Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

La multi ani Mircea! Sa cresti mare, frumos si destept si sa le aduci numai fericire parintilor!
Felicitari marimar! Refacere usoara si sa te bucuri de comorile tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Bine ai venit pe lume, Mircea! Alina, sa ai parte de un baietel cuminte si mancacios! Sper sa ne vedem curand.
Ce zice Romana, de "micuta surioara"? sau nu mai conteaza acum, bebelus sa fie!

Adinah, frumoase pozele de la semnatura. "pe langa invartit oale", mai te ocupi deci si de altceva.

Gina, fetele sunt bine, merci de intrebare! Annika creste pe zi ce trece, iar Lara inventeaza noi lucruri sa ma enerveze, sper intr-o zi sa se mai potoleasca.

Bebeluc, cred ca trebuie sa fie un apart frumos chiar in inima Vienei. Sper insa ca aveti geamurile spre curtea interioara, ca este mult trafic pe Ring, in zona Operei.

Adriana

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui Adriana_78

Bine ai venit pe lume, Mircea! Alina, sa ai parte de un baietel cuminte si mancacios! Sper sa ne vedem curand.

Adriana

Ooooh Adriana, te rog cruta-ma, fie-ti mila! Crede-ma, doi baieti sunt si-asa peste capacitatea mea nervoasa.

Arta fotografica e o pasiune de-a mea, cam singura care mi-a ramas si o mai curtez din cand in cand, cand nu-s unsuroasa pe maini de la pampersi si oalele cu mancare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Alinah, ce nu ti-ar placea inca unul? Si asa nici primii doi nu au fost planificati.....
Eu am o stare de lene continua, nu prea am chef de nimic, poate din cauza vremii sau a noptilor pierdute in ultimul timp. Vad ca Liana si-a revenit la starea ei normala, asa ca de o vreme chefuim cam mult, dumineca ne-am culcat la 3 dimineata si nu mai tine!!!
Am fost dumineca la Adina la spital, l-am vazut pe Mircea, o dulceata, prima noapte a dormit bine, a doua a cam chinuit-o pe mami.....
Romana si Matei sint incintati la maxim, iar lui Eugen parca nu-i vine sa creada ca are 3 copii.
Bianca are un virus la burtica, ieri m-au sunat de la gradinita sa vin sa o iau ca are diaree, azi e ceva mai bine. Speram ca miine sa nu mai fie nimic ca mi se duc zilele de concediu pe apa simbetei...
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

Fetelor as vrea sa fim alaturi de Gina, care trece printr-o foarte grea incercare si anume pierderea tatalui!
Dumnezeu sa-l odihnesca in pace!
Gina,ma rog ca bunul Dumnezeu sa te intareasca!Trebuie sa fi puternica, pentru Thomas!

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Oh Gina, ce incercare grea. Condoleante si Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Gina, imi pare rau. Dumnezeu sa-l odihneasca!
Ne gandim la tine! Multa putere sa treci peste asta!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Sincere condoleate Gina. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.
Multa putere si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camiserb spune:

Condoleante Gina si tarie sa treci peste o asa grea incercare!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Sincere condoleante Gina, suntem cu gindul alaturi de tine.

Mergi la inceput