Superdieta (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

mai nou, vad ca se incearca sa se vanda si ceva pe aici!!!!

Mergi la inceput

helloooooo!!!!!
parca imi si aud ecoul...

Mergi la inceput

eu as mai povesti, dar zau ca nu-mi place sa vorbesc singura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

hellooooooooooooooooooooo..alintataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...uite-ma si pe mineeeeeeeeeeeeeeeee...sa-ti ajute dumnezeu cu casuta si sa ea dumnezeu sa va mutati cit mai repede in ea...eu nu prea am intrat de citeva zile deloc,dupa cum v-am zis am musafiri..deci dimineata sunt la servici,iar la amiaza cum ma intorc ne suim in masina si plecam la mare..plecam de pe plaja numai la 8 seara..timpul care il pierzi pina sa ajungi acasa este cam de o ora dupa care un dus prepararea cinei...o povesteala acolo si uite asa este miezul noptii....deci pe mine sa nu ma certi dar nu prea am avut timp...DIETA nici eu inca nu o mai tin...(si se vede)ca iar incep sa ma dilatez(o fi de la caldura, asa-i?)va pup dulce,dulce pe toate...iar alintato te pup apasat pe tine si pe micuta ta cea dulce....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

iaca si eu...sunt aici...am fost plecata in we, computeru meu a avut si buba asa ca nu am putut intra sa va vad dar acum zic si eu prezent la apel

alina succes in proiectul "casa noastra", sa dea Dumnezeu sa va iasa lucrurile asa cum vreti.
breto...tu sigur nu esti in concediu?! ca ce ai descris tu cam asa suna, in afara de serviciu ... imi cam place...
aida simona - derivat din simon(ebraica) inseamna "a asculta" "Dumnezeu a auzit" "Forma feminina a numelui Simeon - nume preluat cu precadere atat din Vechiul Testament, cat si din Noul Testament, are o origine ebraica - "Shimeon", care inseamna "ascultare", "un dar al ascultarii", "semn ceresc", "marturie". La baza numelui se afla verbul "shama" - "a auzi", "a indeplini".
sa-i dea Dumnezeu sanatate, va pup dulce

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

asadar, de azi am inceput o noua serie...
iaca noile date: GI 84KG, GT 70KG si tin varianta lunga.
o sa imbatranesc pana reusesc eu sa slabesc dar...ma straduiesc...

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

ce bine zici tu acolo, breto!!!!
im fiecare zi la mare!! te invidiez! eu pur si simplu iubesc marea!
ai nostri ne-au dus de copii, la mare in fiecare an, si sunt indragostita de nisip, de valuri , de tot!
cand te arunci in valurile marii sa ma strigi si pe mine
eu nu am avut sansa sa vad cum e plaja la ocean, dar am tot timpul din lume!
va multumesc pentru urari, si tie dan-ny ,tare mult imi doresc casuta aia, e micuta, dar va fi a noastra! si are si o curticica in spate , unde o sa alerge alex cand o sa inceapa sa mearga.... si ii vom serba si prima ei aniversare de 1 an, la casa noastra! pe 21 septembrie face un an!
i-am transmis pupicul apasat de la tine, breto

fetelor , eu m-am ingrasat , nu stiu cat , ca nu ma urc pe cantar, dar vad la haine... sunt cat o balena esuata si nu fac decat sa ma lamentez!!!! dar asa mult imi doresc ca la 40 ani, sa arat si eu tinerica si subtirica! cu tineretea nu e nici o problema , pentru ca ma simt tanara!, cu subtirimea insa am mult de lucru!

va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Buna dimineata fetele!
Ma asteptam sa citesc vreo 2 capitole...si cand colo...am de citit doar cateva pagini! Eu am revenit din "concediu" de luni, dar la scoala e balabuc mare.. diplome de bac... calorifere, gauri, praf, ... acasa gresie, rigips, fire electrice, zugraveli, usi... offffffff.... va imaginati, nu?!?
Acum am ajuns la munca si sunt singurica, asa ca am putut intra! Mda... tocmai ziceam... si a venit dir
In mare ... am fost la Brasov, si-a luat Adi costumul (a fost lac de apa la proba, de emotie) si in rest...nimic! "Soacra" a fost foarte emotionata cand a primit invitatia... si ca atat! A fost destul de obisitor pe acolo... caldura, magazine, plimbari... Deci numai concediu n-a fost.
Apropo, mi-am facut casuta de bani pt nunta, o sa-i fac poza sa va arat, dar cand am timp!
Iar despre mine... sun o maaaaaaaaaaaaare
Va pup dulce. Mai vorbim, curand sper!

Vreau un sufletel micut!

Mergi la inceput

fetizeleeeeee..hop si eu cu calul meu....ce faceti "mititelelor"...primul rind tin sa va anunt ca,cu caldurile astea ma dilatez nu gluma...v-am zis eu ca este de la caldura si nu de la mincare....deci...sunt tot intr-o distractie chiar daca merg si la servici,dar am casa plina de musafiri,cind ne punem la masa suntem 10 persoane,pai cum sa faci sa nu te ingrasi...ba minci una,ba alta si uite asa se pun toate pe mine..chiar daca suntem zilnic la mare,dar voi stiti ce foame face marea?...si asa sunt eu o fomista in general,mai iau si o briza de mare si am pus-o...acum sa trec la alintata mea....daca ai sti ce valuri au fost zilele astea de numai...ne-am distrat de numai..niste valuri uriase...am fost cu fiu-mio c barca mai in larg...si nu zici ca ne-au rasturnat valurile?m-au arunca in sus dupa care m-am trezit si cu barca in cap(noroc ca este de aia de cauciuc,ca de nu ramineam cu capul spart)alintato eu te-am tot strigat pe acolo dar nu-mi raspundeai sub nici o formaDE CEEEEE?...PRINTRE ALTELE...sa trecem la noi...pai stii ca in noiembrie si eu fac 40 de ani,si as fi vrut sa fiu s eu gagica misto(tinerica ma simt si eu..chiar copil)dar cu kilogramele vad ca stau tot mai bine..hai ca tu mai ai o scuza...ai copil mic ,stii dupa nastere nu toate reusesc sa-si revina imediatla fizic...fata ta are numai 11 luni si te plingi,da-ti seama ca eu de 18 ani jumate ma tot chinui sa-mi revin de la nastere(hahahaha)ca atita are baieztelu meu,si nu reusesc sub nici o forma...sa mai pupi odata fetita apasat de la mine...ca asa de mult mi-as fi dorit si eu inca o fata de numai..dar na,multumesc lui dumnezeu ca am macar un copil....dan-nyyyyyyyyyyyyyy....tu pe unde ne umbli,mai cinta si tu seara din cind in cind daca vezi ca lipsesc eu...ISUCAAAAAA...nu mai plinge ca si eu sunt din ce in ce tot mai mare...si nici sa ma reapuc de cura nu-mi vine...dar tu ia vezi ca esti miresuca cit de curind,asa ca sacrifica-te un pic ca te.........ca te........de nu te vezi ...sa nu te supar acum inainte de nunta....va pup de nu va vedeti pe toate
foarte dulci"

Mergi la inceput

[roker ...va era dor de muzica mea???...pwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwp youuuuuuuuuuuuuuuuuu

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput