praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Ardeiash pastreaza-ti calmul, incearca macar sa pari relaxata, zambitoare si increzatoare in tine; daca ei simt ca tu esti nesigura si ca nu ai incredere in tine sau chiar in sansa pe care o ai, atunci si ei se vor intreba daca au facut alegerea corecta; fii pozitiva !!

Bepii imi pare tare bine ca Swa se reface atat de repede; stiu ca mai este drum lung, dar inceputul este foarte bun; succes sa va gasiti o destinatie de vacanta prin last minute; si multumesc pentru frumoasele cuvinte la adresa Monicai, chiar ma consider o mama norocoasa, mai ales la cat timp pot sa-i dedic; ca recompensa, maine, daca nu ploua, vreau sa o duc la Efteling.

Week-end placut tuturor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

am fost relaxata.. am muncit mult.. m-am dat peste cap SI AM TERMINAT TOTUL INTR-O SAPTAMANA.. asa deci si prin urmare m-au dat mai devreme afara .. era exact cum am crezut: m-au tinut numai pentru ca nu mai faceau fata si eu i-am ajutat sa iasa la liman..

am ramas fara job...

m-au dat afara ca cica s-au razgandit. si-au facut niste calcule si au zis ca un independent prost platit poate pleca oricand si ei nu au nevoie de asta. i-am asigurat ca nu voi pleca ..si mi-*au zis ca eu deja am incercat renegocierea salariului.. si ca asta nu le-a placut. si ca ei nu-si pierd timpul cu formarea mea ca apoi sa plec.. ca asa fac independentii .. deja au mai patit odata si nu vor sa repete asta.
le-am zis ca am renuntat la un job de babysitter pt asta .. si mi-au zis ca nu e problema lor..

le-am zis ca nu sunt onesti cand am plecat si nu le-a convenit

no ziceti si voi.. cum reusesc eu acum sa-mi gasesc un alt job?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ardeiash, o usa se inchide, o alta se deschide! asa cum ai gasit job-ul asta, vor mai fi ocazii. nu dispera, ia lucrurile cum sunt. nu putem placea tuturos si nici altii nu pot sa ne placa noua, nu toti adica. curaj! eu sunt convinsa ca iesi la liman!

nina, tinem pumnii pentru operatia de polipi. e cum zicea si miha, impresionant pentru parinti, dar piticii isi revin repede. si cum zicea si bepii, alex e un baiat atat de deosebit si de curajos! stiu sigur ca veti trece repede peste asta si ca e spre binele lui!

miha, ce mare e monica! felicitari pentur maturitate! mai arata-mi mie un copil care se duce atat de demn la dentist sa-i scoata masele pe banda rulanta! cat despre mashina, nu-ti bate capul, io cunosc pe cineva cine era s aintoarca un avion din drum, noroc cu capitanul care a refuzat sa renunte la decolare... deci se poate si mai abitir:)

tania, stiu c aplecati in vacanta, si de nu ne vedem inainte, vacanta frumoasa si insorita sa aveti!

oana... turkish scrie pe fruntea ta:)) ia sa vedem cuc e impresii vii de acolo acu ca cunosti absolut toate secretele de la check-in:)))

fetelor, va pumpizez si va urez o vacanta cu soare. pe unde-o fi ea, chiar si in casa cu o cafea in mana si o carte buna sub nasuc (sau invers):))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, draga de tine, este foarte trist ce ti s-a intamplat si mai ales frustrant; te zbati de luni de zile pt un servici, in sfarsit il gasesti, incepi sa speri ca lucrurile se vor indrepta spre bine si nemernicii astia doar s-au folosit de tine si te trimit acasa dupa o saptamana.
Dar asta nu insemana ca trebuie sa-ti pierzi speranta, tu trebuie sa fi pregatita pt esecuri de genul asta, asa e viata cu urcusuri si coborasuri, considera ca un sut in fund e un pas inainte. Iti doresc multa bafta si putere sa mergi mai departe.
Ce-ai mai facut cu apartamentul? Ati gasit ceva intre timp? Sa sti ca eu ma tot uit in ziare dupa apartamente de inchiriat dar din pacate in ziarele care ne parvin noua sunt doar anunturi locale adica zona Mechelen si satele din imprejur. Nu cred ca asta cautati avand in vedere scoala copilului.
Restul fetelor, voi ce mai ziceti? Cam slaba miscare aici pe forum.
Noi ne-am gasit un "last minute" si sambata viitoare zburam catre Tenerife. Abia astept!!!
Miri, mersi pt urari, sunt foarte nerabdatoare sa ma balacesc in apele oceanului Atlantic. Totusi daca esti libera sapt viitoare, poate ne vedem la o cafea.
Oana, vacanta super de super in Turcia.
Miha, cu fu in Efteling?
Acum va pup pe toate si va doresc numai bine.

Mergi la inceput

merci fete.. multumesc mult
ieri am stat vreo 40 de minute in fata unei case aveam intalnire cu un agent imobiliar. langa mine o alta tipa avea si ea. intr-un final ea a sunat si i s-a spus ca va veni cineva.. apoi a primit un telefon ca fusese deja inchiriat cu o seara inainte.. of.. eu chiar ma-ntreb ? ce naiba ? asa ceva nu mi-am inchipuit.. dadusera rendez vous pt un apartamnet deja inchiriat..
asa ca nici asta n-am reusit. daca as putea conta pe 700 euro lunar. ar fi ceva. dar eu nu stiu cand ma voi reangaja. na
vacanta placuta tuturor . sa va incarcati bateriile . va pup

Mergi la inceput

no uite cum imi incarc eu bateriile : cu filmuletul facut de oana pentru noi..

Mergi la inceput

ardeiash! muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuah! hai, fruntea sus! trebuie sa fie bine!

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Dragelor, multi pupici de la noi pentru toate! Ne-am intors din Spania, a fost minunat, suntem bronzati si mumosi.

Azi am reinceput serviciul, toate problemele nerezolvate ma asteptau frumusel in computerul dragalas. Dar cine se mai plange?!

Copiii sunt in vacanta si la inceputul lui august pleaca cu tatiul lor in Romanica si ma lasa singuricaaaa.

Of, of, of, vreau si eu inelul Arabelei sa-mi aranjez lucrurile prin casa, spalat rufe, aspirat, samd, samd....

Fug. Pup. Curaj, Ardeiash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Am uitat sa va povestesc ca l-am sarbatorit pe Victor inainte sa plecam, mega-beach party, cu pizza comandata la nisip, tort de inghetata si balaceala in mare calda si frumoasa, , si gasca mare (am fost cu alte 2 familii). Mmmm, ce fericit era piticutul mamei!

Mergi la inceput

hola chicca! va sa zica... spania, eh? da io de ce n-am stiut ca pleci? sau n-am citit, sau n-ai zis! dar orishicum ma bucur ca crapa si capra vecinului: te-ai intors la munca:))) hai mah ca glumesc. bine ca v-ati distrat, bronzat si...nu ramai chiar singura in august, e plin d epraline prin zona:)

simonette tu c emai faci? nu mai zici nik? te "cotropesc" cei mici? ce face piticotul? v-au iesit dintisori?

Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput