Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 11
pumba spune:
madau- esti pe urmele lui hilde cu bucataria?cand ai facut dulceata de zmeura,m-am dus si am mancat toata ziua dulceata cu paine ca-mi facusi pofta.
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi, pe seara!
Dupa un week-end de toceala la biblioteca unde sedea mumos omului cu copil sa mearga? La CIRC...Fetelor, sunt in transa. A fost demential. Sarah mea!!! a stat 2 ore nemiscata. I-a placut la nebunie. E drept ca e inflatie de animale - peste 100 si lipsa de clovni care nu ne plac nici mie nici ei. Deci a fost suuuper seara. Oi pune maine ceva poze, amu mi-e lene.
Miri- cand pleci in rai?
Lavi- de miercuri reincepem povestile. Saru' mana de mail.
Andache- deci ai inflorit. La propriu.Vrei sa zici ca ma iei pe MINE la capitolul Turcia??? Tztztztztz...nu prea cred...
Zau ca m-am saturat de CE de fotbal..Ghiciti ce face Adila...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
Mihaelutat spune:
Buna dimineata. am revenit in mijlocul civilizatiei, adica intr-un birou cu AC si net.
Cu intalnirea, pentru mine e ok, ora 21-21,30, pentru ca am mari sanse sa il prind pe sot acasa. Anda ziua de marti e ok, dar ma gandeam la vecina Noki care studiaza de zor; nu am putea sa o facem miercuri? Adica da doamna Noki examen miercuri si scapa si nu e nici joi nici marti? Legat de loc imie perfect egal unde, spuneti locul si facem rezervari. Anda zi cum te coafeaza si pe tine ca am inteles ca marti ar fi ultima zi posibila.....
Madau mancatea-ar nenea cum naiba ai copt tu placinta pe cele 100 de gr existente in Bucuresti? Cred ca ai vrut s afaci suna de fapt.
Mihaela
meems spune:
E aproape 2 dimineata la mine, acum am ajuns de la nunta si maine la prima ora tre' sa fiu la lucru Dar am intrat sa va arat o poza cu rochia galbena. Maine o sa incarc si restul pozelor.
dordia2000 spune:
Buna colectie!
In primul rand [s Roxi..sa fi sanatoasa si la punga groasa...si scuze de intarziere!
Ina...inca nu ne-am apucat...ca mi-a fost lene sa cumpar oua...(pt cel mic am cateva de tzara si nu voiam sa le stric) dar am cumparat ieri...si azi incepem tratamentul. In schimb copilul a cerut la tuns cand am trecut pe langa frizer si l-am tuns scurt...asa ca imi va fi usor cu maglavaitul. Iti spun peste cateva zile cum merge.
Buluci...ms de sfat...chiar am iesit sambata pana in poligon...si apoi pana in parc in Ior...deci am mers dar cu sora-meain masina. Singura...abia sapt asta voi pleca...pe drumuri scurte.
Madutza si la noi a schiopatat 2 zile dar febra nu a facut!
Anda...e dule foc poetu'...si sper din suflet sa nu fie nik cu durerea de cap. Eu zic ca totusi ar tb sa consulti un medic ca sa te linistesti.
Madau...din cate kg ti-au iesit 3 borcane? Si cum ai facut-o?
Meems...arati superb. Sper ca v-ati distrat!
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
anda77 spune:
meems, iti sta senzational cu rochia!
au venit aia de la service sa-mi monteze AC. au plecat fara sa-l monteze. au desfacut cutia si nu avea chit de instalare, adica tevi care costa bani. mi-au zis ca sunt a 3-a clienta flanco furata de baietii care au asigurat transportul de la flanco. am facut un scandal vecin cu moartea si cica imi trimit azi chit de instalare. altfel mor cu ei de gat.
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul. v-am zis ca ma gandesc sa emigrez? deocamdata doar ma gandesc.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Asa...Mneatza la pranz!
Stiti ca sunt reduceri de 50% la Z? daca nu, fuga tot poporul la ei!Io am amortizat oferta lor.
Sunt un milion de grade afara. Idem la mine in birou.Mitzo, te invidiez din suflet pentru AC-ul tau de ne-marca.
Meems- bine ca m-o facut mama baiet....
Andache- nu pricep. Io la AC nu am avut niciun chit. Firma d ela care l-am luat avea contract cu una de prestari servicii, aka instalare de AC si aia au venit cu de toate la ei.Adica tevi etc...
Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
soanso spune:
La Cluj sunt peste 30 grade,deci se mai poate respira inca...
Anda,eu stiu despre AC ca e obligatoriu sa contina acel kit de instalare in limita a ...metri ,tb sa-l primesti de la magazin.
meems,superba rochia si posesoarea bineteles.
dordia,eu am facut gem cu gel-fix dar parca nu mia placut la fel de mult ca si cea clasica fiarta ,insa cu gel-fix e bioerie curata se prepara foarte repede.
iam cumparat din Auchan role cu patru roti Soranei...nebunie curata ... ,nu se mai coboara de pe ele nici in casa nici afara!
joi am sustinerea dizertatiei ...sa-mi tineti pumnii!
SOSO (20 dec 2005)
Mihaelutat spune:
Ve rog sa ziceti ce facem cu intalnirea daca se face maine sau nu ca de la ora 17 sunt iarasi izolata in locul ala fara net.
Anda, Noki si cine mai dorea ziceti cand.
Mihaela