Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Mary, sti ceva de anaxena? A nascut? Ca plecase spre Bucuresti dimineata cu contractii.

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

aaaaa....si acum ca am papat ma iau si arsurile

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

moni, am citit ca anaxena este la dilatatie 4-5 si ca pana pe la 7 o sa nasca. Deci bebe Maria este pe drum.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Mussette, fetele care au fost la Prevention stiu mai bine ce e cu analizele astea ca si lor le-a zis dr acolo la fel...ca au rost doar in primul trim
Piolicaeu pe eco am dat 28 euro in sapt 6, si una acum 4d, o ora cu dvd, mergi cu inca 3 pers.e 120 euro.Nici in tara nu e prea ieftin.Aici femeile nu fac ca nu-s asa paranoice ca noi, multe nici nu vor sa stie sexul(marea majoritate) si merg cu incredere 100% pe mana moasei. Poate ne vedem in Budapesta live!!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Burticoase inimoase, am vazut multe nu se simt prea bine astazi , imi pare tare rau, din pacate nu am nici un sfat nici pentru arsuri, nici pentru raceala, nici pentru intepaturi pe la ficatel
Cred ca a venit timpul sa ne odihnim cu toate ct mai mult, sa fim in forma cat mai buna pentru marea intalnire cu bebeii

Va pup pe toate si sper sa ne simtim toate cat mai bine d-acum incolo

26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Mai va lasa omu 2 ore si umpleti 5 pagini-lor !
Musette sa stii ca ne vom distra de minune cu bb-eii nostri gospodari dupa.Legat de nume avem si noi o lista ca Piolica si inclinam spre Alexia deocamdata,nu ne-am hotarat.
Andreea multumesc si felicitari si tie ptr vestile minunate
Dya eu am anuntat la scoala ca imi iau tot concediul dupa ,cred ca ra trebui sa anunti si tu,si sa vorbesti cu medicul de familie.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:
Originally posted by monica_dicut

Scuzati daca am scris aiurea da sunt chiauna azi si certata cu de cateva zile si n-am chef de nimic.

Monica, pe mine ma ajuta Linseed, denumirea in latina este Linum usitatissimum, nu stiu cum se numeste in romaneste.... Sint niste seminte pe care le pun in laptele cu cereale. Pun cam o lingura in fiecare dimineata si este destul de OK.

du-te la farmacie si cere Linum usitatissimum, in cazul in care maninci cereale dimineata. Mie mi-a recomandat moasa. Insa trebuie sa iei cam in fiecare dimineata, sa nu crezi ca au efect imediat.

Linseed:
SEEDS – The linseeds can be taken for the treatment of constipation, patients can consume about 1-2 tbsp of the seeds, by taking it with one or two glasses of water. When taken with water, seeds swell in the bowel and endow a gentle action and have a bulking laxative effect on the body. At breakfast, flax seeds can also be mixed with items like muesli, cereal, or with some honey and soft cheese to make a delicious repast. It is vital to include a lot of fluids when eating the seeds.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

quote:
Originally posted by maryb

aaaa....si inca ceva, am citit ca simtiti intepaturi atunci cand respirati, si eu seara cand sunt balonata simt ca ma inteapa in burtica sus spre sani cand trag aer in piept. Aveti idee de ce oare ?

Mary mai simt si eu dar numai seara si atunci cand mananc mai mult. Am o prietena care a nascut acum doua luni si ea din luna a 6-a avea senzatia asta permanent si nici nu-i mai venea sa manance, zicea ca se sufoca. Doctorul i-a spus ca e normal, ca impinge uterul in diafragma, ea fiind si foarte micuta si subtirica.
Laura, CD27
bitza n-am inteles cum e cu eco la care mergi cu inca 3 persoane??

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

quote:
Originally posted by piolica

[quote]Originally posted by monica_dicut

Linseed:
SEEDS – The linseeds can be taken for the treatment of constipation, patients can consume about 1-2 tbsp of the seeds, by taking it with one or two glasses of water. When taken with water, seeds swell in the bowel and endow a gentle action and have a bulking laxative effect on the body. At breakfast, flax seeds can also be mixed with items like muesli, cereal, or with some honey and soft cheese to make a delicious repast. It is vital to include a lot of fluids when eating the seeds.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Linseeds = seminte de in
Confirm, le-am consumat si eu in momente delicate. Personal le-am mancat cu banana pasata.

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Monica ai incercat piersicile?Pe mine ma ajuta de minune cand

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput