Superdieta (26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

anuska concediu placut...si sa nu te intorci cu kg dupa tine, sa le lasi acolo, auzi!?!?
larissa un pic de bataita...sa nu mai faci
breto esti prin zona? hai sa bagam o cantare inainte de culcare
eu cred ca de sapt viitoare o iau de la capat, ce zici, te bagi?

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze filmuletz
iarna 2007-2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Criss75 spune:

quote:
Originally posted by Isa_Cris

A tinut cineva cura de pepene verde? e bun, ajuta la ceva?!
Mi s-a facut pofta de pepene... asta acum, in timp ce mananc un grapfruit
Unde pleci in concediu Aprilus? Eu s-ar putea sa merg in Tunisia, in sapt de miere...asa zice Adi, dar inca nu-i batut in cuie! Asa ca... daca aveti pareri bune despre un loc anume...va rog sa-mi spuneti!

Vreau un sufletel micut!

Daca optezi pentru Tunisia, eu zic (,) ca e o alegere potrivita. Am fost in august 2006, si anul acesta vreau sa merg din nou, in octombrie. E o tara fascinanta, ma rog, din punctul meu de vedere, pe mine ma atrage tot ce e legat de lumea araba. Insa Tunisia e mult mai oocidentala decat orice tara araba. Iti recomand sa optezi pentru Sousse, sau Yasmine Hammamet. Daca vrei sa iti trimit si poze, da-mi un pm.

Criss si Alex (11.05.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

ce liniste!!!!
toata lumea e in vacanta, sau ce se intampla pe aici???
unde sunt fetele noi?...
breto, si tu esti in vacanta?
silvana, tu pe unde umbli draga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

ciao alintata mea scumpa....eu sunt inca pe aici...anul acesta inca nu avem nimic programat...avem musafiri in vara aceasta pe rupte...vin la noi la mare...asa va nu stiu daca o sa mai ajungem sa plecam pe undeva...voi in schimb?..ce ve-ti face vara asta?

dan-nyyyyyyyyyyyyyyyy

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

?
dan-nyyyyyyyyyyyyyyyy ....ah si daca tot ma aflu pe aici,ce sa va spun aveam un kilogram in plus miercuri...sa speam ca nu o tin tot asa...pwwwwwwwwwwwp you

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ahaaaaa , deci sunteti si in concediu de dieta
Emma de azi va avea alt nume , se va numi SIMONA , nume ales de ea si cu alta rezonanata , speram sa se schimbe ceva si cu asta ...
Noi la mare balaceala Simona super incantata , exploateaza la maxim toate resursele lu mama ...
Va de nu va vedeti si distractie placuta

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aidaciolac

Ahaaaaa , deci sunteti si in concediu de dieta
Emma de azi va avea alt nume , se va numi SIMONA , nume ales de ea si cu alta rezonanata , speram sa se schimbe ceva si cu asta ...
Noi la mare balaceala Simona super incantata , exploateaza la maxim toate resursele lu mama ...
Va de nu va vedeti si distractie placuta

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

...sa o pupe bretonica pe SIMONA de sa nu se vada..si pe mama ei...frumos nume si-a ales...s dea DD sa se schimbe totul numai in bine de acum incolo...aveti grija de voi si distractiva la maxim cind aveti timp...eu da,sunt in vacanta ci dieta...sa speram ca nu ma v-oi ingrasa prea tare..hai sa va pup pe toate de nu va vedteti si mai intrati si voi din cind in cind,sa vada omu(eu)ca mai existati!!

Mergi la inceput

breto, vara asta stam pe langa casa! si ca un joc de cuvinte, am gasit casa noastra, acum demaram procesul de a obtine imprumut de la banca.... daca toate merg bine , pe 5 aug. semnam actele si incepe munca....trebuie sa schimbam tot in ea, asa ca pe 1 septembrie sa ne mutam in cuibusorul nostru!
cam asta pentru vara asta!.... daca am renuntat la concediu, macar cu casuta sa ne alegem...

aida, nu m-am prins ce e cu schibarea de nume, poate reusesc sa intru pe topicul tau...

si cu asta v-am pupat pe toate care mai intra pe aici si pe cele care citesc din umbra.... pe cele plecate in concediu le pup la intoarcere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_G spune:

Salutare! Salutare!

Dar e liniste mare aici mai fetele. Ce faceti? Concediu? Bravos !!
Asa si eu. Am intrat doar numa sa spui asa:
La saptamina 5 sa treceti si la mine 75 kg. Asta insemna ca targetul a fost atins. Dar nu inseamna ca am terminat. Chiar deloc. Am fost in concediu si, am pus pe mine 4 kg. Sau 5.
Asa ca, dupa saptamina asta pe care o voi petrece la munte, revin in forta. Iar targetul e 70.

Fetele care stati in Sibiu, spuneti-mi si mie un traseu Galati - Sibiu. Si, astept niste ponturi (preturi bune la haine, mincare), ce fel de haine tb sa iau cu mine (mai groase, sau subtiri). Ms. Ms.

Oana si Andra (21.10.2005)

Mergi la inceput

sa inteleg ca nimeni nu mai tine superdieta?????!!!!!
toata lumea e plecata sau ocupata..... nimeni nu mai scrie , nimeni nu mai are nimic de spus.... ma refer la cele care nu sunt plecate in concediu.....
ce liniste si ce pustiu.....
eu am pus de o ciorbita de dovlecei cu omleta , mandruta misuna in premergator ( i-am pus cutiuta muzicala, sa asculte si ea muzica)si intrasem si eu un pic sa vad ce mai e pe aici....
se pare ca nimic....
asa ca nu imi ramane decat sa va pup!

Mergi la inceput