Fetele din Austria (24)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

La Multi Ani Alessandra ! Violeta, sa va traiasca fetita cea mica si sa va bucurati mereu de ea!
La Multi Ani Rebecca! Gabi, sa va traiasca fetita cea frumoasa si bucalata!
Jasmina, LA MULTI ANI FERICITI !!

Noi sintem bine, nu ne grabim sa nastem, termenul a trecut cu 2 zile, asteptam....
Ai mei copii amindoi au venit cu 10 zile dupa termen asa ca nu ma astept acum sa apara bebe mai repede. Ma mai bucur si eu de ultimele zile cu burtica, savurez cit pot...m-a ajutat si vremea, ce-i drept, nu stiu ce ma fac daca vin iar caldurile....

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta Nicolae spune:

La multi ani,Jasmina,sa-ti dea Dumnezeu sanatate, tie si familiei tale!Adina,sa-ti traiasca fetita!Sa-ti aduca numai bucurii si momente in care sa fi mandra de ea!

La multi,ani Rebecca,Domnul sa aiba grija de tine,fratiorii si parintii tai!Gabriela,va doresc tot ce-i mai bun pe lume,sa fiti fericiti si sanatosi!

Buna fetelor,
multumim pt urari!
Ieri am fost un pic trista,as fi vrut sa fiu langa Alessandra,dar asta este...Am vorbit cu ea la telefon,i-am spus "la muti ani",si ca o iubesc mult, mi-a raspuns ca si ea ma iubeste!Mi-a zis "mami besc"(adica "mami te iubesc")
Fetele sunt foarte incantate la bunica,se joaca toata ziua afara,au foare multi copii de varsta lor in zona.Mananca fructe si legume din gradina,plus lapte proaspat de la vaca!Le merge foarte bine,soacra-mea spune ca nici nu prea intreaba de noi.Maira,cand am vorbit cu ea,m-a intrebat de David,daca a crescut!? si mi-a spus ca ii place mult la bunica!
Stefan este si el foarte incantat ca-i in Romania,are prieteni de varsata lui,merg la peste impreuna,seara fac foc de tabara!
Cu toate ca-mi este foarte dor de ei,ma bucur ca se simt bine,doar este vacanta si trebuie sa simta lucrul asta!
David e bine,cam plangacios,ii este foame cam tot tipmul cand nu doarme.Se pare ca are si colici,care il cam supara,dar in general este bine,sper sa intram si noi in ritm ca.... inca nu l-am prins.

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

marimar,iti tin pumni si facem galerie

Iubirea noastra-i mai frumoasa,
ca orice dragoste sub cer.
Caci toate dragostele pier,
a noasta nici de iad nu-i pasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha13gina spune:

MARIMAR,sa dea Bunul Dumnezeu sa ai o nastere usoara

Violeta,ma bucur ca la copii le place la bunici,eu cand eram mica adoram sa merg la bunici,iar cand trebuia sa ma intorc acasa plangeam de suparare si acum ma gadesc cu nostalgie la vremurile alea. pt bebe David,abia astept sa-l cunosc!!

pupici la toate fetele si sper ca sunteti bine!

Gina& Thomas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Nastere ushoara Marimar, multa sanatate.
Vroiam sa va intreb - la Viena se face prelevare de celule Stern sau doar la cerere, ca la noi??
Violeta ce fericiti sunt copii tai la bunici, eu toata viata am fost complexata ca nu am avut bunici la tara. Au fost so copilasi mei cu taty la tara la bunici lui 3 zile si tare mult le-a placut.pt micutul David sa treaca burtica repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeluc spune:

Danat!!!!!!!!!!
Mi s-a facut pielea gaina cand am citit ce ai patit cu Raducu. Tremur acum cand iti scriu. Sotul meu sufera de 2 anmi de aceasta boala, se numeste PTT, Purpurta Trombotica trombocitopenica!
E foarte grava, se poate muri. Am avut 2 ani de cosmar alaturi de el, de 3 ori a avut boala, odata complicandu-se cu accident vascular celebral din cauza distrugerii si acumulari in sange a trombocitelor fragmentate. Sunt f multe de spus. Acum este in tratamet la Milano. De 3 saptamani in fi=ecare luni i se administreaza un medicament anti recidia PTT.
Am inchiriat apartamentul in Viena din luna Iunie 2008, daca-ti aduci aminte ceream info despre zone bune, si inca nu ne-am mutat pt ca suntel la Milano cu tratamentul sotului.
In august venim La Viena. Daca nu te deranjeaza vreau sa te ajut, sa-ti dau cat mai multe info si sfaturi ca sa nu treci prin ce am trecut eu ci sotul meu.
Multa sanatate,
simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_t spune:

Salut ! "Fetele din Austria", va rog frumos imi puteti recomanda un avocat austriac vorbitor de limba romana ? (preferabil din zona Tirol). Sotul meu a avut un accident acolo in vacanta, si pentru recuperarea pagubelor are nevoie de un avocat. Germana nu stim deloc, ne descurcam bine cu engleza, dar ne-ar fi mult mai usor in romana fiindca sunt multe lucruri de discutat.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Simona (bebeluc) si mie mi se face pielea de gaina cand citesc ce descrii tu!!! Imi pare rau de ce a patit sotul tau si ca ii e necesar tratament, dar te rog, nu mai ma speria acum in plus, si-asa sunt cu o doaga deplasata de cand am fost cu Raducu in spital. Afectiunea pe care a avut-o Radu se numeste Trombocitopenie. Am sa iti scriu mai multe pe PM sa nu monopolizam subiectul de aici. Orice sfat si informatie imi sunt utile oricum! Sanatate multa sotului tau!
Unde ati reusit pina la urma sa inchiriati apartament in Viena?

Marimar cum esti? Ai nascut? Sau mai asteapta bebe ca sa fie un Leu cu acte in regula?

Noi suntem ok, cu programul normal, azi am avut ultima ora de germana din modulul acesta, am primit certificat de absolvire cu nota 1 pe linie.

Va pup si sanatate!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimar spune:

Fetelor,
nu stiu daca azi e THE BIG DAY.....dar
eu ma duc la spital ca am avut azi noapte asa numitul " bloody show" adica singerare si scurgeri , picaturi de lichid amniotic desi contractii ioc. Mi-e doar teama de infectii , eu am sptreptococul B si stiu ca poate fi periculos, mai ales ca am recitit povestea cu Caruciorul Rosu a colegei de odisee Narcisa
Vreau sa vad daca mai pot astepta pina se declanseaza nasterea natural sau trebuie sa mi-o induca sau sa stau sub observatia lor.
Daca n-ar fi sptretococul asta B as fi mai linistita
As fi preferat sa nasc in week-end.....dar...asta e, cind e sa fie atunci e, sa fie sanatos..
Ma intreb doar daca pot sa mai nasc in apa....

41 sapt

-------
vine bebe 3, surpriza
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silar spune:

Sanatate multa Marimar si nastere ushoara.
In curand o sa fim si noi pe listuta voastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Adina, iti tin pumnii sa fie totul bine si sa ne auzim curand! Daca ramai in spital, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios!

Cristina_t, nu te pot ajuta ca nu stiu nici un avocat personal, in niic un caz din zona Tirol; ai putea da o cautare pe google la "anwalt", insa nu stiu daca e cea mai buna metoda, ca nu poti stii cat de bun e in meserie avocatul x sau y.

Dana, felicitari pt. nota! MAi faci si urmatorul nivel de germana?

Bebeluc, unde anume v-ati gasit apart.? Multa sanatate sotului si sper sa ne vedem curand in Viena!

Adriana

Mergi la inceput