Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 17
aidaciolac spune:
woooooaw cata miscare pe aici , pai de ce nu ati dat bip si la mine
breto nu te mai pedepsi ca si eu am revenit la greutatea de anul trecut si am inceput sa iau masuri ca ma simteam rau , asa ca am eliminat painea , prajelile si dulciurile si vad ca a inceput sa se cunoasca ... oricum am doar cateva sute de grame sub suta so ...
aprilus ce te miri asa bey , deci ai vazut ca nu a mai scris nimeni si nu te-ai bagat sa aduci sub pe prima pag
Anuska vad ca o tine in distractii , bravos pt tine. Eu la mare si stau in casa nu am chef de nimic si imi este teribil dor de casa
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Mai stiti de www.youtube.com/watch?v=bjNGOcsam6U" target="_blank">ASTA?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP la toata lumea!
Aida, da, guilty as charged! Vazut subiectul pe pagina 2, apoi m-au sabotat astia de pe DC, ca nu puteam trimite nici un mesaj. Apoi m-au sabotat aia de la NET, ca mi-a picat de tot . Acum am scapat de astia dar ma saboteaza administratia financiara ca tre sa depun declaratiile trimestriale - asa-mi trebuie daca m-am apucat de afaceri in Romania! Deci maine nu pot sa va scriu ca stau la coada ca o patroneasa de firma prospera ce ma aflu.
Bey, deci sa ma laud intai. In ultima vreme toata lumea imi zice ca am slabit. Facut proba cantarului, sunt pe un 55 la care anu trecut nici nu speram, insa inainte de concediu aveam si 54 si nu ma complimenta nimeni. Brusc acum observa toata lumea. Io zic ca e de la bronz, altfel nu-mi explic.
Apoi, la fel ca Anuska, beau cu sfintenie apa de dimineata. Inca n-am revenit la regim, nici macar faza III cum imi propusesem, insa m-am stresat rau zilele astea cu cifrele, trebuia deci sa ma hranesc.
In Bucuresti ploua cu spume, al meu e la concert la Metallica
April
Emma are nevoie de ajutor !
aidaciolac spune:
Metallica eram inebunita dupa ei chiar si acum si mai ales de James Hetfield si ca sa vezi ca am cunoscut barbat care pe atunci chiar cu el semana si azi e husbantu meu
Putin sa ne reamintim de www.youtube.com/watch?v=tGN_ZBMnljo" target="_blank">EI
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Brigit spune:
Aida, ffff cool!
Si io-s fan, chiar inrait, doar ca noi n-am mai gasit bilete, s-au epuizat rapid. Dar un coleg de-al husband-ului si-a rupt piciorul-stii cum se zice , ghinionul unuia norocul altuia. Asa ca la ora asta se zdupaie de mama focului, sincer cred ca-l doare fix in bascheti ca ploua, ca nici pe mine nu m-ar interesa daca as fi acolo.
Noi dansam si ne pupam de mama focului la inceputurile noastre pe Unforgiven sau Nothing else Matters.
Acum mai nou daca am o zi mai naspa ma "dreg" cu www.youtube.com/watch?v=EoMIb0Stds4&feature=related" target="_blank">asta
Musha rain dum-a-doo dum-a-da, ha, yaaaaaaaaaaaaaaa
Whack for my daddy-o
Whack for my daddy-o
There's whiskey in the jar-o
Whiskey in the jar-o
Musha rain dum-a-doo dum-a-da
Musha rain dum-a-doo dum-a-da, hey
Musha rain dum-a-doo dum-a-da
Musha rain dum-a-doo dum-a-da, yaaaaaaaaaaaaaaaa
April
Brigit spune:
yeaaaaaaaaaaaaaaaaaah!
Si-nca www.youtube.com/watch?v=WEL6_SuQCu8&feature=related" target="_blank">una sa ne zbantuim ca la concert!
April
aidaciolac spune:
Aaaaaaau mamaaaaaa a ajuns la parte a doua ghitara
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
Si sa nu uitam de www.youtube.com/watch?v=-j39ABZyzek&feature=related" target="_blank">ONE
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008