Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 11
anca81 spune:
quote:
Originally posted by andreea_and
Anca nici eu n-am facut testul de glicemie indusa, doar analiza normala de sange pe nemancate. Daca doc nu mi-a recomandat nu stiu, ma gandeam sa ma duc eu la laborator sa mi-o fac ca sa fiu sigura dar merg pe mana lui deocamdata.27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
Si cum ti-a iesit glicemia, mica sau mare?
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
monica_dicut spune:
dya, eu am arsuri la greu (nu mereu, depinde cat si ce mananc)ma termina psihic deja ca ma scol si noaptea cu lacrimi in ochi de la ele.
Mie nu imi trece cu lapte, laptele chiar imi da arsuri si greturi, trece cu Rennie dar numa pt cateva ore. Bine ca macar e bun la gust.
FELICITARi fetelor care si-au vazut bebeii grasunei si frumusei la eco. Un
special pt Musette pe care o stiu de mai de mult si care mie tare draga. SA dea DD sa fie asa pana la 100 de ani.
Anca, tu cum mai esti cu contractiile?
Scuzati daca am scris aiurea da sunt chiauna azi si certata cu
de cateva zile si n-am chef de nimic.
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
andy_galro spune:
alinush, andreea va multumesc dar acum chiar nu ma intereseaza decat sa le iau ca sa nu trebuiasca sa ma duc la restante in septembrie cand eu trebuie sa nasc. Am tras tare pana acum...dar semestrul asta a fost mai greu un pic si cu sarcina....sper sa ma ajute DD sa fie totul bine
25+
Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"
zambetmic spune:
andreea ... de fraiera ... 
la inceputul lui iulie vreau sa-mi iau 3 sapt de concediu de odihna, si apoi nu stiu daca o sa mai fiu in stare sa mai merg la servici, daca continui cu starile astea naspa ... asa ca imi pusesem in cap sa aranjez pe aici luna asta sa las lucrurile in ordine ... dar daca pana luni nu-mi revin, cred ca o sa imi iau medical
a mai luat cineva 3 paracetamol pe zi? ca as lua si la pranz acum, ca am senzatia ca am febra, desi s-ar putea sa-l vomit 
24+ cu baietel Vladut
anca81 spune:
quote:
Originally posted by monica_dicut
Anca, tu cum mai esti cu contractiile?
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
N-au trecut, dar nu e nici mai rau. Mergem cu DD inainte
. Iti multumesc pentru grija 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas
bitza2008 spune:
Musette, mie dr mi-a zis ca analizele astea se fac doar in primul trim pt ca ....si a urmat o explicatie prea academica pt nivelul meu de cunostinte in d'ale medicinei!Nici eu nu am imunitate!!Peste 3 sapt o sa intreb moasa de ce aici nu se fac astea cmv, toxo...
Tzitziri, eu aici fac 3 eco ca atatea fac ei in mod normal, si sunt incluse in asigurare, dar poti face cu plata cate vrei, chiar si zilnic,ca iti iau si aici banii. Eu am facut una la 6 sapt si am platit-o.Asta imi lipseste mie din tara....cu o atentie deschizi toate usile pe cand aici dak vrei ceva ce nu e posibil...
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
maryb spune:
vad ca azi e ziua de papat fasole ![]()
si eu azi am papat iahnie de fasole cu castraveti murati si acum mi s-a facut un somn de abia mai stau pe scaun.
moni, imi pare rau ca azi nu esti in apele tale. 
anca_81, ce ai patit, am citit ceva de masina devastata, scuze dar nu am timp sa citesc tot, citesc mai pe diagonala.
alexa si mami, bafta la dr, sa vii cu vesti bune. 
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
aaaa....si inca ceva, am citit ca simtiti intepaturi atunci cand respirati, si eu seara cand sunt balonata simt ca ma inteapa in burtica sus spre sani cand trag aer in piept. Aveti idee de ce oare ?
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
monica_dicut spune:
mary, ce sa-i faci, o zi mai buna alta mai rea. Astept sa intru in medical si dupa in concediu sa lenevesc pe acasa si sa ma pregatesc asa cum trebuie pt bebe.
M-ati terminat cu fasolea. Eu am avut sapt trecuta mancarica de pastai cu aripioare de puiutz pe care eu o pap cu salata de castraveti (cruzi) cu usturoi.
Dar as papa o ciorbita de fasole uscata cu ceapa 
POZNICI CU NOI
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
andreea_and spune:
Anca mi-a iesit glucoza serica 60 mg - la valori normale scrie 60-100 si hemoglobina glucozilata 4.80% - valori normale 4.80-5.90. Am vazut ca si la sumar de urina e trecuta glucoza si valoarea e negativa pe linie.
Dya si Monica imi pare rau ca aveti arsuri - eu am avut in primul trimestru si treceau pe moment cu Rennie si biscuiti, covrigei sarati, paine prajita. Nu puteam manca nici un fel de fructe sau legume crude si nici prajeli.
Hai ca mi-ati facut pofta rau de tot cu fasolea, sa mai vina cineva sa zica si de fasole batuta si gata
.
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem