praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Oana, draguta de tine, e bine ca totusi ai simtul umorului dupa o asemenea intamplare care putea avea urmari tragice. Degetul, o sa se repare, important e ca esti bine. Ia partea buna a lucrurilor adica profita de spatmana asta libera, odihneste-te si fa ceea ce-ti doreai tu sa faci daca aveai mai mult timp la dispozitie. Si daca poti conduce, trage o fuguta si pe la mine sa mai taifasuim. Pupici multi sa treaca repede.
Ardeiash, ce sa-ti spun.... esti intr-adevar intr-o situatie naspa draga mea. Daca as putea sa te ajut cu ceva sa-mi spui. Dar cum zicea si Oana, nu-i capat de lume, ia-o mai usor cu calmantele ca in exces nu-s bune si tu n-ai acum nevoie de o alta problema. Iti tin pumnii si-ti doresc sa rezolvati cat de curand problema. O sa fie bine, ai sa vezi!
Va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Oana, draga de tine prin ce ti-a fost dat sa treci. Esti o curajoasa si jumatate, eu cred ca muream de frica si tipam de ma auzea tot aeroportul. Ai grija de tine si sa te faci bine. Pupici.

Ardeiash, mult curaj si incredere ca se va rezolva situatia cu bine. Stiu ca e usor sa spui dar foarte greu de crezut cand esti intr-o problema asa delicata, dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta.Stii si tu ca Dumnezeu nu ne da niciodata mai mult decat putem duce. pt tine si multi

Tania, am vazut pozele din Normandia si ma bucur ca v-ati distrat desi vremea nu a fost tocmai favorabila.

Miha, pupici la Moni si sper sa treaca durerile. Iar pt Doru mult curaj si sa nu-si faca griji pt flamandeza, eu doar ce am citit aici pe forum ce au scris fetele si imi pare deja chineza. Asa ca.... data viitoare va fi mai bine.

Pupici pt toata cutia si abia astept sa ne vedem sambata.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

multumesc fete dragi

m-ati putea ajuta cu un pont: de unde inchiriez ceva ieftin? ca alerg pe strazi degeaba si pe la telefoane rar raspunde cineva..
aveti ideee cat imi ia o agentie imobiliara daca le cer lor sa alerge pt mine?

saru mana daca ma luminati

aaa: editez.. va mai rog sa va rugati pentru noi sa reusim ! saru -mana.

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Fetele,
Deci cine vine sambata la karaoke?
Pana acum sunt pe lista:
Danyelana cu prietenul
Carmen
Eu
Mihaela cu musafir(i)
Nina - singurica?
Care mai veniti?
Miri, Oana, Ror?
Nora, tu n-ai fost niciodatala karaoke, hai nu vi si tu?
Scumpi, tu ai zis de data trecuta de la seara romaneasca ca nu vei veni si inteleg de ce, e mai bine pt bebe. Asa ca te iertam si te pupam.
Fetele noi, care indrazniti? Poate nu stiti, locatia e in Schaarbeeck, undeva langa Brussel. Si dupa cum vedeti suntem mai mult fete asa ca poate lasati sotul baby sitter pt cateva ore si veniti sa ne cunoastem si sa va consumati energia desi cred ca aveti pe ce-o consuma in cursul saptamanii.
Dragelor, ieri Swa al meu a avut un accident in timp ce juca tenis, are ruptura de menisc si maine va fi operat. Asa ca voi veni sigur fara el si prin urmare raman la mila voastra cu transportul. Care se ofera?
Abia astept sa ne vedem.
Ardeiash, poate o sa ti se para deplasat faptul ca ar fi bine daca ai putea veni si tu avand in vedere ca treci printr-o perioada foarte grea si poate ca unii se vor gandi la zicala "tara arde si babele se piaptana". Dar parerea mea este ca tu ai in aceasta perioada nevoie sa-ti incarci bateriile, sa schimbi o vorba cu noi, sa razi un pic ca sa poti merge mai departe si sa mai diminuezi un pic din stress. Dar asta e doar parerea mea si ramane la aprecierea ta desigur. Totusi m-as bucura tare mult daca poti veni.
Acum va pup si va doresc tot ce va doriti si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: este foarte adevarat ce spui.. si-ti multumesc din suflet ca te gandesti la mine..
insa eu sunt imsuportabila acum.. viata noastra e atat de incurcata.. documente in aer, casa in aer, joburi la fel, bani la fel .. ma rog numai la Dumnezeu sa-mi dea putere sa reusim si ma rog si pentru toti ceilalti... ca n-om fi numa noi asa de necajiti..

in asa fel incat cred ca as acapara cu totul discutia.. si cu siguranta as plange.. cum nu e tocmai locul potrivit.. mia bine ma pastrez pentru data viitoare cand sunt sigura ca va voi da vesti bune in ceea ce ne priveste. yes!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salutare!
Tania,singurica am sa vin ca altfel nu am cum... Reiji sta cu copii .
Ne vedem pe la 10 ca de obicei sau mai tirziu?Si daca vrei vin eu sa te iau...vorbim!
Fete,drum bun celor care pleaca in vacanta si sa va bucurati de fiecare clipa alaturi de cei dragi...ror...ana...luci...carmen...cine mai pleaca kk ca am uitat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Bepii eu vin singutica si te pot lua eu, ca data trecuta. Stau destul / cel mai aproape de tine. Imi pare foarte rau pentru Swa, stiu ca recuperarea dupa o asemenea operatie este anevoioasa. Ii uram multa sananate si sa refaca cat mai repede.

Oana ma bucur ca ne-ai mai dat un semn despre tine; in schimb imi pare rau de patania prin care ai trecut; bine ca nu s-a intamplat ceva mai rau, iti doresc insanatosire grabnica.

Ardeiash ne rugam si noi pentu tine, sa dea dumnezeu sa va arate calea cea mai buna si sa va ajute in aceste momente grele. Multa Bafta!

Anamana, Carmencita, Luci, Ror si fetelor care pleaca in curand in RO / vacanta le urez sa aiba parte de zile minunate si sa-si incarce bateriile. Drum bun!

Scumpicel ce mai faci? Bebita are campionat de fotbal, nu ? Pupici pe burticuta !

Fetelor abia astept sa ne vedem la kara si sa ne distram. Nora chiar, de ce nu vii si tu?

O seara buna tuturor si multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Miha si Nina sunteti niste dragute ca v-ati gandit sa o luati pe Tania, insa o voi lua eu, pentru ca imi este cel mai usor, voi ar trebui sa faceti un ocol si v-ar fi peste mana

Ardeiash imi pare rau ca esti intr-o situatie atat de dificila, insa cred ca la un moment dat se vor rezolva toate si uitandu-te in urma vei rade, Doamne ajuta sa fie asa! Cu imobiliarele aici eu nu am avut nici o experienta asa ca nu te pot ajuta, sorry..

Danielana ma bucur ca vei veni si tu la karaoke ca iar a trecut ceva timp de cand nu ne-am mai vazut...

Fetelor care mi-ati urat drum bun,eu plec peste 2 saptamani, insa oricum va multumesc

Va urez o zi frumoasa tuturor

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Oana,draga de tine,prin ce pericol ai trecut!Slava Domnullui ca s-a terminat cu bine!iti doresc toate cele bune, ai grija de tine!

Miha, Doru merita oricum felicitari, oricum stie mai mult acum decat stia la inceput .Si stie mai mult decat o mare multime de oameni pentru care flamanda nu e decat o limba dusmanoasa ce se vorbeste si ea prin Belgia.

Ardeiash, imi pare rau ca treceti prin greutati,sa va dea Dumnezeu noroc si ajutorul de care aveti nevoie ca sa rezolvati problemele !
Sa stii ca aici pe unde stam noi e relativ ieftin, am vazut o multime de afise pt apartamente,flaturi de inchiriat,daca vrei si te intereseaza ,hai intr-o zi la mine si mergem sa vedem.

Pupici la toate fetele, o zi frumoasa si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

mai aveam de scris dar eram cu Dominique in brate si ea tasta de zor asa ca am preferat sa dau send;acuma i-am dat s apape.

Taniuta ,multa ,multa sanatate dragului tau Swa si refacere rapida!
Poate ar putea sa ia ceva suplimente de-astea nutritionale sa-l ajute sa se vindece mai repede,eu maica-mii i-am luat mai demult cartilaj de rechin si i-a ajutat , ea are osteoporoza si avusese fractura la calcai.

Fetelor care pleaca in tara le doresc drum bun ,relaxare maxima si timp frumos fara temperaturi ecuatoriale!

Distractie placuta diseara fetelor care merg la karaoke!

Va pup pe toate cu mult drag!

Mergi la inceput