Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 5
roxisialexia spune:
lavi, eu zic ca ceva paste ( arata!!!)
vezi sa nu uiti aparatul de foto pentru vacanta din bled, eu le astept cu nerabdare.
am uitat sa iti spun, mama are caine -un cocker insa cum sa ii spun eu ca muscat-o un purice??? stiu ca ii da tot timpul cu ce trebuie nu stiu daca are purici, mama ma ajuta cu alexia daca ii spun ceva de vreun purice mi-am dat foc la valiza
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by lavi02
La intalnirea asta de mame fara plozi se accepta si nefumatoare?
Adica se face la o terasa, ceva sau in spatiu inchis si plin de fum?
(Eu daca stau in fum ma ustura nas, gat, ochi si dupa ceva timp incepe sa ma doara stomacul si sa ma ia ameteala)
Daca nu e fum gros si daca il pot convinge pe Virgil sa stea cu mandrele in timp ce se uita la meci as veni si eu.
Unde scrie de intalnire, ca vin si eu Scuze, dar am citit pe diagonala tot. Marti e foarte bine.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
corap spune:
helou - acusica fac mancare da' mai las sa fiarba...
asa:
1. de slabit n-am slabit mult, doar cele 4-5 kg de care v-am mai spus, din care am pus 2 inapoi cu germania, dar e slabit la sala, asa ca e de calitate
2. maglavaisul e varza (varza acra putin dulce fiarta cu piper si foaie de dafin). chestia de pe paine era untura cu crantanele de jumari n-am putut sa mananc, era horror. in schimb varza era mai buna decat la koeln, unde era muult mai dulceaga.
3. la bcn plec vinerea viitoare
4. ursuletul alb din poze e flocke, ala de s-a nascut in captivitate si era sa-l manance muma-sa.
fug la trebi
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, zorzonele si briz-brizuri
meems spune:
CrisN, da... nu ne prea descurcam la problemele gramaticale. Sau la diferenta dintre genuri. Ieri ii cazuse iepurasul pe jos si o aud: "oh, saraca coconash..."
Corap, superbe pozele!
Cami, felicitari pt scapat de pampers.
madau spune:
Asaaa...am una bucata sot in drum spre Cluj la o nunta (din obligatie), una bucata copil cu ochii la desene, am prestat 3 borcane de dulceata de zmeura (sa-i dea DD sanatate cui a inventat Gelfixul) si acu am bagat rapid un ochi p'aci
Vazui ca a pus Corap poze, imediat le vizionez
Roxi eu iti zic LMA anticipat ca maine nu stiu daca apuc sa intru, sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot binele din lume!!!!
Cami felicitari pt mezina!
Madutza noi am facut Prevenarul, n-a avut nici o reactie maimutza, a fost ok
In rest noutati nu avem, in afara de faptul ca m-a zapacit maimutza de creieri, ii turuie gura intr-una, o si aud pe mama cum imi zicea cand era mica, "acu' vrei sa vorbeasca si sa vezi cand o vorbi cum plangi sa taca"
Mi-a furat telefonul din geanta sa-si faca poze, fug sa-l salvez
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
corap, deci germania este tara polarilor mici nascuti in captivitate:)) eu l-am vazut pe knut la berlin:), da e buna varza aia, dar in combinatie cu ceva, goala parca e mai buna a noastra:)
vaccinuri n-am facut, la olita nu vrem sa facem in nio dimineata si dupa-amiaa, desi se aseaza cuminte pe ea, se joaca, zice ca da cand il intreb dk face ceva...si nimic.
felicia, eu am ropus marti seara, mai tarziu sa se culce din copii si sa se racoreasca afara ca cica vine vapaia rau in bucuresti sapt viitoare, dar sa vedem ce zice si mihaeluta, initiatoarea proiectului
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
faza azi la gradinita: este o fetita de 8 ani care a luat vacanta de la scoala, care venea inainte la programul de after-school (are si asa ceva gradinita) si acum nu mai au parintii cu cine s-o lase acasa, asa ca au adus-o la gradinita la atia micii, caci colegii ei de la after school nu stau pe vara, desigur, terminandu-se school-ul:))
ashea, fetita va dati seama ca s-a plictisit groaznic primele zile cu copiii de 2 ani, pana s-a prins cum sa-i dreseze. la ora 8:30 si-a luat o tava cu diverse canute, cescute, ceainice, lingurite etc, din plastic desigur si goale si a strigat: copii, la micul dejun! si numai ce-am vazut intr-o secunda toti copilasii de 2 ani, inclusiv nichita, cum s-au repezit la masutele de joaca (stiau ca nu e mic dejun pe bune asa ca nu s-au dus in sala de mese), si-au luat locuri pe scaunele intr-o ordine desavarsita, fara sa se impinga, fara nimic, ca se uitau uimite si educatoarele si au pus manutele pe masa in liniste, pe cuvant si asta mare le-a servit micul dejun virtual. ingrijitoarea bombanea ca la micul dejun real, cand ii striga ea, nu vin asa, se fataie pe scaun si darama canile, farfuriile etc. ee, la fetita asta blonda cu ochi albastri nu zicea niciunul nici pis. si-au mestecat zaharul virtual in canute, pustoaica le-a turnat ceai, au mancat iaurt virtual cu lingurite reale din plastic, totul intr-o liniste de zici ca erai intr-un club exclusivist in anglia, cu lorzi si ladies...si vorbim de o gasca de 2 ani care face o galagie de-ti e rau, de obicei
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda cam asa asculta si Nati de Silvia . De obicei.
roxi, corap am castigat pariul cu varza!
Ina869 spune:
Bianca la multi ani, sa traiesti si sa infloresti!
Roxi la multi ani pentru maine, sa fii sanatoasa si sa ai energie pentru puiutii tai ( sper ca Alexutza s-a facut bine intre timp!).
Si fiindca ti-am ramas datoare cu un raspuns; nu am niic impotriva zodiei gemenilor, ba chiar mi se pare o zodie extrem de interesanta, sint puternici, au dpua personalitati, sint oameni care ajung departe si au succes, atita doar ca eu nu ma simt compatibila cu barbatii din zodia asta, de-aia l-as dori pe fi=meu rac , destul o am pe rachelina - sagetatoarea care ma domina si face ce vrea din mine, daca mai am inca unul asa, ma duc de rapa cit de leu - paraleu sint eu ( am fost!).
Nu am nascut, ma simt excelent de bine astazi , adevarul este ca nu am nici o zi la fel ( ieri nu mi-a fost atit de bine) astept cu nerabdare botezul de maine si dupa aceea potopul.
Deja ma simt ca in povestea aceea cu "vine lupul...ha! ha! ha! v-am pacalit!" si cind a venit nu a mai crezut nimeni.
Dordiutza, ai scapat de cojite, ai facut tratamentul? scuze daca ai mai scris si nu am vazut.
Corapino, bine ai mai trecut pe aici intre "vacante" . arati superb!
pup yu ol!
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
Noki_Lara spune:
Hello dupa o zi de toceala...
Fie-va mila...nu puneti intalneala marti. Io miercuri am cel mai greu examen din sesiune...dar apoi scap. Plus ca initiatoarea programului aka Vecina Mitza, a invitat-o pe Miri uitand ca ea pleaca in rai, adica intr-o saptamana departe de casa.Propun deci o amanare...joi, vineri, sau oricand dupa aia sa scap si io de sesiune. Si ce mod mai fain de sarbatorire ar fi decat o la o bere?
Corapino, vorba unui coleg de-al lui Adila dupa o cura de-a mea de slabire: "au trecut cu defrisarea, sau ce te-i subtiit asa????" Pozele sunt sehr shon-e toate.
Roxi, iaca aici o blagosloveala cu Happy Birthday!!!! Da'-ti urez io live maine pe mobil, ce? Crezi ca scapi?
Inutza- si tu esti fana integrame? Uite ce mumos se coace Roby mic.
Andache- ptiii..posibila nora concurenta!
Lorena- zau daca am auzit vreodata de vaccinul asta de care zici tu. Oricum, tare ma tem ca e pentru anumite tulpini si daca ai ghinionul sa faci o forma care nu e cuprinsa...
CristinaNegara- nici gand in perioada aia, ca suntem la mare. Sa vedem printr-un mijloc de iulie ce incropim. Vacanta asta e o chestie cu multe proiecte si ceata densa in jurul lor...
Cam asta ar fi raspunsurile glorioase...
PS - propun inlocuirea sintagmei "incalzire globala" cu cel de "ploaie tot la 2 zile, cat sa se murdareasca parcul si sa ramana rece apa in piscine"...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!