Fetele din Austria (24)
Raspunsuri - Pagina 11
Flaflo spune:
Dana, nu am stiut faza cu Sf. Ilie....inseamna ca ne va merge bine anul acesta?
Cosmetica pot sa iti recomand asta:
Dani - Kosmetik GmbH
Mozartgasse 7
1040 Wien
(01) 5054410
Este romanca, sotul ei este maseur, am fost mult timp la ea si am fost foarte multumita. De citiva ani insa imi vine o cosmeticiana acasa, asa ca am renuntat la Marta.
De coafor nu stiu ce sa-ti spun, eu oriunde m-am dus nu am fost deloc multumita si am mai platit si o groaza de bani.
Cu romana nu stiu altceva decit cursul de la Institutul cultural, dar abia din septembrie ca acum e vacanta. Nu stiu daca exista vreun loc unde sa se vorbeasca ambele limbi.
Cu informatii turistice revin ca am putina treaba acum.
miha13gina spune:
Adina,La multi ani,plini de fericire si impliniri!!Sa ai parte de ce e mai bun ,mai trainic si mai frumos!!
Dana,multa sanatate lui Raducu!!Ingrozitor prin ce ati trecut!
Marimar,in spital nu ai nevoie de prea multe cum ti-au zis si fetele,sunt dotati cu de toate acolo.Eu am avut nevoie de crema pt sfarcuri,care ei nu au avut!
Eugen asista la nastere?
Flavia,prea bronzati nu am venit,desi a fost cald soarele era mai mult printre nori;in rest ne-am mai relaxat si noi. pt mica "creatoare"!
Violeta,ce mai face bebe David?
Pupici la toata lumea!
Gina &Thomas
Adriana_78 spune:
Adinag, cu intarziere iti doresc si eu LA MULTI ANI fericiti, cu sanatate si cu multe momennte frumoase alaturi de cei dragi!
Adriana
adinag spune:
Multumesc de urari!
Dana, eu am fost o singura data in viata meala cosmeticiana, si asta intr-un concediu, deci nu te pot ajuta. Poate ma ajutati voi pe mine
In rest, nu prea am ce povesti, astept sa vina vreme mai buna :-((
Adriana_78 spune:
LA MULTI ANI, JASMINA! Sa cresti mare, sanatoasa si frumoasa!
Adina, sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca cat mai multe bucurii!
Adriana
Flaflo spune:
Jasmina, La multi ani, sa cresti mare, frumoasa, cuminte si sa primesti multe cadouri!!
Scuze de absente, sunt cam ocupata la birou ca restul colegelor sunt in concediu. Promit sa revin cu noutati.
Va pup
danat spune:
Adinag sa iti traiasca fetitza si sa va aduca numai bucurii! Am vazut si eu acum data ei de nastere, la semnatura ta...
Am fost astazi la spital sa mai facem un rand de analize (la indicatia mediclor de la externare) si am rasuflat usurati, trombocitele au crescut peste medie, erau foarte incantate doctoritele, il tineau pe Raducu numai in Super si Bravo
Pe Raducu am reinceput de ieri sa-l ducem la gradi si este incantat ca si-a reluat activitatile cu "colegii". Eu am reinceput germana, se pare ca nu am pierdut prea mult, am sa incerc sa recuperez cumva ceea ce au invatat ceilalti. Ne-a dat ca tema pt saptamana viitoare sa facem un referat despre orice subiect vrem noi. Si mi-a venit ideea sa scriu despre romani celebrii, care au facut ceva pt omenirea asta, cum sunt Coanda, Vuia, Brancusi, Paulescu, de ce nu si Nadia, ce ziceti? Vi s-ar parea interesant sa auziti asa ceva?
Ce bine ca a stat ploaia, poate avem noroc macar we asta de timp frumos!
Va pupam!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
silar spune:
Felicitari DanaT pt Raducu si spor la lucru.Eu sunt din Onesti si as fi tare mandra daca ai scrie ceva si de Nadia. Am inceput si eu sa citesc din Germana fara profesor si chiar imi place. O sa fac in luna august si niste ore de germana cu o profesoara.
La multi an i Adina pt tine si pt Jasmina (frumos nume) sa fiti sanatoase si cu multe impliniri.
Sa aveti o zi faina si un week-end cu mult soare.
miha13gina spune:
Jasmina,LA MULTI ANI!sa cresti mare,sanatoasa si fericita
Adina,sa va traiasca ,fetita!
Dana,ma bucur ca Raducu e mai bine!Interesant subiectul,bafta!
Si noi abia asteptam sa se incalzeasca!
Gina& Thomas
miha13gina spune:
Alessandra si Rebecca,LA MULTI ANI!sa aveti parte in viata de tot ce e mai bun si frumos!Iar parintiilor sa le aduceti numai bucurii!
Fetelor ce mai faceti??E o liniste totala..