Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

andreea_and, sar'na de raspuns. Oricum nu ma panichez, dar e deranjanta situatia. Si asa este, si eu simt asta dupa ce mananc, cand ma balonez destul de tare si parca nici sa respir nu mai pot cum trebuie.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

piolica (defapt "cuscra") sarumana de sfat. Problema e ca un pot sa beau lapte ca-mi face foarte rau. Voi incerca in iaurt.

July, merci si tie, banuiam ca e o samanta de ceva foarte simplu

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambetmic spune:

aaa, mi-am adus aminte sa va intreb ... la botez e ca la nunta? tre sa tii cont de perioadele de post din an?
sau se poate face oricand?

aa, si tre neaparat nas?
ca din pacate pana acum nu m-am putut hotara ce si cum ...
pt mine nasii copilului daca tot sunt as vrea sa fie intr-un anumit fel, si cum din pacate nu am in jurul meu acel "fel" de persoane, parca mi-e sila sa intreb pe cineva care stiu ca apoi nu va/vor fi asa cum imi doresc
ca d'astia sunt o groaza (a se citi care te cunosc cand au nevoie de ceva, fie prieteni/fie familie) apoi te uita pana la urmatoarea nevoie

24+ cu baietel Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Piolicaeu pe eco am dat 28 euro in sapt 6, si una acum 4d, o ora cu dvd, mergi cu inca 3 pers.e 120 euro.Nici in tara nu e prea ieftin.Aici femeile nu fac ca nu-s asa paranoice ca noi, multe nici nu vor sa stie sexul(marea majoritate) si merg cu incredere 100% pe mana moasei. Poate ne vedem in Budapesta live!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

bitza, eu am dat pe o ecografie in franta cam 150 de euro, pe vremea cind incercam eu sa aflu de ce nu ramin gravida. si era numai o eco pt ovare si uter, fara bebelici inauntru. poate ne vedem live la Budapesta. ar fi super

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

andy, crezi ca e vreun fruct pe care sa nu-l fi incercat?

Sa va spun ce am halit azi? Iaurt, nectarine, apa, sandwich-uri cu cascaval, 1,5 kg de cirese si apa la greu... deci...

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by JulyMorning

quote:
Originally posted by piolica

[quote]Originally posted by monica_dicut

Linseed:
SEEDS – The linseeds can be taken for the treatment of constipation, patients can consume about 1-2 tbsp of the seeds, by taking it with one or two glasses of water. When taken with water, seeds swell in the bowel and endow a gentle action and have a bulking laxative effect on the body. At breakfast, flax seeds can also be mixed with items like muesli, cereal, or with some honey and soft cheese to make a delicious repast. It is vital to include a lot of fluids when eating the seeds.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Linseeds = seminte de in
Confirm, le-am consumat si eu in momente delicate. Personal le-am mancat cu banana pasata.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

saru'mina July! sint atit de multe chestii de genul asta de nu-mi mai amintesc cum se spune in romaneste. eu la toate mirodeniile spun pe franceza acum. sora-mea se uita crucis la mine.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Zambetmic din cate stiu (si nu stiu multe, asa ca mai cere si alte parerei ), la botez e ca la nunta, in sensul ca trebuie sa tii cont de post, adica poti face botezul in post, dar nu se danseaza/nu se petrece si mancarea ar trebui sa fie de post

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica_dicut

piolica (defapt "cuscra") sarumana de sfat. Problema e ca un pot sa beau lapte ca-mi face foarte rau. Voi incerca in iaurt.

July, merci si tie, banuiam ca e o samanta de ceva foarte simplu

POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

monica (cuscra), uite ce spune July, ea minca cu banana.
ai grija ca de la nenorocita asta de constipatie poti sa faci hemoroizi.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

fetelor, vreau sa va intreb ceva pe cele care stiti desigur.
eu vreau sa-mi pastrez toate cele 126 de zile pentru dupa ce nasc. Concediul de odihna aferent anului 2008 vreau sa-l iau pe tot inainte de nastere, adica in luna octombrie eu avand DPN pe 01 nov. Si acum vine intrebarea : cate zile de concediu am voie sa-mi iau pe anul asta, avand in vedere ca eu nasc pe 1 nov si nici prenatal nu-mi iau ? o sa iau concediu de odihna pentru cele 10 luni lucrate pe anul asta sau il pot lua pe tot ? sper ca ati inteles ce am vrut sa intreb.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

mary din cate am citit eu ai dreptul la numarul intreg de zile de concediu pentru anul asta, la fel si pentru anul in care iti iei prenatal/postnatal, daca nu intri in concediul de ingrijire a copilului; in capitolul de legislatie am citit ceva despre asta

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput