Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 18
dan_ny spune:
pai bine dragelor, nu ne invitati la concert?! Am auzit ceva galagie pe-aici si am venit repede
april daca zici ca ma pui cap de lista, de azi chiar am inceput dieta
aida am vazut nazdravana curajoasa...dar cred ca tu ai avut mai mult curaj...
breto bine ai revenit, desi vad ca nu prea bine...ce-ti face spatele? Sper ca ti-ai mai revenit
anuska buna rau treaba cu apa, intr-adevar, nici eu nu mai pot s-o las. Cat am facut pauza intre diete am baut zilnic.
isa ce mai faci? N-ai luat vacanta? Hai pe-aici sa mai povestim.
breto pe unde-ti umbla piciorusele?
aida, breto ce ziceti, nu va bagati la o tura de dieta? dar chiar asa, pe-aici cine mai tine dieta ca vad ca nu mai raporteaza nimeni nimic. hai ca sparg eu gheata. deci de azi, 23 iul 2008 , de la 84kg (intre timp s-a mai dus 1kg,nu stiu cum, cat am tinut dieta, n-a vrut neam) incep o lupta grea si indelungata din care sper sa ies victorioasa. GI=84 GT=70 (varianta lunga)
si ca sa fiu in ton cu seara asta...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
iarna 2007-2008
aidaciolac spune:
dan_ny bine ai venit la dieta si sa tintesti unde vrei dar eu acum inca raman la faza de galerie pt tine si restul ca tin o dieta asa fara paine , dulciuri si prajeli si clar ca nu las jumatatea de litru de apa de dimineata.
Si cu invitatia la concert ... nu ai citit ca s-a lasat cu rupt maini si picioare ca sa poti sa intri acolo
Inca sunt la Metallica si la ora asta si ascult ceva mai domol. Poate ca vreti si voi sa aveti www.youtube.com/watch?v=erPnyi90cIc&feature=related" target="_blank">VISE frumoase
... vad ca sora mea a adormit de la melodia asta
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
'neata!
Haideti la si apa
dan_ny in continuare
aprilus spor la rezolvat trebi si cozi cat mai mici
doroteso baga te rog un deget aici sa stim cum esti
breto sper ca esti bine si sa te faci repede bine ca ai lipsit aseara de la concert
O zi buna la toate!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Isa_Cris spune:
Neata fetele!
E al doilea mesaj care incerc sa-l scriu. Primul l-am sters ca a venit dir si ... na...nu puteam scrie. Eu sunt relativ bine, de luni am o greata in mine... orice mananc imi vine sa dau afara.. tot timpul dupa ce inghit ceva o simt in gat! Nu stiu ce am...dar de luni e ceva timp. Nu va agitati ca marti mi-a venit si CM-ul, daca e vb de CM si nu altceva!
Nu va supy pe mine, dar nu prea am cum sa intru sa va scriu, de citit va mai citesc, dar de scris... nu prea am timp si tot timpul e cineva la secretariat. Va pup pe toate si va doresc in continuare concedii si distractii placute!
De dineta... n-am ce sa va spun, ca nu tin si de mancat manac cate putin, ca organismul nu ma prea lasa!
Vreau un sufletel micut!
Isa_Cris spune:
Incerc Aida, dar zau ca nu stu in ce directie sa ma duc! Nu ma doare nimic, doar mai am cateodata mici intepaturi in burta, partea de jos, dar asta probabil din cauza uratilor!
Mai vad eu!
Vreau un sufletel micut!
bretonica spune:
ciao fetizele...aseara am fost si eu la concertul vostru,doar ca nu puteam sa scriu,deabia stateam pe scaun...dar am fost cu voi..si chiar mi-a placut...cu spatele sunt tot asa..fac injectii...ma doare de mor...in rest..de dieta nici mie nu-mi vine sa ma apuc,chiar daca sunt constienta ca m-am ingrasat...sunt jos cu moralu..numai de dieta nu-mi vine...aprilus esti misto tare in poze..SIMONA noastra aiduzo a fost SUPERCURAJOASA..mai ca m-as baga si eu la niste sarituri de alea,dar cu spatele meu ramin acolo...anuska misto de tine ca te mentii,BRAVA BRAVA...MI DOR SI DE CELELALTE FETE...DOROTEASA NOASTRA...ALINTATA...GRAVIDUZA MEA PREFEATA(a disparut cu totul)si toate ..toate care fac parte din familia noastra...va pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwp pe toate
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Isa_Cris spune:
Neata! Am fost la dr de familie si mi-a dat sa fac analizele la ficat si pentru fiere! Mi-a spus ca e posibil sa am si ciclu peste sarcina! Inca nu stiu nimic sigur... numai dupa ce trec uratii. O sa va tin la curent!
Va pup si o zi buna si un weekend plin de distractii!
Vreau un sufletel micut!
cgeea spune:
Vreau si eu superdieta! Am 1.74 m si 65 kg. Ca sa fiu eu multumita ar trebui sa dau jos vreo 5. Si nici n-ar trebui sa fie prea greu, ca si sotul meu intra in club. Asa ca de azi, fructe si legume! A!, si sport!
Gea
Isa_Cris spune:
Bun venit si spor la slabit cqeea!
Se pare ca noie, restul fetelor suntem putin in vacanta de dieta, dar e bine cand vine cineva cu forte proaspete!
Numai ine si la cat mai multe
Vreau un sufletel micut!