praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Salut!Fete vreau sa va spun ca m-am simtit super la kara...dar nici nu se putea altfel cu fete de fete ca voi
Carmen,sa o saluti pe Lai...e o dulce si nebunatica asa ca noi....se potriveste grupului si sper sa mai vina la intilnirile noastre.

Oana,daca ai curaj sa-l lasi pe Wisk cu Alex si Reina....cu mare placere!Adica eu nu-mi fac griji ca i-ar musca pe copii....ci mai degraba ca astia mici ai mei ar sta toata ziua cu mainile pe el...sa-l mangaie,sa se joace...ti-am zis,daca nu te deranjeaza sa fie in centrul atentiei non stop...cu placere il tinem noi.

Ardeiash,bafta multa in continuare....nu mai fi asa pesimista!Nu vezi ca usor usor se aranjeaza toate?Acum ai un job....ai sa gasesti si o casa,sunt sigura!Succes si numai bine!Tinem legatura.
Fete va las...am o caruta de rufe de calcat si nu vor ale naibii sa se calce singure deloc!Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Sanatate multa lui Swa si refacere rapida!!!!

Ardeiash, felicitari inca o data ptr. performante si bafta in continuare cu gasirea apartamentului. Sa vezi cand s-or rezolva toate problemele astea, ce bine o sa te simti. Mai ai putin de tras si gata, iti vei intra si tu in normal.

Ana, vacanta placuta!!!! Cat stai in Ro, ca mi-ai spus dar pe-o parte a intrat si pe alta a iesit.

Oana, tu esti de pomina. Chiar cu o intamplare care putea avea urmari dramatice, tu ne-ai facut sa radem cu lacrimi.
Si daca nu stiati, "copilul" Oanei o sa stea la mine

Hai sa va spun una tare. Primesc ieri instiintare de la politie ca trb sa ma prezint impreuna cu consoarta la data de, intre orele x si Y. Eu azi dimineata faceam scenarii ca ptr ce si cum. Acum vreo 2 saptamani am gasit un portofel pe strada, cu acte si alte cele si zic sa-l duc repede la politie, ca stiu cum e cand trb sa-ti refaci toate actele. Deci, ma gandeam ca va trebui sa dau o declaratie ca ce si cum, si eu imi faceam probleme in ce limba s-o scriu, etc. Nu prea am inteles de ce era si al meu chemat, dar ma rog. Mergem noi azi dupaamiaza la sectorist si ne spune surazator ca e ptr "samenwonen". Eu am ramas putin perplex si tot cu zambetul pe buze i-am spus ca ne-am casatorit de ceva timp.
Deci o procedura inceputa anul trecut in martie, s-a materializat cu un control de la sectorist anul trecut in august, si cu un inca re-apel anul asta in iulie. Aleluia. Inca o data mi se confirma ipoteza ca nici aici nu stie stanga ce face dreapta.

Pupici la fete si la copilasii cei mici,

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Salut pralinutze

Miri intradevar ne-am ratat; de nu am facut la ture pe linia 3 de mai a veau putin si chemau paza; asta dupa ce am fost anuntata candid ca s-a anulat cursa mea catre Munich, pe motiv de greva la Star Aliance. Din pacate , agentia mi-a gasit un alt loc pe un avion catre Frankfurt, asa ca .....tot nu am scapat de deplasare In sfarsit, imi pare rau ca nu ne-am intalnit, caci iti adusesem si o ciocolata Heidi cu cirese intregi in ea, adusa din Romanaica de cumnata mea ...nu-i nik, ne vedem data aviatoare ;

Ardeiash felicitari pentru prim zi; cum ti-am mai spus, ia-o usor, nu te impacineta si fii mai optimista; totul se va aranja cu rabdare; BAFTA multa!

Ror draguta faza cu politia .

Va pupic si va doresc o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, cum a mers a doua zi de munca? Sper ca mai bine si ca pe parcurs si mai bine si tot asa pana va deveni rutina. Bafta multa si pupici
Oana, ma bucur ca ai gasit mamica de inlocuit lui Whisky
Se pare ca Ror va deveni mamica de rezerva pt cateii ai caror stapani pleaca in vacanta. Bravo Rorutz
Eu l-as fi luat pe Whisky chiar daca nu stiu cum ar fi putut reactiona Tigertje al meu dar si noi planuim sa mergem intr-o minivacanta cam tot in aceeasi perioada. Inca nu stim precis cand si unde, daca Swa se simte mai bine, vrem sa cautam vreo oferta "last minute". Initial, trebuia sa plecam in acest weekend pt 2 saptamani intr-un tur al Frantei cu motocicleta dar dupa accidentul lui Swa nici nu se mai pune problema de urcat pe motor.
Ror, haioasa intamplarea ta, in timp ce citeam, ma gandeam ca aia de la politie te-au chemat sa-ti dea vreo recompensa din partea pagubitului pt felul cinstit in care ai actionat. Dar se pare ca eram inca sub influenta intamplarii despre care am citit in ziar in care zicea ca un roman care lucreaza in Italia a gasit un portofel cu 1000 eur si acte pe care l-a predat la politie si a vrut sa ramana anonim. Portofelul era al unui pensionar nevoias. O alta persoana, impresionata de gestul romanului i-a dat recompensa 1000 eur pt gest. Frumos, nu? Dovada ca mai sunt si romani cinstiti in Italia nu numai hoti si violatori cum tot zice presa de acolo.
Oricum, si gestul tau a fost foarte frumos, altii poate nici nu s-ar fi deranjat sa mearga la politie. Uite aici o floare virtuala de la mine
Fete, va pup si va doresc o sapatmana buna in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Pup fete!

un nou caz umanitar a aparut. de data aceasta face apel la noi biserica.. o fetita atat de mica ..saracuta. http://www.rombel.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=38462#38462 // din ce in ce mai multi copii bolnavi! of..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor !

Bepii se simte mai bine Swa? Multumim pentru pozicile de la kara, super de super !

Ardeiash cum merge cu munca?

Restul fetelor nu mai spuneti nimic?

Eu am aterizat aseara tarziu, si dupa ce ca eram super obosita si mai si schimbasem 2 avioane......nu mi-am gasit masina in parcare; stiam foarte sigur ca o lasasem in FP1, etaj 1, F9 si.....nik; am dat ture pe la toate etajele, 40 de min, mi-am sunat pana si sotul sa-mi spna ce numar am la masina, caci nu-l stiu ; am coborat pana si la postul de control , iar ei mi-au confirmat intradevar ca, asa cum scria pe ticketul de parcare, masina trebuia sa fie in FP1, etaj 1 sau 2; pe la 12 noaptea incep din nou tropaitul prin parcare, si ce-mi vine mie sa o caut mai departe de F, si o gasesc la....H; de fapt eu vazuzem bine F9 pe locul pe care parcasem, dar acel F era de fapt un...... H sters pe motiv de uzura ; cred ca sunt ultima tuta ce-si cauta masina in parcare 40 min, stiindu-i foarte bine coordonatele!

In rest ai mei s-au tot plimbat pe la dentist cu Monica in ultimele zile (eu absenta ca de obcei, Monica responsabila....tot ca de obicei); asta pentru ca i s-au macinat toate maselele de lapte, dar nu vor sa cada singure, asa ca dupa o infectie serioasa am decis sa ne urnim; si saptamana asta i-au extras 4 masele si mai sunt inca 4; sa stiti ca a fost tare curajoasa si responsabila, sunt foarte mandra de ea! na ca am ajuns sa-mi laud copchilul!

Va las ca v-am plictist destul, pupici si o zi minunata tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetele!
Miha,pupici pt Moni cea curajoasa...Si noi de citeva zile umblam pe la spital cu Alex...luat singe,programari la operatie....si am reusit sa gasim o zi in septembrie nu prea aglomerata cind il vom opera de polipi.Am o teama...mi-au explicat aia acolo ca nu e grea operatia....dar totusi mi-e frica.O sa ai scoata polipii si o sa-i bage doo drene in timpan sa-i scoata apa acumulata(din cauza apei are pierderi de auz)....offf...numai cind ma gindesc la asta si incep sa tremur!El mititelu e tare curajos si nu a plins deloc cind i-au luat singe....3 eprubete....Va mai spun eu pe parcurs cum evolueaza treaba.
Hai ca va las....merg sa-mi fac tema la franceza.
Va pupicesc si va doresc un sf de saptamana fara ploaie!
Papa!

Mergi la inceput

Nina noi i-am scos polipii Monicai pe la 4 ani si chiar nu a fost complicat. Ne-am dus la 10 si la 12.30 plecam de acolo pe picioare. Mai infiorator este intradevar pentru parinti, cand vezi ca-ti ia copilul si ti-l aduce pe brate.....dar aici probabil ca este altfel. O sa fie bine, o sa vezi, iar Alex este un copil tare intelept. Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Miha, Swa se simte mai bine, a lasat carjele si paseste usurel fara ele dar pana la vindecare mai are drum lung. Mersi pt intrebare.
Iar in ceea ce priveste Monica, cred ca ai un copil deosebit. Nu numai ca-i frumoasa si desteapta dar este si un copil curajos si cu mult bun simt. Sa va traiasca si ii doresc sa se vindece cat de curand dupa atatea extractii dentare. Pupici pe obrajori lu Monica
Intamplarea ta cu locul de parcare din aeroport e haioasa dar pe de alta parte demonstreaza ca e timpul sa mergi in vacanta. Stressul, bata-l vina!!!
Nina, imi inchipui prin ce emotii treci si probabil ca nu-ti vor trece pana nu-ti vezi copilu operat si intors acasa. Dar pana atunci mai este asa ca incearca sa te relaxezi ca totul va fi bine. Ai incredere si gandeste pozitiv. Iar Alex este de asemenea un copil deosebit. Este atat de responsabil pt varsta lui! Cand il vad cat este de protector cu surioara lui, cum are grija de ea si cat de iubitor este, mi se moaie inima de dragul lui. Trebuie sa fie tare curajos iar tu cred ca esti o mama tare mandra cu asemenea copilasi. Sa-ti traiasca si sa auzim numai de bine. Uite si pt Alex un pupic
Acum va pup si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

NIna: iti tin pumnii sa fie bine . si al meu copil a facut operatia asta. si totul a fost ok . cred ca e mai stresanta pt parinti decat pt copii

fetelor sunt tare speriata; sefii mei mi-au dar 2 saptamani de proba.. dar cred ca de fapt nu vor sa ma tina ,, simt ca au avut nevoie acum pentru ca au mult de munca.. dupa care nu ma vor mai lua.. of.. ce ma fac? of

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput