varful nasului si va mai fac prezenta din cand in cand daca e asa...
Va pup, sunt pe fuga sa plec sa recuperez baiatul de la gradi!
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Sasha.p spune:
Multumesc, Flavia, am notat, sa vad cum intru in contact cu ei.
Anca si Sasha
Adriana_78 spune:
Buna fetelor! ne-am intors si noi din mini-vacanta la Bauernhof.
ne vedem la capitolul25