Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello!!!

Roxi, LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa, voioasa, iubita si fericita alaturi de toti cei dragi!

Anda, referitor la durerea de cap a lui Nic, nu stiu ce sa zic ... te-a auzit pe tine cumva? Cu Daria asa am patit, a auzit la noi si zice si ea mereu. Poate la voi nu o fi asa, poate chiar vorbeste serios, dar in cazul asta opinia unui medic este singura varianta edificatoare! Sau poate a stat in soare fara palarioara... vezi cum evolueaza si daca se linisteste il mai poti lasa o zi sa mergi abia luni la medic.

Va multumim de aprecieri pentru renuntarea la pampers, insa azi-noapte (pentru ca era fff obosita) i-am pus pampers (dupa ce a adormit, pentra ca atunci cand era treaza n-a vrut sa ma lase) si dupa asta toata noaptea s-a frichinit si s-a foit , mormain intr-una "fara pampers... fara pampers!" Oricum de dimineata avea vreo 2 pishu in pampers. Mi-e urat ca daca o las fara si face pe "langa ea" tre' sa schimb cearsaf, perna ... tot! Moaaaama ce lenesa sunt!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Roxi inca o data la multi ani, sa ti se implineasca tot ce-ti doresti!!!

Azi am fost in Cismigiu cu gasca de la bloc ca e targ traditional si m-am gandit ca vor fi incantati piticii sa vada teatru de papusi. Hm, asa si asa. La inceput le-a placut la culme, dar dupa o juma de ora s-au plictisit. Ma distra si povestea - Capra cu trei iezi - de fapt o transpunere moderna a povestii, unde caprele din sat o banuiau pe mama celor 3 iezi ca ar avea o "legatura" cu lupul

Era si targ cu vanzare, mi-am luat strachini (demult le caut ca sa mananc fidea cu lapte din ele, asa cum faceam la mamaie) si turta dulce facuta in casa, o nebunie!!!! Vi-l recomand e foarte frumos evenimentul. Vin si formatii de muzica populara.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu se preface ca mi-a is si la joaca, la tobogan. mai stau pana maine cu ceva panadol antiinflamator si daca mai zice si maine mergem la dr.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

va multumesc din suflet fetelor! sunteti nemaipomenite!
Sa va dea Domnul si voua numai bine ! va invit la o inghetata mare cu ce topping vreti voi! tot
Noi tocmai ce am sosit de la examen, obositor este sa ajung de la mine pana la politehinca..., dar m-am racorit cu o inghetata de la
MC

cami, apoi taman ce iti spuneam yo ieri si ma dadeam happy ca de-o luna nu facuse nimic nopatea, ba chiar s-a trezit...m-am pomenit ca azi noapte a facut nu odata ci de doua ori pisu pe ea, si da am schimbat de doua ori

buluci, eu sunt la a treia facultate ce o incep si vreau sa fie prima ce o finalizez, de aceea sunt si foarte indarjita pentru ca daca o las acum nu o mai termin.

andra, curent, AC, eruptie masea, inflamatie ureche. deci, termina cu gandurile alea negre ca nu-i a buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

anda- du-l la doc pe poet.poate totusi are nevoie de ochelari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

sa va spun ca nu sunt singura ce vine cu copilul la examen, nu il iau in sala cu mine insa ma asteapta afara.

ina, inscrie-o fara nicio problema si mai vezi tu pana atunci, nu poti sa o duci program scurt chiar de este inscrisa la cel lung?
Este greu cu doi, scena descrisa de anda este reala si mai mult de atat, e cel mai bine pentru rachel sa aiba un program la gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Concluzia finala : va merge program prelungit din septembrie. Acum merge doar 3 max. 4 ore/zi si am vazut progrese remarcabile - cu toti de acolo vorbeste numai in lb. engleza.
Multumesc fetelore pentru sfaturi si sugestii! mi se rupe inima, dar se pare ca balanta atarna greu pentru gradi full time.

Cuscra, lasa gandurile negre ca ai trebi' mai importante. Sa nu-l fi tras curentul si sa aiba probleme cu sinusurile, sau otita sau ceva de genul asta. Pune-i diseara o caciulita in cap sa doarma cu ea. Daca si maine se plange, eu m-as duce la doctor, macar sa te linistesti si sa fii sigura ca nu-i altceva. Nici eu nu cred ca se preface fiindca nu ar aminti din ora in ora.
Rachie a mea a devenit o smechera ( nu ca nu ar fi fost si inainte ) de cind este taica-su acasa sta cocotata numai in brate la el. Ea stie ca eu nu pot, i-am spus ca pe mami o doare burtica si de cite ori este refuzata de tati si n-o ia in brate incepe sa se miorlaie "pe rachie o doare burtica" mai nou, cand a vazut ca nu mai are trecere cu asta a inceput cu "pe rachie o dor ciorapii" - pe noi ne uimeste cit de corect gramatical vorbeste citeodata, zici ca-o adult.

cuscra - exclus bona, prefer sa socializeze, sa fie in colectivitate cu ceilalti copilasi, sa participe la activitati la gradi, educatoarele sint pregatite ptr. asa ceva, stiu sa le dezvolte creativitatea, sa le puna in valoare potentialul, etc. stiu asta fiindca am primit acasa un raport foarte detaliat cu ceea ce face rachie la gradi, la ce exceleaza si unde mai avem de lucrat, sint cca 20 de pagini.
M-au impresionat si emotionat ultimele fraze ( care m-au facut sa plang in hohote de emotie ) " Rachie, you have been a special child to me and I know that the world has many doors that will open as you grow and mature into a young lady ( adult).
Don't let anyone change your spirit and passion for life! " sherry (una dintre educatoare)

Cami felicitari pentru o noua etapa din viata Dariei - hai ca sinteti pe ultima suta de metrii cu pampersul!

Roxi, cum mai este Matei, l-ai dezvatat de tinut in brate?

Bulucel, petrecerea se termina in jur de 11-12 dar eu trebuie sa mai astept pina dupa doua noaptea cand incepe zodia racului.
sper sa mai trag de zile asa, pina saptamina viitoare. cine stie, cu putin noroc si mult stat in pat , poate ma trezesc pe la 38 de saptamani

pupicei multi si inca o data multam' ca m-ati luminat cu gradi, ca eram intr-o mareeee dilema si-mi faceam mustrari de constiinta gen " ce pot de mama sint daca imi tin un copil acasa si pe celalalt il dau printre straini?"

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

deoarece azi e cea ma lunga zi a anului:), mergem in IOR! mai vine cineva? megem ca poate mai uita piticul meu de durerea de cap, vad ca n-a zis nimic cand s-a sculat. daca il intreb eu, nu e relevant, ca atunci are tentatia mai mare sa zica DA, astept sa mai zica el. adica sper ca nu. oof ce ma streseaza treaba asta, va imaginati.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Roxi, LA MULTI ANI! cu sanatate, fericire, si tot ce-ti doresti. Mi-a placut mult ce ti-a scris Leea, asa ca subscriu la mesajul ei. Iti doresc tot binele din lume si-ti trimit un virtual.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

roxi la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita, iubita de familion si sa rezisti cu brio perioadei!

anda bafta cu Nic, speram sa nu fie nimic!

Ina si eu am dat-o pe Silvia la gradi pp in perioada in care s-a nascut Nati pt ca oricum as fi dat-o la varsta respectiva. A fost mai bine asa pt toata lumea.

Prietena mea n-a nascut, are colul inchis, termenul e luni. So.. suspansul continua, cert e ca zodia gemenilor s-a dus, racusori vor fi amandoi.

Aha Anda deci si tu ai fantezii cu 3 kinderi?

-----
Cum ramane cu intalnirea?
Eu vineri nu pot pt ca sambata plecam in concediu.

Accuweather zice ca marti vor fi 37 de grade la Bucuresti, cu real feel 43 sau cam asa ceva; deci vom scoate limba de caldura.

Mergi la inceput