Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 18
danat spune:
Silar eu nu pot sa iti spun decat ca si noua ne-ar fi placut sa locuim in bez 22, insa nu am avut noroc sa gasim oferte bune in perioada cand am cautat. Strada pe care ai pomenit-o tu, din ce am vazut eu pe google earth, pare aproape de metroul U1, insa e bine sa aiba acces destu lde facil si la magazine, ca sa iti fie tie mai usor cad ai nevoie de cate ceva. Oricum, bafta in alegerea voastra!
Violeta dar nu ma plictiseam nici fara musafiri...am ce face mai mereu, inafara de dus/ adus puiul de la gradi, timpul de 4 ore cat sta el acolo e destu lde scurt ca abia auc sa fac una alta si trebuie sa plec inapoi sa-l aduc pe Raducu si apoi avem program impreuna. In orice caz, musafirii sunt si ei buni, daca ar fi si mai cumintei
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
coraly spune:
Fetelor, am o rugaminte. In cateva zile vrem sa mergem intr-o scurta vacanta in Austria, 4-5 zile maxim. Am vrea sa facem un traseu, prima data Parndorf, apoi Viena si mai departe nu stim sigur. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi? Ce zone merita vazute, ce rute sunt mai interesante si orice alte informatii.
Merci!
Coraly si Sergiu (3 ian 2005)
poze
Alaptatul - Help Line
Adriana_78 spune:
Coraly, eu dupa ce as vedea Viena, as vrea sa vad Salzburgul. Mie mi se pare un oras tare frumos.
Distractie placuta!
Adriana
hany spune:
buna fetele am fost miercuri la consulat si am luat certificatul si foaia de drum.ne-am gandit ca e mai bine decat sa mai pierdem timpul cand plecam ca avem si asa drum destul de lung si facem in jur de 12 ore.daca mai pierdem timpul prin viena si cat mai oprim sa pape puiutul ajungem la 15 16 sigur.asa ca am scurtat putin si poate plecam seara sau pe la 3-4 noaptea sa nu prindem caldura mare.
silar spune:
Buna fetele , ce mai faceti??
La noi taty s-a mutat deja in casuta noua, este f f f frumoasa. In Panethgasse a inchiriat.
si sanatate
danat spune:
Salutare natiune! Ati disparut de tot? Eu nu am mai intrat din cauze de lipsa totala de timp (prima tura de musafiri) dar ma asteptam sa gasesc mai multe noutati si cand colo..Ieri au plecat primii nostri musafiri, a fost frumos dar f obositor! Acum astept sa vina dintr-o clipa in alta cea de-a doua tura de musafiri care cred ca vor fi ceva mai pasnici ca au un baiat mai mare, de 7 ani. Am tras rapid o curatenie generala, facut mincare, spalat asternuturi si haine, calcat...ehehe, mare gospodina sunt
Cam atit despre noi!
Voi ce mai faceti?
Va pup,
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
bebeluc spune:
Buna ziua la toata lumea!
Suntem de 10 zile in Viena mutati si cu acte in regula si de ieri si cu internet!
Danat, cum te descurci cu 2 ture de musafiri una dupa alta? Iti mai ramane timp si de Raducu? Ce face, cum se simte? Presupun ca totul e in regula.
Sunt in cautare de locuri de joaca si activitati pt copii. Luca va merge la gradi la sf lui septembrie, abia atunci am gasit loc. Ceva idei, sugestii?
Saltari,
Simona, mami de baieti
Adriana_78 spune:
Silar, ma bucur ca si-a gasit sotul tau locuinta chiar acolo unde vroiati. Mai aveti un pic si veniti si voi, va doresc sa va simtiti cat mai bine acolo.
Dana, inca o tura de musafiri?! wow, inseamna ca iti place sa ai invitati si nu esti pretentioasa.
Bebeluc, bine ati venit si sedere cat mai placuta. Despre activ. pt. copii, locuri de joaca sunt multe de spus .. depinde de ce cauti/vrei tu. Un parc de cartier, parc mai mare, Indoor, balaceala.
Noi de obicei iesim in parculetele din cartier, mai ales din comoditate, iar cand e frig/ploaie mai mergem la indoor Spielplatz. Mai exista cu siguranta si gimnastica, muzica, dans, teatru pt copii, insa sincer noi nu prea ne-am interesat, nu pt. ca nu ne-ar placea ci din aceasi mare comoditate; de fapt nu e numai comoditate, ci mai putin stres, pt. ca Lara, fetita de 3 ani e cam dificila pe drum si atunci prefer sa nu ne petrecem multe ore prin masina/autobuz/tramvai, ci cautam activ. mai aproape de casa.
Hai, ca m-am lungit ca o zi de post.
pe curand
Adriana
bebeluc spune:
Adriana, multumesc de urare. Despre locuri de joaca, ma gandesc la o activitate educationala(poate suna pompos dar nu gasesc alt cuvant), ceva sa nu arda gazul degeaba, sa-i pun mintea la contributie pana incepe gradi in septembrie. In alergatura noastra pt cumparaturi de casa noua am ajuns la SCS (acolo am gasi Leiner, Saturn, Kika, etc), am stat putin cu el si la locurile special amenajate pt copii cu pictat, plastilina, forme, "pescuit". ceva de acest fel caut, sa se integreze si sa desfasoare si o activitate creativa. In iunie am fost la Museums Quartier dar acum e pauza( doar plastilina si povestile ) pana pe 23 septembrie.
Pls adauga-ma si pe mine la listuta, Simona 14.06.1968, mami de Alex 17.01.1988 si Luca 18.10.2004
O seara buna tuturor,
Simona, mami de baieti