praline belgiene (27)
Raspunsuri - Pagina 10
ardeiash spune:
Doamne ajuta! am asa o teama... of..
eu vroiam sa va vad. dar pesemne ca acum lucreaza tania la poze..
fetelor.. imi caut casa si nu gasesc deloc.. deloc.. multumesc ninei care tot imi lasa linkuri.. chiar imi esti de ajutor.. pup
daca vedeti ca dintr-odata nu mai scriu nik pe aici.. inseamna ca m-am mutat si ca n-am internet.. si daca dureaza ceva si tot nu apar.. inseamna ca n-am bani sa-mi pun internet. ma gandesc cu groaza la asta.. ce-o sa ma fac fara voi? pfui! iar dependenta cred ca se trateaza greu.. alta belea! o la la
saptamana reusita tuturor!
s-auzim numai de bine! si
Bepii spune:
Ardeiash, daca vedem ca nu dai nici un semn de viata atunci fi sigura ca te sunam. De noi nu scapi asa cu una cu doua
Intr-un fel sau altul tinem noi legatura.
Iar pt maine, sa dea Domnul sa-ti fie cat mai usor si bine.
Fetele voiam sa va zic ca am tot incercat sa descarc pozele pe webshots dar nu merge imi da mesaj ca-i "internal error". Nu mi s-a intamplat niciodata asta. Am resetat pc-ul, tot degeaba. O sa mai incerc in seara asta, daca nu, atunci maine.
Va pup si va doresc o saptamana excelenta.
miri_mik spune:
ardeiash: sa-ti rupi picioarele! adica bafta cat incape si curaj!
fetelero va anunt cu mandrie in suflet, ca dupa o documpentare de o zi pi net... sptiu sa fac o "laterala spate". stiu, e mult spus, da mi-a devenit totul mult mai clar! mai ramane aia cu spatele cu totu' si ma duc la examen:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
quote:
Originally posted by miri_mik
ardeiash: sa-ti rupi picioarele!
" multamesc de urare cucoana! "
bafta si tie!
bepii: si sanatate pt swa
carmita_baby spune:
Tania imi pare bine sa aud ca swa se simte mai bine..
Cat despre aseara, sincera sa fiu, cu toate ca de cate ori sunt cu voi ma simt bine, nu ma asteptam sa iasa chiar atat de frumos.. Am ras si dansat la greu cu niste zapacite dulci, chiar daca pe alocuri mi-a mai sarit mie tandara din motive de mosi enervanti si beti, pana la urma a devenit amuzant
Bai da` ce cuceriri s-au facut? Ca eu habar nu am avut...
Lai s-a simtit minunant cu voi si daca nu ar fi fost atat de obosita, ca de altfel noi toti, ar mai fi vrut sa stea. Pentru cele care ar fi vrut sa traga o cantare romaneasca, imi pare rau ca nu vi s-a implinit dorinta, dar poate ca data viitoare veti avea mai mult noroc
Ardeiash bafta multa maine in prima ta zi de munca in Belgia!
Mikule felicitari, vreau sa te vad odata si in actiune
Mello motanelul iubit
Mihaela1171 spune:
Ardeiash suntem alaturi de tine; bafta multa maine, nu te panica si ia-o usurel, caci nimeni nu s-a nascut invatat; despre case eu in afara de imo nu am folosit altceva, imi pare tare rau ca nu am nici o idee. iti tinem pumnii maine !
miri_mik spune:
muhaelo, ne-am ratat, dar ti-am trimis mesaj pi telefon. fu o zi de taiat venele si de facutserenada la motor de avion.
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
oanademunck spune:
Fete,
rugaminte!!!!Care din voi ni-l poate tine si noua pe Whisky saptamana viitoare (de pe 14 pana pe 20??)Vream sa plecam 5 zile in Antalya si nu il pot lua cu mine!!Catzelul este cuminte, nu latra (pe bune) nu musca nu face tampenii pe cuvant este foarte cuminte!!!Sper sa poata cineva!!!Mercicuri anticīpate
carmita_baby spune:
quote:
Originally posted by oanademunck
Fete,
rugaminte!!!!Care din voi ni-l poate tine si noua pe Whisky saptamana viitoare (de pe 14 pana pe 20??)Vream sa plecam 5 zile in Antalya si nu il pot lua cu mine!!Catzelul este cuminte, nu latra (pe bune) nu musca nu face tampenii pe cuvant este foarte cuminte!!!Sper sa poata cineva!!!Mercicuri anticīpate
ma eu l-as lua la mine,ca e tare dulce, da` nu pot din motive de motanel... sorry... si pe urma na ca si uitasem pe 18 plec si eu in Romanika.
Mello motanelul iubit
ardeiash spune:
oana ; o la la ce rau imi pare ca nu pot sa-l iau eu pe catelus..
fete: raportez: salariu mizerabil.. munca - asa cam cat cuprinde.. stres si ochi beliti cat china.. dar m-a ajutat Dumnezeu si suportul vostru sa trec de prima zi.. poate maine va fi mai usor..
si tot nu indraznesc sa ma bucur .. nu-mi vine a crede.. ce naspa senzatie..
iar casa * tot problema e. si nu pot nici cont in banca sa-mi deschid ca sa iau salariu. ca tre sa dau noua adresa. o la la !! saru manusitele ninutz si pup pup