Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

bre, scrie si in mailul trimis de negara in contul comun, ca sa verificati daca ati obtinut rezultatul corect: nr e parola ptr deschiderea fisierului atasat.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, m-am facut de kk daca la mine 7*4=32!Dau si eu vina pe soarele arzator al iraqului!
Fisierul se deschide cu 10990, luand in calcul si picioarele fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

i-am luat un trenulet lui fiu-meu ca sa-si faca de lucru cat imi amenajez balconul. mi-am luat de la ikea plante mici si mari, ghivee, saci de pamanat, scaune cu pernute, parasolar si umbrela. si sa vezi dracie, azi i-au furat alti copii lui fiu-miu ambele lopatele in parc si io acum n-am cum sa mosmondesc pamantul vechi cu ala nou si sa golesc si sa umplu diverse recipiente. dracie, cu lingura o sa termin diseara.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Apoi, fete dragi, probabil nu se va face nicio intalneala. [:-(]

anda speram sa nu fie pb cu Nichita!

miri cand sunt fetele la bunici eu vorbesc cu ele zilnic sau la 2 zile daca suntem plecati din tara. Bun, si in tara mi se mai intampla sa vorbesc la 2 zile. Dar uneori vorbesc doar cu bunica pt ca ele n-au chef sa vina la telefon.
Din strainatate le aduc mereu hainute, iar cochete cum sunt ale mele, clar ca se bucura. Uneori le-am adus si jucarii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

aha. deci tre sa cumpar jucarii.

ma gandeam sa-i iau o ie dar e caraghios baietel cu ie nu? erau asa frumoase cele de fetite...si mamici.

Anda ce bine(sau rau) ca nu ai unghiile Mihaelei.rezolvai problema cu lopetile.
cand vin de la servici nu-i aduc cadouri,dulciuri lu fi-miu.

Roxi
la multi, multi ani!

Lavi nu cobi cu intalneala!

PS: EU UNDE NAIBA MA DUC IN CONTZED?

Mergi la inceput

Pai miri nu oscilai intre Turcia, Bulgaria, Grecia, Romania, toate la mare ?

Ia sa o consiliem nitel pe miri :
-ce vrei de la concediu: mare, munte, vizitat orase/orasele, statiune balneo cu stranduri cu apa termala? sau ce combinatie dintre astea?
-cate zile?
-avion sau masina?
-restrictii de buget aproximativ?
-vrei ceva mai rustic, statiune clasica/hotel clasic sau resort AI?

Cu concediul - ideea e sa te duci unde ai chef si te tenteaza, nu unde e la moda sau merg altii. Daca te tenteaza un loc poti sa te documentezi sa vezi daca intr-adevar se potriveste asteptarilor si daca da, go for it!

Pentru saptamana de la sf lui august la mare am luat in calcul o tona de locuri, pana m-am hotarat la Thassos, si anume: Sozopol (Bg), Porec(Hr) (de fapt asta era inainte de a ne hotari pt Slovenia ), Kusadasi(Tr), Nei Pori, insulele Zakinthos si Corfu(Gr); in cele din urma m-am hotarat la Thassos, restrictia principala fiind nr de zile de concediu destinat = 5.

Cu intalnirea nu cobesc, doar ca vad ca nu se prea concretizeaza o zi anume

Mergi la inceput

am intrat putin ca o sa fac insolatie in balcon schimband pamantul, cu tot cu umbrela.

miri, nu e caraghios deloc cu ie. in vacanta te duci la turci, consiliez eu.

cum credeti ca a descris fiu-meu activitatea mea de schimbarea pamantului de flori la un mastodont de ghiveci? "mamiiii, pune kk maaaare la pom!"

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

anda tare Nichita! Amana-ti si tu gradinaritul mai pe inserat.
Ma duc si eu la treaba, mai precis ordine la fete in camera

Mergi la inceput

am terminat cu pamantul, trec la lucruri mai curate prin balcon.
miri, nu numai ca nu am unghiile mihaelutei, dar nu mai am nici unghiile mele dupa aceasta treaba.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

LAVI TI S-A SUGERAT DE ANUL TRECUT SA-TI DESCHIZI AGENTIE DE TURISM.ETE hILDE CE BINE O DUCE DUPA SFATURILE NOASTRE!
ma doare capul de plictiseala, ne invartim si eu si Sorin dintr-un pat in altul, nu in acelasi pat in acelasi timp.

Lavi vreau la mare, cu avionul, sau cu masina daca e aproape, buget cam 1700 euro, cu all inclusive ptr ca zuzu nu asteapta cuminte pe scaun pana vine comanda.Zile posibile...de vineri pana duminica urmatoare.In Thassos nu erau albine salbatice?

Anda
ptr turci nu-mi ajung banii ptr ca avem concediu la inc lui august si Sorin nu si-l poate schimba ptr ca pleaca toata firma.

Mergi la inceput