Superdieta (26)
Raspunsuri - Pagina 16
aidaciolac spune:
Daaaa si stam aici la 3 minute de mers pe jos pana la mare si nici macar nu mergem
Dar diseara nu mai scapa o sa fim in val
Oricum nu am crezut niciodata ca nu o sa imi mai placa atat de mult sa ma balacesc si sa inot in mare ... eu care mergeam la plaja doar sa inot pana in larg si inapoi ma uscam si plecam. Acum ... parca nu mai are farmec ...
Ooooof cat de mult am imbatranit ma simt cu 20 de ani mai batrana de cat sunt
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
bretonica spune:
fetelor m-am intors si eu...va puppe toate de nu va vedeti...de o saptamina sufar de durere de spate,deabia reusesc sa merg...dar cel mai rusinos lucru care vreau sa vi-l spun este ca m-am ingrasat cit o VACA....nu ma intrebati cit ca am batut reordul RECOARDELOR...nu am curaj sa pronunt cit am reusit sa pun pe mine...ma ingras mai mult vara ca iarna eu...daca a-ti mai vazut de astea....SA-MI FIE RUSINE!!!....si sincer va spun ca imi si este....va trebui sa iau masuri...cam atit fetizele acum va zic noapte buna ca deabia reusesc sa stau pe scaun de durere..offf.offff..ne auzim cit de curind..PUPICEEEEEEEEEEEEEEEEEEE LA TOATE FARA NICI O EXCEPTIE
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
-------------------------------------------------------
Anuska spune:
Se vede ca e vacanta, concediu......
Nimeni la dieta.........
Breto, dar de ce atata violenta?
la fete!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
bretonica spune:
quote:
citat din mesajul lui Anuska
Se vede ca e vacanta, concediu......
Nimeni la dieta.........
Breto, dar de ce atata violenta?
la fete!
Poze cu familionu'
ciao anuska...pai ce sa fac si eu..ma pedepsesc singurica...daca nu am fost fata cuminte,mi-o dau singura pe cocoasa....------...pwwwwwwp you
Anuska spune:
De ce n-ai fost fata cuminte? Nu te mai pedepsi singurica, las' ca intri iar tu la dieta si te subtiezi in continuare!
Continui sa bei jumatatea de litru de apa dimineata?
Eu asa m-am obisnuit si chiar daca nu tin dieta tot beau apa.
Poze cu familionu'
Anuska spune:
La munte n-am mai fost in duet pt ca anuntau ploi si asa a si fost. Dar nu renuntam la idee. La fel cum nu renuntam si la un we la mare romantic "tete-a-tete" in care sa admiram rasaritul, sa ne plimbam pe faleza, sa mergem aventual la un dans....
Iar sambata asta suntem invitati la o nunta....
Promit sa fiu cuminte!
Poze cu familionu'
Brigit spune:
pfffiiiiii, nu-mi vine-a crede! subiectul nostru pe pagina 1? asta da eveniment!
vazut mitza Simona gimnasta acrobata- Aida, mie mi-a stat inima in loc cand am vazut ce facea p-acolo!, Breto observ ca-i suparici iar Anuska e cu moralul sky up ca vad ca are planuri de plimbari si nunti la orizont
va pup si reviu mai tarziu!
April
Emma are nevoie de ajutor !
Anuska spune:
April, incerc si eu sa ma gandesc la lucruri vesele si frumoase si sa uit de probleme... Si apoi cum sa fiu trista, ca doar arat super!
Aida, am uitat sa-ti spun ca am vazut si eu saritoarea ta. Si fetele mele s-au dat in chestie d-aia, dar cea mare nu s-a dat peste cap pt ca-i era frica, iar cea mica o trageam de picioare ca sa sara si ea, ca altfel avea toate sansele sa stea mai mult suspendata... Da' le-a placut!
Poze cu familionu'