Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 13
danat spune:
Marimar pai daca e sa fie, atunci tinem pumnii sa-ti fie usor, sa vina pe lume bebe sanatos (sunt tare curioasa ce este!) si sa te refaci rapid!
Asteptam vestea cea mare! Doamne Ajuta!
Adriana multumesc de felicitarile pt nota de la germana, dar nu prea inseamna nimic nota asta, decat ca mi-am vazut de treaba si am invatat :-) Si da, sigur ca mai fac si nivelul urmator, si altele cate va fi necesar. Acum abia suntem la propozitii destul de simple, cu dativ si acuzativ. Trebuie sa imi imbogatesc vocabularul, caut eu si mai citesc diverse in ziare, reviste. Ce mai fac fetele? Nu mai povestesti nimic despre ele?
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
bebeluc spune:
Buna seara la toata lumea!
Adriana 78, apartamentul este vis-a-vis de Opera. Am optat pentru centru pentru ca e aproape de orice( gradi, sali fitness,magazine )
Danat, imi pare rau daca te-am speriat. Am scris sub impulsul celui care a trecut prin f multe si vrea sa ajute ca alcineva sa nu pateasca la fel. Repet boala nu este f cunoscuta. Am sa-ti dau info amanuntite dar vb dupa saptamana viitoare. Sunt in criza de timp si luni e ultima zi de tratament a sotului la Milano dupa care sunt la Viena.
Marimar, daca a sosit termenul iti doresc nastere usoara, multa sanatate!
Abia astept sa va cunosc! Spun prezent pt viitoarea intalnire pe care o s-o stabiliti!
Simona
Gabriela19 spune:
Buna fetelor din Austria!
As avea si eu o rugaminte la voi si anume;unde si ce este frumos in Austria de vizitat.
Vrem sä facem o Vacanta de cateva zile in Austria si mai ales in Viena si nu stiu ce ar merita vizitat.
Poate acest subiect sa mai discutat pe undeva dar nu stiu eu si tocmai de aceea apelez cu drag la voi:-)
Numai bine tuturor:-)!!!
miha13gina spune:
Marimar,o nastere usoara si un bebe sanatos si papacios!
Silar,te asteptam cu drag!Cand va mutati?Ati gasit gradinita?
Simona,multa sanatate sotului si sa ne intalnim cat mai curand!
Cristina,imi pare rau ,dar nu te pot ajuta nu stiu nici un avocat!Intra si aici poate stie cineva http://www.wien.ro/.
Dana,Raducu cum se simte ?
Adrina,ce mai fac fetele?
Gabriela19,cateva locuri de vazut in Viena: palatul Schonnbrunn, palatul Hofburg,Donauturm, catedrala Sf. Stefan, Ringstrasse Opera ,palatul Belvedere, Rathaus , Parlamentul,casa Hundertwasser, Prater, The Spanish Riding School,Casa Marilor ...etc
Celalate fete ce mai fac??Pupici
Gina si Thomas!!
silar spune:
miha13gina venim in prima saptamana din septembrie.In ce priveste gradinita taty cauta. Azi am avut prima mea ora de germana si sunt f incantata, dar mi-a dat doamna de-a teme pana luni dimineata - mama mia
Gabriela19 subscriu la ce a zis Gina.Dupa parerea mea totul este frumos de vazut in Viena, numai timp sa ai.
si week-end placut (am uitat sa o intreb pe doamna cum se zice in germana :()
Gabriela19 spune:
Multumesc fetelor ptr. raspuns, sper sa avem zile frumoase in Viena si as dorii sa va intre incä ceva, exista Viena Card??si de unde se cumpärä si care este pretul??
Salutari!!!
Violeta Nicolae spune:
Astazi la ora 2 s-a nascut Mircea,bebe de 4 kg!
Bine ai venit pe lume Mircea,Dumnezeu sa aiba grija de tine!Adina sa-ti traiasca minunine si sa aveti parte numai de fericire!
Va pup
Violetamamica de David,Alessandra,Maira,Stefan
Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!
silar spune:
Multumim Violeta pt frumoasa veste, pt micutul David.
Bine ai venit pe lume Mircea sa cresti mare sanatos. Adina sa va traiasca bebelusul, multa sanatate si numai bucurii.
Week-end placut in continuare.
miha13gina spune:
Mircea ,bine ai venit pe lume,sa cresti mare si cuminte!
Adina,refacere rapida si mult laptic!
Gina & Thomas