Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Adriana, multumesc de urare. Despre locuri de joaca, ma gandesc la o activitate educationala(poate suna pompos dar nu gasesc alt cuvant), ceva sa nu arda gazul degeaba, sa-i pun mintea la contributie pana incepe gradi in septembrie. In alergatura noastra pt cumparaturi de casa noua am ajuns la SCS (acolo am gasi Leiner, Saturn, Kika, etc), am stat putin cu el si la locurile special amenajate pt copii cu pictat, plastilina, forme, "pescuit". ceva de acest fel caut, sa se integreze si sa desfasoare si o activitate creativa. In iunie am fost la Museums Quartier dar acum e pauza( doar plastilina si povestile ) pana pe 23 septembrie.
Pls adauga-ma si pe mine la listuta, Simona 14.06.1968, mami de Alex 17.01.1988 si Luca 18.10.2004
O seara buna tuturor,
Simona, mami de baieti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna fetelor!
Bebeluc bine ati venit si sa va fie de bine instalarea aici! Eu nu stiu sa iti dau vreo idee despre locurile de tinut ocupati picii, adica am vazut cate ceva dar numai gen loc de joaca. Eu sunt insa interesata de un sport la care as vrea sa-l inscriu cat de curand pe Raducu, chiar daca de luna viitoare va sta program full-time la gradinita si nu stiu cand am mai avea timp de sport. Cum va simtit aici? Cu ce va umpleti timpul?
Si multumesc de intrebare, Radu e bine, slava Domnului, si sper sa fie tot asa. I-am refacut de 3 ori analizele dupa externare si e totul normal. Medicii mi-au explicat foarte clar si calm ca sunt intalnite frecvent astfel de episoade in copilarie, totul e sa nu fie ceva gen cronic. Insa episoadele pare-se ca nu sunt asa grave, dar trebuie intervenit imediat bineinteles. Sper ca sotul tau este mai bine acum. Sanatate!

Adriana nu am inteles la ce te referi cand spui ca nu sunt pretentioasa ; in orice caz, referitor la musafiri- s-au invitat singuri, intrebandu-ne inainte daca pot veni la noi, insa fiind rude apropiate (prima tura) si cel mai bun prieten al sotului cu familia (a doua tura) nu puteam sa ii refuzam si sa-i trimitem la hotel. Asa ca, ne face placere pe total chiar daca inseamna mai multa oboseala in plus, stress si ceva deranj. Insa, sunt atit de putine clipele astea in viata incat nu merita sa ne impiedicam de amanunte cum ar fi comoditatea. Pe care oricum o vom regasi in 2 zile dupa ce pleaca si acestia

Fetelor vroiam sa va intreb daca stiti ceva cofetarii bune (nu de fitze) pt un tort? As vrea sa-i duc lui Raducu un tort la gradi de ziua lui (am vazut ca asa se obisnuieste) si nu stiu unde sa comand. Nu as vrea sa fac experiemnte tocmai acum. Multam!

va pupam!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Dana, cu pretentiosa, ma refeream la deranj; nu stiu cate cam. aveti, insa cand mai locuiesti cu cineva, trebuie sa tii cont si de progr. respectivilor de masa, somn, wc/baie, activ. prin oras. nu stiu daca pretentiosa era cuv. potrivit, asta mi-a venit primul - e vorba si de rabdare, intelegere, buna-dispozitie etc, nu neaparat de comoditate.

Simona, v-am trecut in listuta; e in regula icon-ul cu detectiv de la Alex? sau prefi altul? caracterele sunt cam mari la Luca, insa nu ma prea pricep si n-am reusit sa le modific.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, sper ca nu m-ati dat disparuta! Am fost in Romania, unde am prins cele mai mari calduri din tara (tocmai la Timisoara) din ultimii 30 de ani. Asa ca totul a fost un chin, nu am fost in stare sa vizitam doar pe vreo 2 prieteni, iar de iesit undeva nici vorba. Am stat si am mustit in suc propriu.
Dumineca seara ne-am intors, iar luni dimineata au luat-o ai mei pe Bianca la ei, asa ca am ramas in 2 si ne-am facut putin de cap. Ieri am recuperat-o si incercam sa reintram in normal.
Bebeluc, bine ati venit! Eu nu am inteles prea bine, sunteti temporar sau definitiv aici? Uite www.wienxtra.at/default.asp?er=15" target="_blank">aici un link util, nu stiu cum stai cu germana, ca in engleza nu este.
Silar, felicitari pentru apartament, cred ca abia asteptati sa fiti impreuna!
Danat, nu cred ca e cazul sa te agiti cu cofetariile, eu intotdeauna am luat tortul pentru gradinita de la merkur, fac torturi proaspete si foarte bune. Fac si modele pentru copii la comanda, cu tot felul de tematici (au catalog acolo) insa costa 50 euro si e cam mare pentru gradinita....
Restul fetelor ce mai faceti?
Noi am fost aseara in Prater, Florin a participat la un maraton si am fost sa facem galerie, a iesit omul meu pe locul 68 din 1500.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor! Ce mai faceti?

Azi a inceput scoala -- uram si noi un an bun scolarilor si zile frumoase la gradinita piticilor!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

OFF TOPIC

Buna
imi cer scuze ca dau buzna la voi aici, am si eu nevoie de ajutorul vostru
as dori sa fac un drum pana in Viena si m-ar interesa sa stiu:
-la ce hotel decent pot sta (cca 100 euro/noapte)
-ce centre comerciale imi recomandati pt.shopping, gen City Shopping Sud
multumesc anticipat si scuze pt.off topic

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hany spune:

buna fetele
nu am mai scris de mult ca ma tine bebele ocupata.
bebeluc bine ai venit.
eu nu va pot da sfaturi cu ce e de facut prin viena caci eu sunt departe cam pe acolo unde a dus mutu iapa.stam intr-un orasel care nu are decat un schleker un adeg oun trafik si un baker.la trafik si la baker e program doar pana la 12.chiar nu avem ce face.un singur parc unde mergem cu carucoirul cand e vreme buna.mi-ar place si mie sa fim undeva mai aproape de viena.nu chiar in viena ca e nebunie,aglomeratie.
saptamana viitoare o sa mergem si noi in tara sper sa nu prindem caldurile pe care le-ai prins tu flaflo ca noi mergem la resita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Buna dimineata,
Si eu tot off topic cu scuzele de rigoare: trebuie sa ma operez de colecist si incerc sa strang cat mai multe informatii referitoare la posibilitatea efectuarii operatiei la Viena. Puteti sa ma ajutati in gasirea celei mai bune solutii? De cand sunteti in Austria v-ati confruntat cu sistemul lor medical? Este accesibil pentru cei non-native? Multumesc mult pentru orice imi puteti spune.

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Buna fetele, ne-am intors si noi din vacanta.Am facut 5 valize si mai avem de facut una. Va pup si speram sa va cunoastem cat mai repede. Noi maine seara decolam.Saptamana viitoare cred ca punem si net-ul ca deoacamdata nu avem,si va mai scriu atunci.
Multa sanatate la pitici , mamici si tatici, si succes la scolari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Mai fetelor, dar va rog, nu mai scrieti atit ca ma dor ochii de la citit
Ma uitam pe la alte subiecte din "alte tari" ca au ajuns la volumul o suta si... iar noi...

Silar inteleg ca asta-seara aterizati la Viena, pai ce sa zic, sa va fie de bine si sa va bucurati de alegerea facuta! Sa ne povestesti cum ti se pare mai departe.

De Marimar mai stiti ceva? ce face bebe Mircea?
Violeta ce mai zici? Gina? Hai ca parca strig catalogul
Nici babee nu a mai scris de mult timp...
Parca eram si-asa prea multe ......

Hai va pup!

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Mergi la inceput