Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hany spune:

buna
am cunoscut-o pe violeta ieri la consulat si mi-a zis sa intru aici ca sunt numai fete de treaba.am si eu un puiut nascut pe 20 iunie anul asta.al cheama dominik florian.sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Hany,
bine ai venit printre noi!Imi pare tare rau ca nu ai rezolvat nimic ieri.Ce ti-au zis?Cand trebuie sa mergi iarasi?
Eu am rezolvat insa mi-au gresit certificatul de nastere si l-au modificat.Ma asteptam sa-mi faca altul dar nu au vrut.
Ce face bebe mic?

Fetelor ce mai faceti?Se pare ca de cand avem bebei nu prea mai avem timp si de scris.David este bine,papa si caca,are colici si momente cand urla saracutul.
In rest suntem bine,abia astept sa plec sa-mi iau copiii acasa,mi-e tare dor de ei.
Fug la datorie!

Va pup pe toate!

Violeta,mamica de David,Alessandra,Mair,Stefan

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Guten Tag meine dammen .
In sfarsit s-au concretizat si planurile noastre, aterizam cu toti la Wien pe 4 septembrie seara.Acum sper sa mai rezolve taty si cu gradi si ma linistesc. Va pup si abia steptam sa va cunoastem.
Hany sa-ti traiasca bebelusul.
Violeta - pupic la burtica lui D sa-i treaca colicii (ai incercat sa-i dai Bonisan??)
Week-end placut la mamici, pitici si tatici.

Mergi la inceput

buna
nu mi-au zis can sa vin a last sotul nr meu de telefon sa masune.sa astepte.cand plecam acasa trebuie sa facem foaia de drum si al luam atunci.sa speram ca nu ne tin mult cu foaia.
in rest bebele plange cred ca-l doare burtica.a adormit facut covrig pe burta mea si l-am tinut asa pana am amortit.mia fost frica sa-lpun jos sa nu se trezeasca iar.acu l-ampus jos si vad ca doarme bine.
david ce face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRUSHKA spune:

Fetele din Austria,mai ales din Viena, pe ce saituri se uita oamenii la voi cand cauta de lucru? ma gandeam sa imi gasesc ceva in domeniul meu (psihologie/consiliere psiho-terapie), mai mult pentru schimb de experienta si in ideea ca poate candva ma mut inapoi in Europa - si as vrea sa incep sa caut, sa ma orientez. Daca se poate si in engleza, ar fi ideal, ca germana mea....Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Buna fetelor!

Hany, bine ai venit printre noi (daca vrei sa te trec in listuta, trimite-mi pe PM datele voastre)

Silar, mai aveti putin si veniti la Viena. Cred ca abia astepti sa fiti toti impreuna. V-ati gasit o noua locuinta? Parca vroiati in Bezirkul 10, nu? pe langa Vic.

Violeta, bucura-te inca de timp. petrecut numai cu David, ca atunci cand vin si fratiorii o sa trebuiasca sa te imparti intre toti.

Noi suntem bine, am impliit 3 luni (pun si poze)
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/Annika3Luni

Am fost in weekend si la nunta, undeva pe langa Amstetten; a fost frumos, ceremonie la biserica si apoi petrecere la castel Ernegg. Am dormit inntr-o camera ca-n filme, brrr, a fost interesant, insa nu m-am putut chiar bucura pe deplin din cauza copiilor.
poze, daca vreti sa vedeti
http://picasaweb.google.com/adriana78adriana/NuntaEMSchlossErnegg

Adriana

Mergi la inceput

Locuinta inca nu am gasit ca taty este toata ziua la servici si nu are timp de vizitat. Ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca nu avem o gradinita pt Mihaita si nu vreau sa-l tin acasa, la varsta lui trebuie sa mearga la camin sa socializeze. Credeti ca mai avem vreo sansa sa gasim ceva??

Mergi la inceput

adriana
asi dori cu placere sa ma treci pe lista.dar nu stiu ce e ala pm.
ce fetita scumpa ai.sunt asa de dulci cand sunt asa de mici.si cresc asa de repede.in fiecare zi e mai mare si face cate altceva.
violeta
nici azi nu ma-u sunat boi de la consulat.poate nu ajung sa plec in tara pana la sf lunii.

Mergi la inceput

In Bez 22 am vrea sa gasim ceva. Acum taty sta in bez 19

Mergi la inceput

La multi ani Violeta!!! pentru ziua de ieri, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de comorile tale cu toti cei dragi sufletului tau.

Mergi la inceput