Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

leea, unde mergeti la mare? suntem si noi acolo in week-end, in olimp. date fiind conditiile si io zic sa innoptezi undeva cu masina, sa nu faci drumul dintr-o bucata.

ripley, poze cu ana tunsa bob? e voie, vorba lui nichita?

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Da Anda ala este, au o gramada de toleturi de copii, pantifi, sandale etc. Te sfatuiesc sa iei cash la tine ca nu prea le merge POS si nici sa nu mai tipe vreo alarma.....Eu am batut tot bulevardul dupa bancomat saptamna trecuta ca ori nu le mergea ori tantitele alea nu le aveau cu tehnica.
Mihaela

Mergi la inceput

da, doamnelor, aseara, in drum spre intalnire, m-am oprit la brd-ul dintre ferdinand si obor sa scot niste cash de la bancomat, m-am dat jus din masina in fata bancomatului, am facut 3 pasi pe trotuar si mai aveam fix trei pana sa intind mana sa bag cardul in bancomat cand a inceput alarma la aparat! dar ce alarma, cred ca nici la depozitele federale nu e asa. 2 becuri deasupra bancomatului se aprindeau intermitent, dintre care unul era cat farul din constanta, si tot bancomatul urla pana in intersectiile apropiate. am intepenit cu piciorul in aer, va imaginati, m-am uitat stanga dreapta ca in filme si am tulit-o instant in masina. de departe se uitau niste cetateni... alrma avea la decibeli cam de 5 ori cat o alrma de masina, cam asa. plus farul care-mi batea in ochi, am zis ca acum aud freeze FBI in spatele meu...

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

caut sa vad cat sunt gonflabilele pe net si am dat de niste jocuri " de copii" cica, pt.computer. va cruciti: "ride or die! sau , si mai tare, unul care are fetite cyber pe coperta: "dead or alive extreme". cu schingiuiri nimic inca?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput

Anda Daca nu ai gasit cu schingiuiri mai cauta ca sigur gasesti. Pe net sunt cam aceleasi preturi ca si eu am cautat, asa ca du-te acolo ca au vreo 3-4 variante. Mie toti de pe net mi-au spus ca nu le au pe stoc si am avut diverse perioade de asteptare, nici una nu imi convenea ca imi trebuia a doua zi.
Apropo de schingiuit, inca nu mi s-a desfundat urechea, daca vrea cineva chin il trimit la baiatul care spala pe cap la salonul unde ma duc. Garantat va infunda o ureche, va da cu apa pe spate sau va smulge un snop de par din varful capului....In continuare ma aud ca si cum as vorbi in punga.,.....
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mihaeluto, ai luat un Nurofen de 400 sau 2 de 200 cum zisei?

Mergi la inceput

Lavi mea culpa am uitat. Ma duc acum la cabinet sa cer o pastila.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa..carevasazica v-ati facut de cap aseara... Imi pare rau ca n-am ajuns, o rugasem pe Anda sa treaca sa ma ia si pe mine dar la ora cand a sunat ea eu eram in negocieri si discutii cu tasu' lu' fisa, care se plangea ca ii e rau, ca ii e greata, etc. Cand am ajuns la o invoiala si puteam sa vin, n-am avut cu ce..ca mai nou iar nu-mi gasesc portofelul, nema acte, nema asigurare/talon masina...asa ca nu m-am incumetat sa ies atata drum cu masina, iar la taxi am sunat vreo 15 min si nimic. Asa ca m-am lasat pagubasa, intre timp incepuse si ploaia.

Anda cum de ti se intampla toate numai tie? Parca te si vedeam

Mihaeluta te duci cumva la vreun salon de masochisti? Daca-i asa tembel, de ce-l mai tin...la ala cu spalatul pe cap ma refer

Noki bafta!

Am fost la Real sa fac ceva cumparaturi, bineinteles ca m-am intins mai mult decat imi trebuia (cred ca nu e vreo noutate ce va zic )...cand ieseam cu o tona de plase in mana mi-am amintit ca trebuia sa iau si fier de calcat, ca ala vechi tocmai a decedat...fa cale intoarsa, ia fierul, ia din nou pungile, ia copilul de mana..nu cred ca e cazul sa va mai descriu cum am ajuns acasa, daca nu mi-au cazut mainile, nu-mi mai cad niciodata

Ma duc sa fac niste snitele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

quote:
Originally posted by anda77

alt poll, la fel de important pt mine:
care copii de-aici mai dorm in pat cu zabrele? (dk se poate avantaje, dezavantaje la patul normal, pt cine a trecut la el)

Noi am trecut la pat normal...si e superok.
Avantaje: doarme in camera lui singurel...iar noi am avut parte de intimitate mai bine ca inainte....pana sa apara piticul, doarme mai bine nefiind deranjat de tati care pleaca la servici.
Dezavantaje: cand se scoala, se da jos si se trezeste de-a binelea (in patut se trezea dar...daca noi dormeam...neavand incotro se culca la loc...dormind pana spre 10.00; acum doarme pana la cel mult 8.00 si rar depasim ora asta)

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

dordia, dar de cazut din patul normal se mai intampla cumva?

mai spuneti-mi, va rog, despre asta cu patul, as vrea sa renunt la ala cu zabrele ca a inceput sa se loveasca cu capsorul in zabrele cand se suceste etc, deja devine mic patul, plus ca ar fi o schimbare pozitiva cu ergonomia in camera, vreau sa renunt si la masa de infasat, ii mai pot pune pampers direct pe patul mare, dk o fi.
altfel, am auzit la miruna de madau ca tot cade din patul normal. si parca are aparatoare, mica e drept, dar are la pat.

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput