Colectia de toamna-iarna 2005 (200)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miri- pai ,e binefelicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Soso...bafta multa si tinem pumnii!
Noki...si tie bafta multa miercuri!

Meems wow! Arati superb!

Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Recunoasteti stilul?

-Paaaanggg... ca tata imi da laptele!!!
(F revoltata)

-Nu vreau lapteeee...
-Daca nu vrei nu bei.
-Vreaaaauuu lapteee...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

quote:
Originally posted by meems

Fetelor, multumesc de complimente Aveti aici ablumul intreg de la nunta... cam multe poze.

Meems & Rianna (16 dec. 2005)

Cuscra, eu de ce nu le pot vedea? tre sa completez acele campuri? cu ce id sa-ma loghez!?Luminati-ma!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Lavi, cunoaaaaastem! Prea bine, inca

Cuscra, iti las pe mess link-ul la album, nu stiu de ce nu ti se deschide aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Mima iti sta superb rochia!

Bulucico, trebuie sa spui ca ai ct. in snapfish si apoi te loghezi cu id si parolele noastre de la colectie.

Pumba , sint prezenta la datorie, mai vioaie si plina de energie ca niciodata! asa cum preziceai si tu acum citeva postari, se lasa asteptat pufosel. acum mi-as dori sa se nasca pe 1 iulie, ziua canadei sau pe 4 a americii
astazi am batut magazinele si m-am rasfatat cu multe cumparaturi (cosmeticale si parfumuri ) ca nu stiu cind mai pup prin oras si-n consecinta sint franta de obosela , sper sa dorm la noapte.

pupici!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

ina- somn usor!
asa am patit eu cu ADY, am stat la pat pana la 34 de saptamani si dupa eram prezenta prin magazine (recuperam).a sosit la 40 sapt si un pic.o dolofana de 3500grame.
chiar vrei sa se nasca pe 1 iulie, ziua Canadei?mai bine sa aiba ziua lui si numai a lui.

meems -e o dulce Rianna.si vorbeste bine romaneste .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Sunteti toate niste dragute, multumesc inca o data de aprecieri

Pumba, da, Rianna vorbeste ft bine romaneste. De fapt nu intelege mai nimic in engleza si e asa haioasa pe la magazine, cand se mai baga cineva in seama cu ea, incepe sa bolboroseasca cuvinte neintelese si asa i se pare ei ca vorbeste engleza. Ba mai mult, raspunsul ei la orice intrebare in engleza e "say good" ca eu tot asa ii ziceam cand cineva o intreba "how are you?" Dar acum ea tot asta raspunde si cand o intreaba cineva "what's your name?" sau "how old are you?"...

Ina, galeria noi am inceput-o de multa vreme, dar pufosel se simte bine unde e... deocamdata.

Mergi la inceput

meems- ea merge la gradinita romaneasca?
perle-
daca nu vreau, sa-i dau ceva ,imi spune " no fight"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

ura! de mult nu a mai fost atita populatie in schimbul II !

bicule, simina, monetule pe unde sinteti?

poate intr-o buna zi ( cu soare) incercam si noi o intilneala, ce parere aveti?
pe teritoriu neutru, pe podul de la cascada niagara?
sau ma rog, avind in vedere ca reprezentati majoritatea, ma deplasez inspre voi sa va fie mai aproape.
ce destinatie alegem? ca sa stiu sa nu-mi fac plan de vacanta anul viitor

Pumbitzo , mi-ar placea sa fie pe 1 iulie ca sa fie sarbatorit de toata canada ( mai ales ca avem liber !)
40 saptamani? wow! nici in visele mele cele mai optimiste nu sper sa apuc atitea!

Mima multam' fain pentru galerie!

cind o intreb pe rachie " stam in casa daca nu esti cuminte!" ea imi raspune smechereste " no, thank you! "

astazi am platit depozitul pentru full time la gradi, a fost un inceput de zi urit pentru mine si foarte deprimant, l-am trimis pe tati cu cecul. de-aia m-am si dus hai-hui prin oras, sa uit de suparare si sa-mi inec amarul in cumparaturi. inca nu-mi vine sa cred ca o las la gradi, ma simt vinovata, ca si cind as trada-o. este greu, greu.

gata, ma duc la culcarica.
somn usor, sapte purici pe-un picior!

Ina,Rachel Georgia (Nov.23,2005) si Pufosel

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput