Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 8
Brigit spune:
hellooooo-helloooooooo!
unde ati disparut dragelor? v-a toropit canicula?
Doroteso, pai mie deja mi-i dor de tine de nu mai pot. Un concediu la superlativ iti doresc!
la Bucuresti a inceput sa adie un vanticel asa ca mi-am luat sotul si am fost la plimbare pana acum. Poate reusim sa ne odihnim mai bine noaptea asta ca suntem zombi dupa doua nopti fierbiti
April
Emma are nevoie de ajutor !
Anuska spune:
Cam tarziu, e adevarat, dar inca mai am timp! Asa ca ..... LA MULTI ANI, EMA! Sa fi fericita, sanatoasa si mereu alaturi de mamica ta! DD sper ca-ti va da azi darul cel mai de pret!
Nu ma dati inca disparuta! Am multa treaba la servici, tin si niste cursuri cu utilizatori, in fine nu prea mai am timp sa intru, ca dovada ora imposibila de acum la care scriu...
Si apoi simt ca ma topesc de caldura asta din capitala....
Darrrrrrrrrrrrr, azi mi-am luat neste bluzite cu bretele si la intrebarea mea catre vanzatoare daca-mi vin, ea zise ca da, ca-s destul de micuta, nu-s asa mare.... Asa ca ma simt SUPER! dieta! si kilogramelor urate!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
aidaciolac spune:
Dragelor multumesc mult de urari .
Am venit si eu cu ceva tratatie virtuala , dar voua nu va spun ce e ca imi iau bice.
Va de nu va vedeti!
Trebuie sa fug ca pleaca vecinul si ma duc sa ma iau de el ... incep bine ziua de azi
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Isa_Cris spune:
Neata fetelor!
Si pe la Sibiu e caldura mare! Norocul meu este ca in laborator e racoare, nu bate deloc soarele! Dar ... pana ajung acasa sunt uda din cap pana-n picioare!
Azi mi-am inceput ziua cu un grapruit si un pahar de apa. Cum mi-am adus filtrul la munca... incep sa beau ceai cald, chiar fierbinte.
Offf.... c nu mai vine odata concediul ala!!!
Va pup si o zi buna!
Vreau un sufletel micut!
aidaciolac spune:
isa draga , concediu vine greu adevarat , dar trece si prea repede
Corect?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
Neatzaaaaaaaaaa!
Intai de toate sa va dau raportul : 54.8 kg
Asadar am pierdut de la inceputul dietei 2.2 kg. Caldura din ultimele zile sa traiasca- chiar am o sete de nestapanit, cred ca hidratarea ajuta mult.
Isa- in Bucuresti e te-roa-re!!!! noroc ca aseara a inceput sa bata vantul si asa am putut si noi sa dormim . Dar azi iar arde soarele ca lumea!
Aida, multumim frumos de tratatia virtuala! Mey, da ce treaba ai tu cu vecinu de te supara asa de dimineata?
April
Emma are nevoie de ajutor !
larissa_79 spune:
April felicitari pentru reusita. Super! La ce greutate vrei sa ajungi. Mi se pare ca esti deja super ok la inaltime si greutate.
Eu ...nu slabesc deloc. Nu stiu de ce. Nu se mai misca sub 64 acul de la cantar. Drept urmare mai reduc din mancare.
Pielea arata totusi un pic mai bine de la exercitii...sper sa nu fie doar o impresie a mea. Saptamana asta e post si nu pap carne....e destul de greu!
Mie mi-ar prinde bine sa scrie fiecare ce papa zilnic...asa poate mai prind si eu idei.
Eu de ex am papat azi asa: apa plata, o cafea cu zahar, bucatele cartofi prajiti ( furate de la sot din farfurie) si salata de rosii cu castraveti etc.
Spor la slabit!
Larisa si Alexia (13 iulie 2006)
http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/
www.sonia.as.ro" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia!
bretonica spune:
buna la fetize...am terminat si aceasta cura in sfirsit..la mine mai treceti 1si 2..acum am sa iau o pauza...nu stiu cit de lunga...dar sa ma mai odihnesc un pic,dupa care..sper sa nu plec si eu prin vacanta si sa uit sa ma mai intorc..pupice la fetize...deci de la 95 de kg am reusit sa ajung la 86.800kg -un total de8kgsi 2sute de grame...deci lasam 8...curate,curate...EVVIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
..RUSINE SA VA FIE!!!n-am inteles a-ti plecat toate in vacanta cu doroteasa?..pe unde a-ti disparut? m-am suparat pe voi
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
dan_ny spune:
hop si eu
am cam lipsit si mi-era ca ma dati disparuta de la raport, dar vad ca nici voi nu prea v-ati inghesuit
v-ati pitit pe undeva de caldura asta nebuna? spuneti-ne si noua sa venim si noi.
se pare ca-i gata si dieta mea - intepenita la 85kg - deci in total doar 4 kg pierdute.
voi face si eu o mica pauza- de dieta- o sapt sau doua si apoi revin in fortza, cu varianta lunga ca nu se mai poate asa.
vreau sa-i urez si eu EMEI - LA MULTI ANI SI MULTA MULTA SANATATE SA-TI DEA DUMNEZEU, SA AI O VIATA LUNGA SI FRUMOASA - AIDA multumim pt tratatie
doroti pleci in contzed?! concediu placut si odihna maxima da' de noi cine mai are grija?
breto cam cata pauza ai de gand sa faci? sper ca nu si de forum, da?
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008