Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Buna fetele, semnez si eu condica sa nu ma dati disparuta. Suntem toti trei raciti, Florin e cel mai rau..... Asa ca nu prea avem chef de nimic, speram sa treaca repede.
Hany, bine ai venit. Cu astia de la consulat nu o scoti usor la capat.
Silar, mai cauta gradinita, eu am gasit in septembrie cind nu mai speram.
Adriana, superbe pozele de la nunta, iar Annika e o dulceata!!
Violeta, la multi ani cu intirziere, mi-e rusine, dar tot timpul uit de zile de nastere (chiar si de cele notate in calendar).
Andruska, ca sa lucrezi aici ceea ce doresti tu este obligatoriu sa cunosti limba (daca nu perfect, pe aproape...). Revin cu link-uri ca acum nu sunt in stare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Trebuie facuta o lista cu sarbatoritii lunii, ce mai -- Violeta, scuze, nici eu n-am observat data -- "la multi ani fericiti" si sa te bucuri cat mai mult de copilasii tai!

Hany, Pm este un mesaj privat pe care il trimti unui alt membru, fara ca ceilalti sa-l vada; oricum poti scrie si pe forum direct. am vazut ca datele baietelului le-ai scris, daca vrei sa mi le dai si pe ale tale ...

nu mai stiu sigur cum se activeaza Pm-ul, parca din "profil prsonal"

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Daca da domnu' si gasim gradinita , oricum am ceva emotii cu Mihaita. Sper sa-i fie bine. Eu incerc sa-l invat in germana macar expresiile uzuale.

Mergi la inceput

Am uitat sa intreb , pe cat incepe anul scolar ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Silar, eu parca stiam ca scoala incepe in prima miercuri din sept. cred ca pe 3 sept., deci.
De ce vreti in cartierul 22? cred ca cel mai bine cauti gradnita la fata locului. poti merge sa le si vezi, poate sta cateva zile de proba si daca ii place sa ramana mai departe

Gabriela, Adinag, tu pe unde ati disparut? ce mai faceti?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hany spune:

buna fetele
violeta la multi ani si din partea noastra.ce face david?
adriana eu sunt nascuta pe 16 februarie 1978.ma cheama rorig hanelore.

si indivizii aia de la consulat sunt chiar dubiosi.nici acum nu m-au sunat.maine e saptamana.poate ma tin pana plec in tara sau poate nu pot pleca din cauza lor.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

[red]De ce vreti in cartierul 22?
Adriana

Ca sa fim aproape de serviciul lui Taty, poate ne ajuta doamne doamne sa gasim si gradi tot pe acolo.Noi ajungem pe 4 saptembrie noaptea in Vienna, deci o sa incepem cautarile de luni 8 Septembrie.
Daca va doriti ceva in mod deosebit din Ro nu ezitati sa-mi spuneti, cu placere va aduc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Salutare fetelor!

Va multumesc de urari si nu va mai scuzati atat, ca doar stiti vorba aia "mai bine mai tarziu decat niciodata"!

Silar, ma bucur tare mult pt voi!Nu-ti face griji,nici pt gradi nici pt casa.Eu zic ca:atata timp cat sunteti impreuna o sa se rezolve totul.Gradinite sunt destule,sunt sigura ca o sa gasesti loc.
Scoala in Austria se incepe in prima luni din septembrie,anul asta va fi 1 septembrie.Eu zic asa,intai cautati-va casa, in functie de locuinta cautati si o gradi pe langa casa pt ca trebuie sa o iei si pe Mariuta cu tine cand il duci si aduci pe Mihaita.

Hany,noi suntem bine,David e mai bine,e din ce in ce mai cuminte.Si la David ii place pe burtica,asa bine doarme!Azi noapte a dormit de la ora 21 pana la 3 a papat si-a dormit pana dimineta la 6:15. Dominik ce face?Eu zic sa nu stai sa astepti sa te sune ei,de la ambasada.SUNA TU si asta PE FIECARE ZI pana iti rezolva problema.

Adriana,tare dulci micutele,sa-ti traiasca si sa fie sanatoase!Frumos la castelul unde fuserati.Am si eu o curiozitate,v-au pus special patut pt Annika sau l-ati adus de acasa?!

Flavia,insanatosire grabnica si pupici la Bianca!
Voi ce mai faceti?

Va pup si va urez o seara frumoasa!

Violeta,David,Alessandra,Maira,Stefan

Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate,dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,nu se poarta necuviincios,nu cauta folosul sau,nu se manie,nu se gandeste la rau,nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,acopera totul,crede totul,nadajduieste totul,sufere totul.
1Corinteni 13:5-7

Mergi la inceput

Sar'mana mult pt raspunsuri. Mai am intrebari, nu va suparati pe mine. Cum se procedeaza cu copii?? Se inscriu la un pediatru?? Noi o sa avem asigurare Wiener Gebietskrankenkasse. Ma intereseaza in mod deosebit pt ca in octombrie trebuie sa-i fac Mariei vaccinul de la 2,6 ani si nu stiu daca sa il fac acum in septembrie inainte de a pleca la Viena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

Fetelor,va multumesc ca in momentele astea grele sunteti alaturi de mine!

Hany,bine ai venit printre noi!Suna tu la consulat,daca astepti tu dupa ei...
Silar,ma bucur ca va mutati si in curand veti fii impreuna!Uite aici o lista cu pediatri din bezirkul 22 http://www.docs4you.at/Content.Node/Aerzte/Wien/122x.php,suna si fa o programare la care e mai aproape,iti trebuie doar de e-card(cel putin asa mi-a trebuit pt Thomas).
Flavia,multa sanatate la toti trei!
Violeta,ma bucur ca David e bine,si lui Thomas ii placea sa doarma pe burtica,adoram momentele alea,deja mi-e dor de ele!Noi peste cateva zile incepem diversificarea,nici nu-mi vine sa cred cum au trecut 6 luni!
Adriana,tare dulci fetitele!sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!

Gina si Thomas

Mergi la inceput