Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 14
andy.p spune:
Monica imi pare rau ca nu te ajuta fructele si celelalte,daca ai mancat atatea si tot nimic.Incearca si cu semintele de in de care vorbeau fetele.Si inainte erai asa??Sau numa de cand esti burticutza?
Mary eu imi iau concediul integral si zilele de prenatal le iau dupa ce nasc.
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
monica_dicut spune:
mary, pe toate 21 (sau cate ai tu) iti spun sigur sigur ca si eu imi iau toata luna august CO. Ideea e ca nu ti se suspenda contractul pana la sfarsitul anului deci ai dreptul la toate
POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz
Andrei
ARE MAMA UN CUCULETZ
ratonelu spune:
va pup burticoase,
eu toata dim n-am putut intra pwe forum...aparea o reclama si nu [puteam intra...
ce m-am enervat
acum o sa ma apuc s ava citesc din urma
cd,bravo pt raspuns! si eu eram interesata...

pup.....
maine ne-am luat in sfarsit o zi de co.....
ne-am prefacut ca nu vedem...moacra acra a ..cand ne-a semnat cereea de co...
si plecam la brasov....doar o zi....ne plimbam cu soata ca el are treaba in interes de serv.
si noi mergem atarnache 

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
maryb spune:
CD27, andy.p, moni, multumesc pentru lamuriri. Deci pot sa-mi iau tot concediul pe anul asta
...dar mai bine o sa intreb si la HR sa nu ma trezesc cu vreo surpriza neplacuta....nu se stie niciodata....
dar ce se intampla daca imi iau tot concediul aferent anului asta cu fix 25 de zile inainte de nastere si eu nasc mai devreme ? banuiesc ca pierd acele zile, nu ?
sper ca nu v-am plictisit cu atatea intrebari.
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
maryb spune:
moni, pai si dupa luna august ce faci pana nasti ? ca tu ai DPN prin septembrie ? cum faci cu zilele alea ? ca la munca mi-e greu sa cred ca te mai duci ![]()
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
CD27 spune:
Mary aici nu mai stiu exact, dar normal ar fi sa anunti la HR intreruperea concediului de odihna si inceperea prenatalului, cred ca ar trebui facut totusi in scris. Am avut un caz in care omul era in CO si a patit un accident, atunci si-a suspendat Co si a intrat in medical, banuiesc ca e aceeasi treaba
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
bitza2008 spune:
nushu, gospodino, ne era dor de tine!!
Monyca, banuiesc ca esti mutata recent in Belgia...ce pot sa-ti zic despre vreme e GET USED TO IT!Asa e aici mereu-cerul gri, ploaie multa!Vezi partea plina a paharului-pralinele belgiene si....diamantele!!
Piolica, imi place si mie Emma!Eu dak aveam fetita pe lista erau Ariana si Isa!
Andreea, scuze pt exprimarea defectuoasa!Vroiam sa zic ca poti merge insotita de familie(max 3 persoane)la eco- au un LCD asezat ca la cinema pt ei!Felicitari pt bebelina grasunica!
Zambetmic, botezul il poti face oricand vrei tu, adica mersul la biserica car e cu nas neaparat. Cumatria(muzica si dansul) se face numai inafara postului. Cu nasul am si eu aceeasi dilema, eu am mai pierdut contactul cu multi prieteni din tara..deci habar n-am ce nas voi alege!!
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
Monyca.C spune:
Monica_dicut in legatura cu
am avut tot timpul pb cu ea
....iar la inceputul sarcinii si mai rau..dar...am citit un sfat pe net dat tot de o viitoare mamica..si anume...dimineata pe stomacul gol, papi 3-4 smochine cu muulta apa..adica..o gura de smochina, o gura de apa s.a.m.d. la mine a functionat suuuupeeer imediat
si sincer dupa cateva zile nu mai am avut nici o pb si cred ca au trecut 2-3 luni de atunci
pupici si sper sa functioneze si la tine !!!

Multumesc tuturor fetelor ptr urari !!!
26+
Alexia
bitza2008 spune:
Mie doar ieri mi-a gasit tensiunea 130/70, ca in rest era 140/70 si mi-a zis mereu ca e buna!!
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
JulyMorning spune:
Mi-am mai adus un remediu pt constipatie incercat de mine (eu, persoana care eram in stare sa mananc rosii cu lapte si tot nu aveam nimic): o lingurita de polen pe stomacul gol, cu jumatate de ora inainte de a manca altceva. Teoretic se face o cura de vreo 20 zile si organismul ar trebui sa se obisnuiasca. Pe mine sincer m-a ajutat.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S