Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 9
felicia74 spune:
Intalnire - se anunta toata saptamana caniculara, deci musai sa gasim un loc cu AC.
Mda, marti mi-ar conveni si mie. dar asa cam putea si in restul zilelor, cred.
Anda eu l-as duce la dr ca sa fiu eu impacata ca am facut ce trebuia. Dar stiu ca tu ai dr pediatri printre prieteni, nu i-ai intrebat?
Roxi sa-mi spui si mie cand mai ai examene, ca vin eu la tine, nu e chiar asa mare Poli
Pana la urma v-ati intalnit la IOR?
Pischi Alex e de ceva vreme plangacoasa? Cunoastem, si pe noi ne dispera Ili, cum nu-i convine ceva cum pune buzita! Nu stiu daca ii va trece, eu sper din tot sufletul ca da, ca altfel ma imbolnavesc de nervi. De multe ori plange direct, nici nu spune ce vrea, de parca as putea eu sa ghicesc ce are in capsor.
Ia uite domle, discutia despre intalnire era chiar inaintea mesajului lui lavi, pe care-l vazusem restul nu Am luat-o razna....
Gata, nu mai scriu ca vad ca ma iau iar ametilile. Ma duc in pat sa ma odihnesc.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Iote ce liniste...v-a molesit caldura, sau sunteti pe la terase?
Pe mine m-a lovit vrednicia, daca tot n-am sot acasa, Tv-ul nu merge ca nu l-am platit , mi-am facut de lucru. Aseara la 10 dupa ce am fost in parc si am baut un Bailey's frappe la o terasa nu ma mai lua somnul, asa ca am spalat maimutza, am culcat-o si m-am apucat de gatit. Am facut salata de vinete pe care le copsesem mai devreme si niste mancarica de fasole verde. La 2.30 am terminat-o si m-am bagat in pat, azi dimineata la 8 cand s-a trezit Miruna nici nu puteam deschide ochii. Noroc ca a fost intelegatoare, i-am pus laptele si apoi s-a jucat in liniste, cuminte pana la 9.30 asa ca am mai putut dormi nitel.
Acu' m-am apucat sa coc o placinta cu caise, ca le aveam taiate de 2 zile si se alegea praful de ele, tati a sunat ca pe la 2 a plecat spre Buc deci mai are ceva pana ajunge
Inatalnire mi-e indiferent ziua, as prefera undeva unde sa poata ajunge toata lumea, prin centru, ceva. Daca pot si am cu cine lasa copilul vin negresit. Asta depinde de domnu' Marius, ce program are in ziua resp, ca in ultima sapt numai pe la 9-10 seara a vaenit acasa
Feli ai grija de tine!
Buluci pe caldura asta mi s-a atrofiat creierul, nu pot socoti nimic. Sa inteleg ca nu e buna rezolvarea ta?
Ina ti-ai vazut visul cu ochii...facem galerie sa mai stea Pufosel nitel la caldurica
Nu mi se deschid filmuletele puse de Meems, mai incerc
Ma duc sa mai bag un ochi la placinta
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
buluci, ai gresit la picioare pisici mari per rucsac, deoarece 7 ori 4 fac 28, nu 32 totalul este de 10 876 picioare.
ma duc la filme meems
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
uau, rianna este mai cuminte decat nichita:)) stiam io din povestirile mihaelei ca e cumintica, dar acum am vazut in filme ca tare potolita si echilibrata este. ce m-am distrat cum patrula prin casa vorbind la telefon. banuiesc ca era convorbire virtuala. asa face si nic, se plimba prin casa vorbind la tel, dar cand chiar este cineva la celalalt capat amuteste sau zice strictul necesar. cred ca este inca impresionat de cum aude voce din telefon.
eu nu stiam de pagina asta cu filme rianna, unde ai ascuns-o pana acum? ma duc ca vreau sa le vad pe toate.
felicia, la gimnastica, da. dar cred ca de la 3-4 ani e varsta minima.
uau, ce tare e rianna la karaoke! ma rog, e putin playback de fapt ce mormaie ea acolo, dar e super
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
miri__b spune:
am citit pana la pag 5 si tre sa lamuresc problema.
pe zuz l-am lasat la Ploiesti o saptamana, eu fusei la Moeciu pana azi, acu-s akas.
luni am programare si la masaj. in restul saptaminii program de joie ca la fitznes merg cand vrea muschiul meu blocat orcum dupaunwk de topaiala, vineri cu lautari si sambata cu un dj super.
astept sa va vad cum astept sa vad oaza din desert.
pana una alta sa va spun. fi-miu a plans de-a rupt cand am plecat(si eu pe scari ca-l auzeam). cand s-a trezit n-a intrebat de noi.parintii lui Sorin au o catea , cum se trezeste se duce sa vada ca face "sada"ad Sanda.e bine sa vorbesc cu el la telefon? ma gandesc sa nu-l supar.el stie ca suntem la servici.
ma duc sa mai citesc
anda77 spune:
azi nichita n-a mai zis nimic de cap, Doamne ajuta. din pacate a vomat juma de pranz, dar nu fac legatura cu capul, adica nu vreau, era proaspat venit din parcul canicular, cred ca de-aia. astept sa vad cand se scoala
miri, da si nu la intrebarea cu telefonul. adica eu l-am vazut pe nichita in ambele faze. as zice mai degraba nu, din experienta mea. era odata cand plangea rau nic de dorul lui ta-su mare (este frate de cruce cu tataia, febletea lor reciproca). si cand l-am sunat pe tataia sa vb cu el, ei bine, dupa telefon , mai rau a facut, tavalit pe jos cu inecat de plans ca sa mergem la tataia.
pe partea ailalta, dupa ce vorbeste la tel. cu taica-sau se linisteste. ce este drept este ca de taica-sau nu-i e dor ca de mine sau tataia din simplul motiv ca nu e obisnuit cu el in casa, imi cere sa-l sun numai ca sa-i spuna neaparat ceva lui ta-su. atat. p-orma isi vede de treaba.
tu nefiind in cel de-al doilea caz, ci inprimul, eu zic sa nu-l suni.
mami de poet(09.12.2005)
madau spune:
Miri, eu n-as suna. Am patit de cateva ori asa cu Miru si mai rau a facut, am crezut ca se va linisti daca stam de vorba, dar mai rau si-a adus aminte ca suntem plecati
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
eu zic ca problema intreba de cate labe sunt, nu picioare
mami de poet(09.12.2005)
anda77 spune:
miri, pont pentru despartiri temporare de copii: du-i cadou la preluare. fiu-meu suporta mai bine despartirile. de fiecare data cand am fost plecata i-am adus, normal, iar maica-mea i-a tot spus in episoadele de maraiala: papa tot ca dk papi tot mami iti aduce multe masini, ca de-aia e plecata sa-ti cumpere masini. a functionat mereu. si astepta masinile, evident:) asta daca n-ai nimic impotriva recompenselor de genul asta, stiu ca sunt parinti care nu le agreeaza
mami de poet(09.12.2005)