Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 17
Adriana_78 spune:
Gina, ma bucur ca ai reusit sa ne scrii. Ce face micul Thomas?
Violeta, patulul a fost dat de personalul de la "castel". Erau dotati cu de toate, insa sincer nu mi-as face vacanta acolo, desi zona era frumoasa, insa prefer "civilizatie" si nu armuri
Dana, v-ati intors din vacanta?
Hany,te-am trecut in listuta.Eu am experinta neplacuta cu cei de la consulatul roman, as insista zilnic, ca sa nu ai vreo surpriza neplacuta.
Adriana
danat spune:
Bine v-am regasit fetelor! Ne-am intors si noi ieri din concediu, a fost frumos si putin cam obositor. Daca ma gandesc in urma, constat ca mi-ar fi placut sa lincezesc si eu macar 2 zile cap-coada, dar nu se prea poate asa ceva, caci am cautat mereu sa-i facem un program interesant lui Raducu ca sa nu se plictiseasca.
Marimar felicitari pentru micutul Mircea, sa va traiasca si sa va bucure toate zilele de-acum incolo, alaturi de surioara si fratele lui mai mari! Acum daca iti spun ca eu am crezut tot timpul ca o sa ai baiat...nu ai sa ma crezi
Violeta LA MULTI ANI de ziua de nastere, sa fii sanatoasa si sa ai numai clipe minunate alaturi de familia ta frumoasa!
Gina imi pare rau de pierderea tatalui tau...Dumnezeu sa-l odihneasca in pace. Ce mai face bebe Thomas cel frumos cu ochisori albastri? Tu cum esti?
Flavia imi pare rau ca va simtit rau toti trei, cum ati racit? O fi virusul de la Bianca? Ca am inteles ca exista un virus care da si simptome la burtica si ca raceala. Sanatate multa si sa va simtiti bine cat mai repede!
Adriana am vazut pozele de la castel, interesant si frumos ca idee, si fetitele niste dulcele.
Silar ma bucur ca ati reusit cu mutarea, uite ce putin a mai ramas si veniti aici. Mi-amintesc cum eram eu pe ultima suta de metri...cat de agitata si preocupata sa iasa totul bine si sa las totul in ordine la Buc, fiind tot asa, cu sotul plecat deja. Nu stiu ce sa iti spun despre gradinita pt Mihaita, noi l-am dat la una privata pe Raducu, care are niste reduceri pentru angajatii de la sotul meu de la servici. Am auzit ca si-asa, am fost norocosi ca am mai gasit loc. Cat despre pediatru, noi ne-am inscris intai toti trei la medic de familie si apoi am cautat (cand am avut chiar nevoie) un pediatru. Dar pentru un vaccin nu e o problema.
Hany bine ai venit printre noi!
Adinag am vazut si eu foto artistice, esti priceputa, frumos!
Si nu in ultumul rand, LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza azi ziua numelui!
Va pupam pe toti si un we cat mai placut!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
adinag spune:
Buna,
Violeta, cred ca-s ultima cu urarile de LA MULTI ANI!!! Ce mai fac copiii?
Silar, cred ca ai deja emotii, cu venirea. CU gradinita, eu zic s cauti si sigur vei gasi. Cel mai bine aproape de casa sa fie! Si poate incepe oricand, daca sunt locuri, evident, nu are nimic de-a face cu anul scolar (Jasmina a inceput odata in aprilie/mai, alta data in februarie). Acum va schimba si ea din pacate din noou gradinita, ca ne mutam in afara Vienei. Imi pare rau pentru ea, ca are prieteni si prietene aici, asta-i viata ei sociala, dar sper sa-si faca rapid prieteni noi. Scum vom incepe gradinita in octombrie acolo. Si mi s-a spus ca trebuie sa-i dea loc, avand 5 ani si fiind ultimul an inainte de scoala!
Dana, cred ca la Alina te refereai cu pozele artistice!
Iarasi trebuie sa fug la piticut, ca a disparut din raza mea si face scandal undeva prin alta camera!
Adriana_78 spune:
Dana,din pacate noi nu avem patut din acela!
Adinag, unde va mutati? banuiesc ca la casa/curte.
Adriana
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
noi suntem bine,bebe David e rasfatat si vrea numai in brate!´
Dana ,multumesc!Eu am un tarc ceva de genul asta Daca crezi ca-ti este de folos ti-l imprumut cu cea mai mare placere.
Adina,merciCopiii sunt bine,cei mari in Ro.O sa mergem pe 21 sa-i luam acasa!Imi e tare dor de ei!
Pupam restul fetelor!
Violeta,David,Alessandra,Maira,Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7
hany spune:
buna fetele
am sa sun maine la consulat.oricum nu putem merge sa-l luam.daca e gata al luam cand mergem acasa ca trebuie sa facem si foaie de drum.
dominik sta numai in brate.asa l-am invatat.acu a plans cu lacrimi de crocodil ca eu mam dus si eu ca omu si l-am lasat cu tati care l-a pus imediat jos.a inceput sa tipe abea abea l-am impacat.a adormit burtica pe burtica.cred ca la durut burtica.de obicei seara face scandal si pot sa-l plimb si sa-i fac masaj abea al impac.acum doarme ca un ingeras
danat spune:
Violeta multumesc, dar asa cum ti-am scris pe pm, au hotarat pina la urma sa-i care bebeului totusi patutul lui, chiar daca le va fi mai peste mana cu 2 copii mici sa mai care si cutia cu patul. Eu ma duc dupa ei la aeroport si ii mai ajut cum pot, cu toate ca voi fi si eu cu Raducul meu Pupici lui David alintatul!
Ca atare de maine vom avea musafiri din Ro pentru o saptamana, sper sa ne descurcam, e prima tura de musafiri de cand am venit aici, dar astia mi-s dragi (e verisoara mea pe care o simt ca pe o sora, cu familia ei) si vreau sa le fac sederea cat mai placuta. Cu toate ca nu sunt in cea mai buna forma, am facut in week-endul asta toata curatenia si ordinea posibila (noroc cu musafirii ), ne-am aprovizionat serios (aveam cosul plin aproape, de se uitau la supermarket la noi ca la extraterestri, dar am vrut sa evit sa ma duc des la cumparaturi de-ale gurii), am gatit, am facut si muffins sa se bucure mai ales copiii. Sper sa fie incantati, imi place sa le aduc bucurie celor din jur!
Va pupam si va dorim o saptamana frumoasa! Doamne Ajuta!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
silar spune:
Danat sunt sigura ca o sa se bucure musafiri, in primul rand ca o sa fiti impreuna si apoi bucuria mare o sa fie la copilasi.
Noi am hotarat ca inainte sa venim la Viena sa trecem prin Piatra Neamt sa se plimbam cu telegondola si sa vedem strandul cel mai faimos din Ro (asha am citit pe net).
Abia asteptam sa ajungem la noua casuta, dar timpul trece asha de greuuuu
Violeta te cred ca ti-e dor de copilasii tai si eu trebuie sa-i duc pe ai mei la bunici la Iasi ca sa-mi fac treburile in liniste. Parca nu i-as duce dar a zis bunica lor ca vrea sa se mai 'certe' putin cu nepoti inainte sa plecam.
Violeta Nicolae spune:
Buna fetele,
am editat mesajul meu anterior pt ca latise pagina:
Hany,asa este si David al meu,mi-a pus capac!Un rasfatat si jumatate.
Vezi ca titlul de calatorie(foaia consulara) e valabila pt bebelusi o luna!
Dana,e fain sa ai musafiri,macar cat nu ai cursul ai si tu ceva de facut sa nu teb plictisesti.
Silar,acus vine septembrie!Timpul trece,mai ales ca acum ai multe de facut.Pai copiilor le place la bunici asa ca de...... ne sacrificam.
Gina,sa-ti traiasca Thomas.Nici mie nu-mi vine sa cred ca are 6 luni,dar tie..Doamne ce trece timpul!Pupam dulce baiatul si pe mamica lui!
Va pupacesc!
Violet,David,Alessandra,Maira,Stefan
Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:4-7