praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata la toata lumea
Fetele va multumesc pt urarile de bine adresate lui Swa, cand o veni acasa de la spital o sa-i transmit.
Nina, Mihaela si Carmen, sunteti niste dragute pt faptul ca v-ati oferit sa ma luati de acasa si va pup dar Carmen are dreptate, pt ea e cel mai usor ca este in drumul ei. Asadar Carmen, te astept cam in jur de 21 - 21.30 la mine. Eu zic ca ora 22 pt karaoke este f bine dar nu mai tarziu ca sambata e greu sa prinzi un loc bun dupa o anumita ora.
Mady, mersi pt pont, o sa caut pe aici pe la magazinele naturiste vreun supliment bun pt situatia lui desi el cu sumplimentele lui de greutate nu prea are nevoie. I-ar trebui ceva care sa-i diminueze suplimentul de grasime . Glumesc desigur!
Ardeiash, nici eu nu am experienta cautarii de locuinte pe aici dar cred ca cel mai simplu ar fi ca pur si simplu sa suni la agentiile imobiliate sa le spui despre ce-i vorba si sa-i intrebi direct cam cat ti-ar lua comision. Nu-i nici o rusine sa faci asta pt ca aici ca si peste tot desigur, lumea cauta care-i cel mai convenabil pret. Apoi cauta prin ziare, sunt ziare special numai pt imobiliare care se gasesc gratis prin supermaketuri si benzinarii.
Iti doresc multa bafta
Acu va pup si va doresc un weekend super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Tania imi pare rau, am scris in viteza si am uitat sa iti scriu de Swa, imi pare rau de Swa, ii urez refacere rapida!
Deci e sambata pana la urma kara, ca nu mai stiam sigur de e azi sau maine..

Mady mai zi-ne de Dominique, a zis mama sau tata deja? Voi nu plecati vara asta in Romania?

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Mai,nu am mai reusit sa scriu nik ieri ca am fost bombardata de teroristi...
Tania,refacere grabnica lui Swa si multa sanatate!

Oana...bai m-ai terminat...toate ti se intimpla numai tie...doamneee,bine ca esti teafara si sper sa-ti treaca repede degetelul... cu ocazia asta te mai linistesti si tu putin,cit stai acasa.Fata stiu ca nu e de ris ce ti s-a intimplat,dar pe bune daca m-am putut abtine...ai un umor cind povestesti...esti belea!

Ardeiash,fruntea sus!Sunt sigura ca totul va fi bine pina la urma...daca ati plecat pe drumul asta,trebuie sa fi purtenica si increzatoare! Am sa ma interesez si eu pe la imobiliare,ma uit prin ziare,poate gasim ceva!Pupici si stai calma!

Anaaaa...drum bun maine si distractie la greu in Romanika!Pupici la toata gasca!

Gata,tre sa o tai....vin copii de la gradi...va pupicesc pe toate si ne vedem maine la kara!Yupiiiii!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

o la la bepii.. n-am stiut ca swa e bolnavior.. scuze ... insanatosire grabnica si o sa va tin pumnii maine sa fie totul ok.. multam fain de telefon..

de fapt va multumesc tuturora pentru sustinere.. ma simt mai puternica atunci cand stiu ca va am langa mine.. si va rog din tot sufletul sa va ganditi la mine luni.. incep un nou serviciu. mi-am gasit un job de ajutor contabil si vi lucra ca independent.. of.. cum n-am lucrat niciodata in franceza contabilitate ... o sa am nevoie de multa concentrare ... si noroc !

va pup si va doresc un karaoke reusit...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Ardeiash, poti cauta si in ziarul local (streek-krant)nu stiu cum se intituleaza in franceza da sigur exista...pe mai multe siteuri imobiliare sunt anunturi date chiar de propietari care cauta chiriasi FARA INTERMEDIEREA AGENTIILOR IMOBILIARE..cand ai timlp arunca un ochi pe siteul asta www.immoweb.be!Felicitari pentru slujba, sunt mandra de tine, ais a vezi ca ai sa te descurci de minune!!!Si daca te pot ajuta cu ceva da-mi un bip;)
Ana, VACANTZA SUPER DE SUPER in tzara!!!Sa va distrati si relaxati si sa faceti poze sa vedem si noi cum iti sufla vantu'n ureche la vama veche coltz cu 2 mai!Pupici!
Bepii, nasol cu mensicul stiu ca o patii pe propria mea chiele;)ghispu nu doare da dupa ce ti-l scoate ai impresia ca nu vei mai fi never ever om...dupa care normal ca iti revii!Refacere usoara colegului de suferintza!!!!
Ninet, stiu ca toate mi se intampla numai mie...o sa ma duc la popa si o sa coc o coliva poate poate s-o mai termina cu astea....da fac si un trt pentru ingerul meu pazitor ca si el merita, echt waar!!!zmuahh
Alra tu ce mai faci? Ce mai face bebelul? Dar fomeia paranormala de la curatzenie?
Nora, voi ce planuri de vacantza aveti? Ramanetzi la baza sau o taiati si voi la ro ca n-am intzeles
Scumpi, inca o luna si se 'coace prajiturica'!!!!Bafta, bafta multa sa ne tii la curent cu treburile!
Mady pupi sio tie iar ne-am vazut de ne-am rupt!
Va parasesc acum ma duc sa dorm ca abia m-am trezit, bai bai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash uraaaaa felicitari pentru job, si iti doresc multa bafta! O sa vezi ca lucrurile se vor aranjeze pana la urma si totul va fi OK. Ma bucur tare mult pentru voi si va tin pumnii !

Bepii sper ca Swa este mai bine si ii urez recuperare usoara.

Oana sau Miri eu am intalnire cu Zaventem luni dimineata; daca sunteti in tura poate ne vedem scurt.

Weekend placut tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fetelor: drept sa va spun nici macar nu ma pot bucura. am trait un stres cum rar am intalnit. am crezut ca innebunesc. iar acum am de alewrgat peste tot sa-m ifac actele. nu are cine sa aiba grija de vlad ,. cine sa-l ia de la scoala . cine sa-l duca .

si-n plus nu stiu daca o sa ma descurc.. sunt independent si am taxe ff multe .salariul e mic. .asa ca parca nici nu respir ca sa fie bine.. am inima chitic.

miha : ai cumva un manual de contabilitate in franceza? mi-ar fi de mare ajutor .. saru mana

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiaaaaaaash! felicitari! sunt convinsa ca nu diazepamele ti-au gasit slujba! curaj, sigur iese cum trebuie!

miha, luni incep la 6. da un ochi la randu trei:)

bepii, cum se simte swa?

ana, sa te balacesti cu pofta la mare!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash imi pare rau, dar nu am nimic de contabilitate in franceza;eu am lucrat contabilitate acum multi ani in RO, sistemul de aici trebuie sa fie destul de diferit; nici la job-ul actual nu facem conta, serviciul este externalizat; imi pare tare rau; poate te-ar putea ajuta pritena Carmencitei, am cunoscut-o aseara la kara, si ea este asistent de contabil, si este o super dulce; multa bafta !!!

Miri zic buna dimineata maine. Serviciu usor.

Fetelor eu m-am simtit super la kara aseara, mi-a facut placere sa ne revedem si sa ne distram ca de obicei; am constat ca eram cam ruginita, dar pana la sfarsit s-au dezmortit toate. Felicitari fetelor care au facut cuceriri in dreapta si stanga

Duminica placuta tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miri, multam de intrebare: Swa se simte chiar foarte bine, azi dimineata canta in baie de fericire ca se simte bine cu piciorul, n-are dureri si poate calca pe el asa mai usurel.
Azi dimineata la ora patru cand m-am intors de la karaoke, era treaz, astepta ca un baiat cuminte sa-i vina nevasta acasa . Intre timp vazuse 4 filme
Aseara, ce sa va zic, mi-am scos parleala pt perioada prea lunga care trecuse de cand n-am mai dansat. Am ras la greu cu gasca asta a noastra de fete zapacite. Pana acum am lucrat la poze, le-am luminat si am scos ochii rosii la vampiroaice. Ma apuc imediat se la descarc pe contul nostru.
Carmen, prietena ta Lai e o dulce, mi-a placut tare mult de ea si vad ca s-a integrat imediat in grup de parca ne stia de cand lumea. S-o mai aduci la karaoke desi cred ca de-acum incolo nu se va lasa prea mult rugata.
Ardeiash, iti doresc multa bafta maine la prima zi de serviciu, imi inchipui ca ai emotii foarte mari, dar este firesc sa fie asa.
Ai incredere in tine, nu te panica cand te confrunti cu necunoscutul si gandeste-te la celelalte fete (Nora, Oana, Miri)care au fost la randul lor la inceput si ne-au povestit pataniile lor. O sa fie greu dar nu te da batuta, ridica-te si mergi mai departe. O sa-ti tin pumnii.
Acum va pup si ma duc sa descarc pozele.

Mergi la inceput