Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

mandy- multi ,multi ani fericiti!

dordia- felicitari pt masinuta!

roxi - sa traiesti 100 de ani feiciti!

ina - esti un fenomen,ai sa te rogi de al mic sa iasa.e bine la mami in burtica.

care inglazire globala bre?????? ploua de 3 saptamani!!
am fost la piscina,am intrat juma de ora dupa care a fluierat nenea ,sa iesim din apa ,ca tuna si fulgera
in concluzie,s-a dus si entuziasmul copiilor care abia asteptau si bani mei pe intrare.

noki- e o frumoasa Sarah!ii sta mai bine asa ,cu parul tuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Nokisor , integrame nu am mai dezlegat de ani de zile, de cind eram in romanica, tare mult imi placeau dar aici nu mi-am mai permis din lipsa de timp. Acum imi scot parleala ca pe urma voi mai apuca sa le fac la pensie
Imi place Roby, este de retinut

Pumbitzo si tie iti eram datoare cu un raspuns; nu cred ca de la braziliana m-am dilatat , simteam ca s-a intimplat cu mult timp inainte.
cit despre pufosel, daca era dupa el iesea demult, dar eu l-am tot oprit saracul, m-am protapit in pat si nu m-am mai dat jos de de frica.

Fetelor, am nevoie de sfatul vostru
( vorba lui cuscra-mea; " sfatul vostru va schimba viitorul unui om " )

din septembrie am inscris-o pe rachie la o gradi care ne-a placut mult de tot, au si ore de franceza si ore de programe pe calculator , au activitati variate si am fost tare incantati.
era inscrisa doar 3 ore/zi si astazi m-au sunat ca au full time, trebuie sa le dau raspunul cel tarziu luni. pe mine m-a apucat plansul, cum sa-mi dau copilul la gradi cu norma intreaga, ea este obisnuita sa fie luata la pranz, sa o adorm, sa o giugiulesc, acolo adio regim de printesa. si in plus, nu as vrea sa se simta tradata ca eu stau acasa cu baby si pe ea o parasesc.
barbatu-meu crede ca ca cea mai buna solutie este sa incerc full time, ca o sa-i fie bine, decizia finala imi apartine insa mie si ma dau de ceasul mortii,nu stiu ce sa fac.

Mamicile cu doi copilasi, cum va descurcati cu amindoi, ati prefera sa-i tineti acasa pe amindoi sau sa-l dati pe cel mare la gradi?

Sint intr-o mare dilema, parca as vrea s-o tin acasa linga mine, mi-este greu sa o dau norma intreaga. Stiu ca voi fi singura, nu pot conta pe ajutorul nimanui, barbatul va fi plecat in delagatie cu lunile, va veni citeodata numai la sf. de saptamana, mai am si firma lui pe cap, gospodaria, bebe, dar ma tot uit la canadiencele care-si tin copiii acasa si ma intreb "oare eu de ce n-as fi in stare?"
astea isi fac o gradinita de copiii si nu-i lasa pe la crese, mai mult noi, europenii, ii dam acolo ( ma rog, de multe ori canadiencele nu-si permit, au venituri mici, si unele chiar prefera sa toarne copiii ca sa stea acasa)

Ajutati-ma cu sfaturi, pls.!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ina- eu zic sa incerci program prelungit .daca ii vei acorda un timp numai si numai al ei ,dupa ce se naste pufosel, nu se va simti neglijata(mers la cumparaturi impreuna ,jucat numai cu ea ).
te simti vinovata ,pt ca asa suntem noi mamele.Claire avea 4 ani cand s-a nascut cea mica ,avea nevoie de socializare ,dorea sa mearga la copii.i se parea ceva normal sa plece la gradinita dimineata.
ea suferea mai mult si se citea pe fata ei ,daca o luam in brate pe cea mica si pe ea nu.
acum depinde ,daca doarme la pranz o poate face si acasa.nu stiu.

meems- distractie placuta la nunta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Inuta, gradinita! votez pentru.

Am tuns-o pe Ana asa cu bob, ii sta minunat, si mi-a multumit ca e frumoasa si nu-i mai e cald :)) Revin

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ina, nu pierde gradinita. o sa se invete rachel, trebuie numai sa o pregatesti de pe-acum, inainte de a aparea in peisaj bb mic. spune-i, intreab-o ce parere are. ii spui ca toti copiii de la gradi o vor cu ei toata ziua ca se distreaza impreuna si daca nu vrea si ea sa ramana mai mult, sa doarma cu ei lo-lo-lo...

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cuscra, nu pierde oferta la gradi. este cert ca, cel putin intr-o prima faza, rachie nu va fi la fel de fericita, dar doar intr-o prima faza. cauze: tu, dupa cum spui, obisnuiai s-o giugiulesti etc, acolo neam giugiuleala. al doilea motiv este ca, dupa cum am vazut la gradi lui nic, copiii care au fost initial la prg scurt, "ca sa se obisnuiasca"ziceau parintii si p-orma au fost dati la prg lung, au suferit o mica perioada pe la ora cand ar fi venit parintii sa-i ia, in loc sa manance sau sa se culce, cum era activitatea la ora aceea, ei statea cu nasurile lipite de geam, precum copiii de la orfelinat, sa vina mami sau tati sau bunicul sa-i ia, ca asa erau obisnuiti. dar trece perioada asta. garantat.
apoi, din alte puncte de vedere, nu tb sa pierzi gradi: tie o sa-ti fie greu! nu stiu daca accepti ajutor de bona in casa sau ceva de genul asta. recent a fost madau cu miruna in vizita. cateva ore. ma stii ca-s curajoasa si ca-mi doresc 3 copii si ca ma gandesc ca as face fata.greu usor cum o fi. la un moment dat, recunosc, ina, ca m-am intrebat cu voce tare: madalino, cum fac fata mamele cu 2 copii? ca eram in casa asa: 2 copii de aceeasi varsta si 2 mame, nu una. casa era devastata! camera ui nichita nu mai avea decat peretii in picioare. madau stergea niste apa de pe parchet si eu adunam niste plastilina sa nu ni se lipeasca de picioare. in acel moment m-am intrebat daca eram singura cu ei doi? faceam fata, normal, ca nu te pun in cur 2 mai mici, dar este greu,clar. plus ca pufosel va fi sugar cu nevoie de atentie aproape non-stop, stii si tu. cand nu schimbi pampers, pui la sterilizat bibe, cand nu faci lapte, faci supa, cand nu scoti muci cu pompita, il bati pe speate sa ragaie. tu nu mai dormi niciodata ca nu ai nevoie,mamele cu 2 copii sunt , pentru o perioada, wonderwomen, nu au nevoie de somn sa supravietuiasca.
plus ca, in timp, rachie va invata sa socializeze extraordinar. la gradi la nic, copii la prg lung au devenit mai pritenosi decat cei la prg scurt.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Roxi, "La Multi Ani!", sa fii fericita alaturi de comorile tale ,multa liniste sufleteacsa si sa fie loc numai de bine.
Cum se mai simte Lexi, o mai maninca pielea?
Corap, superbe peisajele...fain ca reusesti sa ne dai un semn de viata.Felicitari ptr pierderea celor 4-5 kg!
Dordia,sa stapaniti sanatosi masinutza si la cat mai multe plimbari(in tara si peste hotare).
Despre teama la volan....stii bine ca este normal sa fie asa la inceput, dar daca vrei sa fii sigura pe tine cat mai rpd, te sfatuiesc sa iesi noaptea prin intersectiile mari, cind nu este ff aglomerat.Eu kiar daca facusem 25 de puncte la sala, cind ma vedem in trafic ma pierdeam toata si nici nu mai stiam cind tre sa dau prioritate.
Noki, Roxi, voi sunteti la a doua facultate???
Multa bafta in sesiune...mai aveti putin!
Leea, ce ma bucur ca ai ajuns la medic cu Tudor, Doamne ajuta sa fie bine, de data asta!
Ina, cam asa s-a intimplat si cu mine dupa petrecerea de Craciun, am fugit la spital ptr nascare!Pupam
Cred Ca Anda ti-a expus toate motivele pro gradinitza!
Anda, sa amortizezi rapid noua achizitie!Eu si Simon suntem fff sensibilosi la AC,in fiecare dimineata ne trezim cu dureri in gat,dar cum bine sti , pe-aici viata este imposibila fara.LOcalnicii Folosesc niste chillere cu apa(nu stiu daca am scris corect)care nu consuma ff mult curent dar sunt cam zgomotoase.
Meems, absolut superba rochitza ta si nu mai zic de sandalele sugerate de Anda!Abia astept poze!Cat a costat o asemena rochi

Cristina & Simon(26.12.2005)
www.dropshots.com/Bulucel#date" target="_blank">Poze din Iraq

Varsta lui Simon

www.onetruemedia.com/shared?p=1ed840869c0f5213651618&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">PRIMUL NOSTRU ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Nichita se plange de 2 zile de dureri de cap. o data pe ora se plange, adica fte des. i-am dau nurofen, tot il doare. va rog frumos sa ma salvati sau sa nu ma salvati din ghearele scenariilor oribile si sa-mi spuneti daca ai vostrii s-au mai plans vreodata de dureri de cap? in afara de curent nu vad ce motiv usor sa aiba. de vazut (cu ochii) vede bine. ma gandesc la niste prostii groaznice. va rog sa nu-mi spuneti ca nu e nimic doar ca sa ma linistesc, vreau sa fiu realista nu linistita. sa mai stau 2 zile sa vad dk ii trece, adica poate fi de la curent? sau sa merg urgent la dr.?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

ROXI, la multi ani!sa ai parte de multe bucurii si multa sanatate!
ANDA, se vede si altfel ca are o suferinta? nu se mai joaca, e apatic? sau doar spune el asa? Serban avea o perioada in care venea la mine sa pup diverse parti ale corpului ca "doale", si era serios pe moment, dar o zbughea la joaca, se vedea ca nu e suferind... sper sa fie doar de la curent, pe mine ma doare rau capul de la el...oricum, daca e trist si nu trece cu nurofen, poate suni si intrebi dr... sanatate multa!
we placut tuturor!

Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
serban 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda,pina acum nu mi s-a intimplat ca Simon sa se prefaca, nu-mi pare ca da semne de ipohondrie cu toate ca vine la mine ca si Serban sa pupe mami ca "doale", dar in acele cazuri kiar doare, ori s-a lovit de ceva ori l-au strins sandalele ori alte mici accidente.
Poate o fi de la curent...eu l-as mai lasa o zi iar daca persista,
l-as duce la doctor.

Meems, mai vroiam sa-ti zic ca si noi stam prost la acordurile gramaticale, inca vorbeste despre el la persoana a 2-a, rareori imi spune "vleau/nu vleau".Noi, oricum, suntem codasi la capitolul logoree.

Mergi la inceput