Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 8
Ina869 spune:
Lavitza zodia gmenilor a trecut la voi, nu si la mine. acum ma pregatesc sa merg la botez . adika la restaurant ( dar am zacut toata ziua in pat ca sa fiu in forma ... se stat pe scaun )
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Buluci spune:
Quote:
"marti vor fi 37 de grade la Bucuresti, cu real feel 43 sau cam asa ceva; deci vom scoate limba de caldura"
... azi au fost pe-aci vreo 45 ,si e doar inceputul.in iulie si august vom praji ouale pe capota masinii.
anda77 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
Cum ramane cu intalnirea?
Eu vineri nu pot pt ca sambata plecam in concediu.
Accuweather zice ca marti vor fi 37 de grade la Bucuresti, cu real feel 43 sau cam asa ceva; deci vom scoate limba de caldura.
1. nici eu nu prea pot dupa marti, de-aia vroiam marti seara.
2. pana marti vor veni aia de la vortex sa-mi instaleze aparatu de aer conditionat. Asa sa-mi ajute Dumnezeu. AMIN
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
hello, hello
va salut din onesti, am venit la o intalnire organizata cu ocazia iesirii la pensie a profului meu de volei. Aseara am evadat la restaurant vreo 4-5 ore fain. Am vorbit despre copii, bineinteles; m-am stricat de ras cu povestile mamicilor de copii care debiteaza perle la greu si fac tot felul de nazbatii.
La mUlti Ani, Roxi!!!! Sanatate si iubire multa, multa!
Mandy, multi ani fericiti impreuna!
fug ca-mi tipa flacaul
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
Ina869 spune:
ora doua a sosit de nascut nu mi-a venit!
deci sintem si noi oficial, in zodia racului
Ina869 spune:
Mima, dulce Rianna cu portocala ( sau lamaia?)
ce frumos ii sta cu rochitza albastra.
si ce pufoasa este ( are carnitza pe manute )
Madutza10 spune:
Neata!!
Roxi ,LA MULTI ANI!!!Multa sanatate ,fericire si rabdare multa cu amandoi copii!(imi cer scuze pentru urarile intarziate )
Fetele ,a avut vreun copilasi reactii urate dupa vaccinul de 2 ani jumate??
Al meu 2 zile a facut febra ,il doare piciorul ,merge schiop desi i l-au facut in funduletz ,nu prea are pofta de mancare ...,azi e un pic mai bine dar as vrea sa stiu daca a mai patit cineva asa
Orlando_Andreas
(9.12.2005) si Mada
Cheia- 1 iunie
www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )
Buluci spune:
CristinaN mi-a dat un mail cu o problema de matematica de clasa a5-a,si cu asta mi-am batut eu capul azi.
Sunteti mai destept decat un copil de clasa a 5a?
Iata o problema reala de matematica pe care nu au rezolvat-o multi adulti. Daca veti deschide Excel-ul veti vedea o lista cu f putini care au rezolvat-o.. ..
Intr-un autobuz sunt 7 fete. Fiecare are cate 7 rucsace. In fiecare rucsac se afla 7 pisici mari. Fiecare pisica mare are cate 7 pisoi mici cu ea.
Intrebare: Cate picioare se gasesc in total in autobuz? (nu e niciun raspuns "la misto" de genul "autobuzul nu are picioare" , ci chiar e o problema de pur calcul matematic)
Daca veti gasi nr. corect de picioare , acel numar este parola care va deschide fisierul (pe bune , .... am verificat si se deschide).
Dupa ce deschideti fisierul , puneti acolo numele celui care a rezolvat corect problema , salvati fisierul si apoi trimiteti-l mai departe pentru altii.
Mie mi-a dat 11172 picioare pisici dar nr nu deschide acel fisier!
-avem 49 rucsace?
-in fiecare rucsac 7 *4 =32 picioare de pisici mari
49*4 =196 picioarele pisoilor mici
in total 228 picioare intr-un rucsac
228*49 rucsace=11172
Distrati-va si voi un pic!
Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq
Varsta lui Simon
www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR
felicia74 spune:
Ura, a venit caldura si eu sarbatoresc prin scaderi de tensiune Ce poate fi mai frumos decat sa ti se faca rau in timp ce copilul te zapaceste de creieri si alearga de colo-colo? Nici nu mai tin minte, oare cum ma descurcam cand stateam acasa?
Dar pe atunci Ili era cumintica... mama, ce copil! Azi iar am comparat-o cu restul copiiilor, a mea fata era singura ce nu statea locului nici 10 secunde. Ceilalti mai stateau pe banca, mai priveau natura, oamenii, masinile, numai a mea era perpetuum mobile.
DEja in parc ne-a zis lumea sa incercam sa o ducem la gimnastica, deoarece e foarte energica si catarata. Trebuie sa o filmez sa o vedeti cum "evolueaza" la bara, deja face scheme, fata! Si s-a luat toata gasca dupa ea, ca la zbenguieli e prima.
In schimb, nu prea stie sa se joace cu ceilalti copiii, cum ii ia cineva jucaria din mana sau ajunge la minge inaintea ei, se pune pe bocit, ca e ofticoasa mare si ultra-sensibila. Trebuie sa iau masuri in privinta aceasta ca altfel va avea de suferit, nu gluma. Si inca o incaseaza de la ceilalti copii, nu da in ei, nu se apara, nimic!
Acum ia sa mai si raspundem, ca am citit in mare ce ati scris:
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)