Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 15
ioana_77 spune:
ziua buna!
Io-s iar singura cu copiii de ieri, deja mi-am intrat in mana, cu toate ca, sincer sa va spun, mi-a fost pt prima data groaza ca raman fara ajutor. dar e bine, mai ales ca Mariei i-au trecut dracusorii de care am avut parte din plin cat a stat bunica-sa la noi. De altfel, chiar speram sa revina la sentimente mai bune odata ramasi singuri.
este si ea oficial inscrisa la gradi, Ina, draga mea, so eu am trecut prin toate fazele de culpabilitate, deprimare, etc, probabil voi mai trece inca o data si la toamna, cand chiar va incepe gradi. dar musai se cere o schimbare de peisaj - companie pt Maria.
anda, Maria doarme in pat cu zabrele, singura, la ea in camera. am considerat ca e cel mai bine asa ca sa nu inceapa sa cutreiere casa, cu atata mai mult de cand s-a nascut frate-sau. am culcat-o de vreo doua ori in pat mare si a ajuns rapid cu capul la picioare, cred ca va fi dificila terecea la pat junior, dar ma gandesc sa-l fac cu aparatori laterale pt inceput.
Meems, esti superbisima in rochia galbena, cred ca ai eclipsat intreaga adunare. Mi-a placut mult si mireasa, tare finuta.
La apartament se lucreaza de zor, mai putin in zilele de sarbatoare, precum cea de azi. Suntem cam stresati cu banii, nu aveam noi f multi, dar se dovedesc a fi si mai putini decat am fi avut nevoie
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
ioana_77 spune:
dau send pe bucati, ca sa nu raman fara mesaj.
Al meu nekkcios s-a deranjat cam tare la burta cu ocazia deplasarii la Onesti. SI zau daca stiu de la ce. Suspectez: oboseala, caldura, dintii (care ar trebui sa iasa dar nu se vad). azi am experimentat mucilagiul de orez, acu ma duc sa vad daca-l inghite.
anda, indiferent ce "avioane" le-ai lua, parerea mea sa iei si vrao doua maruntisuri (de ex pistoale de stropit cu apa - vazut la Carrefour) De multe ori chestiile ieftine au mai mare succes ca cele scumpe.
ma duc sa indop copilul cu mucilagiu.
Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai 2008
anda77 spune:
azi, marti, 24.06.2008, la ora 21:00, la ambiance cafe, pe radu beller nr. 54, o sa rezerve mihaeluta masa ca io am vb la tel si trebuie cica sa mearga cu aconto, draga, ce sa ne mai facem...deci masa o sa fie pe numele mihaela toader, pentru cine ajunge prima.
pana acum:
anda
mihaeluta
miri
lavi 90%
felicia
edit: lavi a zis 100%
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
sa va povestesc cum te bate Dumnezeu daca razi d altul: cum ma hlizeam io asa ca lavi munceste voluntariat pt noki, cauta pe net, arhiva personala, face calcule si trimite e-mailuri cu planuri de vacanta, vine mama azi la mine: " andaaaaa, stii ca eu si xxx(o prietena)vrem sa mergem putin prin franta - de preferat paris si ce-am gasit la agentii e prea scump pt 6-7 zile, ne-am gandit ca sa ne cauti tu sa ne ajuti pe net ca noi nu ne descurcam. ma ajuti, nu?".......nu a impresionat-o privirea mea de caine batut la gandul ca mor de cata treaba am in perioada asta si chestia asta cu mama implica cautat, facut preturi, comparat, intrebat cucoanele dk le convine, dk nu - reluat procedura, rezervat cu card hotel, luat bani cucoane, mers la agentie avion, cumparat bilete, eventual facut si asigurari calatorie ca sa nu uite sa-mi ia cadouri frumoase de craciun....na, uite ce patesti cand razi de altu'...
tocmai am aflat ca sunt 3 cucoane si o tanara de multumit, nu 2 cucoane cum am fost informata initial:(
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Anda, esti criminala!!!! Bafta la multumit cele 3 cucoane si 1 tanara! (inteleg ca nu ai avut loc de intors)
Doamnelor, referitor la intalnirea din seara asta, la care tanjesc tare mult ... se pare ca nu pot ajunge !
Am si eu o rugaminte mareeeeeeee - nu s-ar putea organiza o astfel de intalneala intro vineri ? Mi-ar fi mai usor sa raman peste noapte si sa ma intorc si eu sambata dimineatza acasa!
Pe aceasta cale ii multumesc inca odata Mirelei , care s-a oferit sa ma gazduiasca la noapte. Ideea e ca maine tre' sa ajung la munca si eu, si n-as reusi ...
Eu o am si pe sora-mea in Bucuresti si pot ramne si la ea, beleaua e ce fac cu serviciul?! As mai putea deasemenea sa imi iau o zi libera, insa amu' nu m-am organizat bine deloc, si maine am de dat niste liste de preturi actualizate !
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Buluci spune:
Cuscra arati demential in "rochia galbena", si ce fain iti sta machiata.Lavi are dreptate,fara sa te simti flatata, ai fost cea mai frumoasa dintre nuntashe.Mi-a mai placut rochia blondei , in poza in care sunteti sase fete, ultima din dreapta.
Ca sa vad pozele, a trebuit sa-mi creez si eu cont pe snapfish!
Inutza, dragutza!A inceput numaratoarea inversa???!!Doamne ajuta!!
anda77 spune:
camelia, poti sa pleci dis de dimineata la serviciu. in 2 ore esti acolo. eu asa as face. gandeste-te ca sunt oameni in state care fac asta zilnic. plus niste oameni autohtoni care lucreaza la noul sediu petrom si locuiesc in bucuresti.
mami de poet(09.12.2005)
mandyksch spune:
Scuze, dar nu am citit nimic din pacate.
Am comis-o si noi pana la urma...am fost in week-end cu cortul. Am plecat sambata inainte de pranz la o mica statiune cu ape termale la vreo 140 km de noi. Sambata a fost rezonabil, lume putina, am putut face baie lejer, duminica in schimb a fost jale. Kriszti s-a purtat f bine, i-a placut tare mult cu cortul. Seara inainte de culcare ne pupa pe amandoi...parca nu ii venea sa creada ca doarme intre noi.
Singura problema e ca nu prea i-a placut in bazinul mare, nu se simtea in siguranta si isi incolacea bratele dupa capul noastru...nu stiu ce s-a intamplat, in primavara la Sovata nu era inca asa. Asa ca nu am avut de laes si ne-am julit genunchii in bazinul pt copii.In orice caz e o experienta pe care vrem sa o repetam cat de curand, chiar daca e vorba doar de un week-end. Poze va pun cand se indura sotu' sa mi le descarce pe PC, ca eu sunt tare nepriceputa.
AMR 10 zile, ura plecam in vacanta.
Bic spune:
Mandy, si cine a mai fost de curind cu cortul cu copiii, aveti vreun sfat pretios pentru noi? Plecam simbata cu cortul si am un pic emotii pentru ca nu am testat nicaieri dormitul in cort pina acum. Deci prima oara va fi intr-o excursie lunga intr-un loc indepartat. Cam inconstienta, dar ce poate sa faca? O sa doarma pina la urma, nuuuuuuu? Singurul lucru de care mi-e teama este lumina care va veni odata cu strigatul cocosilor (neexistenti prin zona de altfel).
Altfel, am probat cortul undeva intr-un parc si parea ca-i place Smarandei la nebunie. Cum o fi cind va trebui sa doarma in el nu stiu.
Ina, .
Reeritor la poll, Sma nu mai doarme demult in patul cu zabrele... Stiti cu toate ca de cinci luni doarme cu mine in pat. :-(
Da' imi place la nebunie!
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
mandyksch spune:
Bic, noi nu am avut nicio problema legat de cort, dar am stat doar o zi jumate/o noapte.Kriszti stia demult ca vrem sa mergem cu cortul si era f entuziasmat.Nu stiu daca isi dadea seama despre ce e vorba, dar ii placea ideea . De culcat ne-am culcat toti impreuna ca altfel nu cred ca functiona treaba. Vreo 20 minute s-a foit, radea si ne pupa cand pe unul cand pe celalalt, dar a adormit fara probleme. Ei, si-a pastrat obiceiul de a se trezi dimineata devreme, asa ca la 7 fara un sfert a fost sus. Am fost primii treziti in camping.
Cea mai naspa parte e cu facutul pipi si kk, mai ales ca acum e si in faza in care nu prea mai poarta scutec, decat noaptea, asa ca era destul de nasol cand il apucau treburile prin diverse locuri.
Sper sa ii placa Smarandei, nu cred sa nu se obisnuiasca. Unde anume mergeti? Stati mult sau doar cateva zile?