Colectia de toamna-iarna 2005 (200)
Raspunsuri - Pagina 14
Ina869 spune:
Pumbitzo de acord cu tine, numai ca eu pierd niste etape frumoase si importante din viata ei , si astea nu se mai intorc niciodata...de multe ori ma minunez cite chestii noi face/spune,
( invatate de la gradi). si mai nou vad ca o da pe engleza rau de tot, si de-asta mi-era frica, eu sa-i vorbesc in romana si ea sa-mi raspunda in engleza. dar asa se va intimpla, firesc, daca isi va petrece marea majoritate a timpului printre canadieni .
ah, da si mai exista si sentimentul culpabilitatii fiindca nu sint fortata sa merg la serviciu, lucrez de acasa, si ma gandesc c-as putea sa-mi petrec ziua cu copiii si noaptea sa lucrez , ca tot sint bufnita si=mi place sa stau up noaptea ( nu numai cind sint gavi, asa sint de felul meu, cu cit dorm mai putin, cu atit functionez mai bine )
Lavi, a nascut prietena ta?
acum pe bune, chiar ma intreb cind mi-o veni frate, sorocul? ca de unde ieri simteam ca-l scap, acum nici contractii false nu mai am! si nici un fel de "semn" de nastere
Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel
Today is a wonderful day; I choose to make it so.
meems spune:
Pumba, Rianna e inca la daycare, si da, e in ingrijirea unei romance (de-asta stam asa prost cu engleza).
lavi02 spune:
Misto cu schimbul 2 activ!
Ina n-a nascut, ieri a implinit 40 de saptamani. Dar se bucura de concediu, sta si citeste literatura toata ziua, plus se mai joaca cu cel mare, ca de muncit a muncit pana catre 39s.
Sunt super curioasa care dintre voi naste prima.
pumba nu ne arati niste poze cu poznasele tale?
Ripley poze cu noul look al Anei?
Eu sunt la servici, nu mai am chef de nimic decat de concediu, n-am dormit prea bine azi noapte asa ca ma doare capul ; sper sa ma remonteze un pic cafeaua.
Vreau in concediuuuuuu!!!!
Ina lasa mustrarile de constiinta ca nu au niciun sens, e mai bine de Rachie la gradi pp, intre copii de varsta ei decat acasa cu mami si bb mic. Am citit asta in Fr Dolto; copiii care au un fratior mai mic bebeu este indicat sa stea cat mai mult in compania altor copii de varsta lor, altfel se plictisesc si se frustreaza (cre'ca iar o sa fiu acuzata ca dau citate dar asta e)
Pe de alta parte e si varsta potrivita de gradi, si e bine si ca va avea fratior. So, ai luat decizia buna!
felicia74 spune:
Salut!
Eu sunt in depresi totala, cu graba si aiureala care m-au facut celebra printre apropiati am reusit sa zgarii laptopul rau! Se vede horror si nu cred ca se poate repara. Si arata atat de frumos inaint
Ma rog, nu ptr asta am intrat (dar m-am descarcat) ci pentru a-i face galeriei Inei - nastere usoara, iti tin pumnii! Am inteles ca nu sunt semn, dar ne asteptam, nu?
Vad a de intalnire nu mai zice nimeni nimic, cred ca e toata lumea topita de caldura
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by felicia74
Salut!
Eu sunt in depresi totala, cu graba si aiureala care m-au facut celebra printre apropiati am reusit sa zgarii laptopul rau! Se vede horror si nu cred ca se poate repara. Si arata atat de frumos inaint
Ma rog, nu ptr asta am intrat (dar m-am descarcat) ci pentru a-i face galeriei Inei - nastere usoara, iti tin pumnii! Am inteles ca nu sunt semn, dar ne asteptam, nu?
Vad a de intalnire nu mai zice nimeni nimic, cred ca e toata lumea topita de caldura
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Feli, eu as veni la intalnire .... da' cu ce mai vin acasa dupa aceea...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
anda77 spune:
hello
azi nu poate noki
intre maine si luni nu pot eu
saptamana viitoare pleaca lavi
felicia inca are chef de iesit:)
trebuie sa fac rost de mobile mihaeluta si miri
concluzie: ne intalnim azi fara noki (am vb cu ea, este in cunostiinta acestui fapt)) si saptamana viitoare cu noki fara lavi. daca e dupa mine ne vedem in fiecare saptamana la o terasa:)
dispecer: cine ma ajuta cu nr mobile miri si mihaeluta ca nu vreau s-o deranjez pe noki ca toceste greu, mi-a dat mesaj dimineata.
plus care mai vreti, care mai doriti, dati un tel. sa ma gandesc unde sa fac o rezervare. unde ne-a dus mihaeluta data trecuta e bine? ca a fost dragalas.
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
ce cadou iau pt o pereche de gemeni care implinesc 2 ani? asa, ceva mai important, buget bunicel ca sunt copiii nasei lui nic si prietena mea fte buna. au tobogane, leagane, piscine etc. ceva outdoor mai altfel, mai spectaculos sau ceva indoor.
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
alt poll, la fel de important pt mine:
care copii de-aici mai dorm in pat cu zabrele? (dk se poate avantaje, dezavantaje la patul normal, pt cine a trecut la el)
multumesc mult
mami de poet(09.12.2005)