Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Anda Mirun cade frecvent din pat, si aseara am auzit o bubuitura si cand m-am dus donsoara dormea bine mersi pe jos. Aparatoare nu are, are ceva improvizat de mine, dintr-o placa de parchet, ca nu ne-au putut face aia patul cu aparatoare

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Anda, si Daria doarme de la 8 luni in patul mare insa ea nu a cazut niciodata din pat in somn (doar canr era treaza).
Avantajul e ca ... doarme, in patut nu prea dormea, se frichinea, se sucea, se lovea de grilaj.

Mandy, ma bucur ca ati iesit cu cortul si ca a fost totul ok! Cum v-ati sarbatorit? De Kriszti ce ne mai zici?

Aaaaaaaaa, sa va povestesc discutie cu Daria.
Luni dupa amiaza voiam sa iesim afara si, bineinteles, au apucat-o crizele pentru ca s-a "indoiat" centura de la carutul papusii! Batut din picioare, nervi, plansete!
Eu: "Daria, ia un servetel, stergeti nasucul si ochisorii ca sa-ti treaca supararea!"
Daria - sufla nasucul de cateva ori, strege ochisorii si foarte dezamagita ma priveste si spune "tot mai esteeee!"
eu: " ce mai este, Daria?"
Daria: "SUPARAREEEEEEEEEE!"
dupa care sterge inca odata nasucul si zice:
"gata, a trecut!"

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cami taree Daria!
anda fetele mele dorm de mult in pat fara zabrele, singurul dezavantaj e ca te poti trezi cu ele in vizita nocturna. Avantaj: daca vrea pishu (Silvia) merge la baie, cand a facut Nati febra a venit singura la mine cu maraiala (e altceva decat sa fi plans cine stie cat in patut pana auzeam eu). Patul Nataliei e f jos dar nu stiu sa f cazut din el. Poate daca mai cade se urca singura la loc, habar n-am.

Bic
-sa ai cu ce sa aprinzi focul
-sa ai o lanterna in permanenta in cort, chiar doua; sa ai baterii de rezerva la ea; sora-mea si sotul ei au un fel de lampase care se pun la cap ca o cordeluta si lumineaza puternic.
-gandeste-te ca te poti scula dimineata si afara sa ploua torential. Sa ai in cort ceva impermeabil pt tot familionul + haine de schimb
-sa nu lasi fermoarul deschis la cort decat cand intri/iesi ca sa nu poata intra animalute; majoritatea corturilor au si o "usa" de plasa pe care o poti tine deschisa pt aerisire.
-daca ploua sa ai grija sa nu se lipeasca folia interioara de cea exterioara, daca se lipesc se umezeste folia interioara si iti poate intra apa in cort

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Laviiiiiii eu cu cine votez?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

so fuseram pe dorobanti, eu cu papuci rosii, Mitza si celelalte super slabanoage.fetele astea n-au fost cu mine in clasa.
Mitzo cred ca innoti in rochia cu animal print acu.
am plecat cand era discutia mai interesanta.numa Virgil e de vina ca nu raspundea la tel.V-am zis ca are mama un coleg al carui nume din agenda telefonului e VIRIL?N-avea ochelarii si pe urma nu a mai pus G cand a obs ca lipseste.

Fi-miu are pat cu o bara de protectie de la 1.5 ani, imediat dupa Vic de Ilenutza(numa lucruri bune ma invata fata asta)pacat ca s-a retras.a mai cazut din el la inceput, dormeam iepureste ca se ridica in picioare ca in patut si astepta sa fie luat in brate.s-a obisnuit cu patul mai repede decat ne-am obisnuit noi.

Anda eu sunt pro pat de copil. ai pretentia sa nu se mai poarte ca un bb,dar il tii in pat de bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Anda, noi dormim in pat de junior de cind am venit aici, respectiv anul trecut aprilie.I-am cumparat o saltea de burete si am pus-o jos, in caz de busituri nocturne. mai nou se lovea urat de tot cu capul de perete,asa ca am mai cumparat o saltea de burete si am pus-o pe post de aparatoare. Nu arata prea aspectuos, dar important e sa evitam cucuiele.
Cami, ce-mi plac perlele scoase de Daria.Sti ce mult imi place poza care o ai acum la avatar!!!???
Lavi, esti extraordinara cu explicatiile, nu cred ca ai omis ceva, parca-i algoritm matematic .
Tania, ce mai faci??

Mergi la inceput

miri ce sa raspunda, cand am ajuns acasa toti 3 dormeau tun
Nush ce-o fi zis portarul ca "doamna de la ap 5 s-a intors la 12 jumate noaptea singurica-singurica"

Cu vacanta eu zic ca daca vrei sa obtii cel mai bun raport confort/pret sa cauti ceva in Turcia (si Bulgaria sta f bine la raportul confort/pret, dar ai zis ca vreti sa schimbati destinatia).
Daca vrei ceva mai pitoresc/peisaje/plimbat de colo-colo sa cauti ceva in Grecia, dar mai lasi la confort la aceiasi bani.

Problema e ca de la 1 august e foarte cald oriunde la sud de Romania, totusi pe malul marii temperaturile sunt mai rezonabile decat in interiorul continentului.

In Turcia nu stiu ce sa-ti recomand pt ca n-am fost; pot doar sa te sfatuiesc sa citesti forumuri cu pareri si apoi sa cauti oferte la cateva hoteluri selectat, sau invers, sa te uiti dupa hoteluri si oferte si apoi sa cauti pt fiecare optinii pe forumuri sau pe site-uri specializate. In niciun caz sa nu mergi la un hotel despre care n-ai citit destule opinii pt ca poti sa gasesti acolo altceva decat la ce te-ai asteptat.

Mergi la inceput

Chiar Tania v-ati intors de la mare?
Cred ca sunt la mare in perioada asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Lavi, multumesc de sfaturi. O sa le printez ca nu uit ceva. Pe astea le stiu, ca merg cu cortul demult, dar e bine sa mi se reaminteasca.
Sfatul cu ploaia e mai mult decit binevenit pentru ca m-am dezobisnuit sa ma prinda ploaia la munte de cind merg aproape numai in California unde nu ploua vara niciodata. Dar in Oregon unde merge e posibil si probabil ca va ploua.
Ce entertainment sugerezi pt. Sma?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Lavi

quote:
Sunt super curioasa care dintre voi naste prima.

ii dau ei intaietate ca este mai mare in varsta ( a sarcinii )
eu mai astept, desi chiar nu mai am rabdare, noptile mele sint in-fer-na-le.
stateam si ma gandeam ca pot "ajuta" venirea pe lume prin diferite metode, dar nu cred ca este bine. adica ,pina acum m-am rugat sa stea si acum ma rog sa iasa...asa ca las lucrurile sa decurga de la sine, nu fortez nimic.

Leea

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput