Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 5

M&M spune:
Anka, ...Nu era vorba de niciun
...
Cristina 31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

baby_r7 spune:
ANCA am vborbit acum cu dr. si i-am explicat situatia mea.....mi-a zis ca ma asteapta direct la spital oricand pot eu sa vin, el este in fiecare zi la spital.
Silvia bine ati revenit acasa!!!!!!!!!!!!!
cand poti sa ne mai povestesti mai multe despre spital.......eu una sunt interesata pentru ca acolo o sa nasc si eu...........
aaaaaaaaaaaa si asteptam povestea nasterii.....oricand ai tu timp sa ne-o spui.........
eu sper sa nasc natural....dar cu epidurala......sper din tot sufletul sa nu se ajunga la cezariana ca nu ma incanta deloc ideea operatiei............
Roxana32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

diarux spune:
voi chiar v-ati propus sa ma ametiti de cap????Acum am citit-o pe SYYYLVIUTA si ecvident, treb sa las celelalte treburi ca sa fiu prompta cu poezica. cum n-a zis ea nik nik!!!!
sa vedem:
Dupa ce au tot sucit-o,
doctorii au ametit-o:
Vino azi, ba vino maine...
Pana nasti...mai papi o paine!
Dupa care...mai nimic.
(SYYYLVIA- a tacut chitic!)
si acum , deodata, frate
e cu Cristian in spate
vesela si sanatoasa.
Bine ai venit acasa!
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si
Andrei Tudor

irinuca_81 spune:
Foarte frumoasa poezia Ruxandra! Chiar si asa, luata pe nepregatite, tot ai reusit sa faci o poezioara haioasa.
Irina36+
Amalia
bebitza

diarux spune:
ANNABABY de la medicinista numai de bine deocamdata. astyept cu nerabdare sa merg la ginecologista. pana pe 30 imi vad ficioru'!! abia astept!
BABY parca esti EU! mai stii ce mi-a zis mie BIRI? ca daca nu am probleme, imi fac! . asa si tu acum. 1. de papat, cred ca organismul te-ar fi alertat in caz de ceva. de exemplu, eu daca nu mananc la timp, ma ia cu tremurat si trebuie neaparat sa mananc ca e jale! ca un ceas. nu trebuie sa fie mult, dar trebuie sa fie ceva. prin urmare, daca organismul tau nu zice nik...e bine. si mai ales daca BB nu se revolta.
2. la eco...eu am vazut ca sunt fete care nu merg asa de des.fac maxim 3 ecoin sarcina. asa ca nu cred ca fie vreo problema. mai ales daca te simti bine si nu sunt probleme... Adik daca dr nu are timp...(desi nu mi se pare normal sa nu isi faca timp pt o pacienta!)nu cred ca e motiv sa te ingrijorezi. sa fiti voi sanatosi, asta e imp!
ELLA bine ai revenit cu noi.Cum sa ne plictisesti cu povestea ta? baga aici ca putina experienta nu ne strica. noi mai avem pana in august...asa ca ne "hranim" cu povestile voastre.
INGRY ms.
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si
Andrei Tudor

diarux spune:
IRINUKA sa stii ca devine tare distractiv si pentru mine sa fac textuletzele astea! cat m-o mai tine..."inspiratia"
bebe Andrei
Ruxandra 29+ si
Andrei Tudor

flo1980 spune:
Silviuta
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele

mcoca spune:
Ruxandra, exact aceleasi simptome le-am avut si eu din luna a 6-a, din cauza ca bebele e prea jos. Nu e nici o problema, e decat jenant, asa mi-a zis mie. Dupa ce nu am mai mers la servici a fost mai bine, desi duc o viata normala.
Vicky 38+ si
Maya
AMR +1 saptamani
Bebele casei

baby_r7 spune:
Ruxandra ai dreptate.....daca nu am probleme le fabric............
asa sunt eu........
in privinta dr. el saracu' nu are nici o vina..........e vorba de cele care fac programarile nu de el.
cu dr. am vorbit la telefon si mi-a zis sa stau linistita ca nu este nici o urgenat daca sar peste echo asta.
dar in caz de ceva sa il sun imediat la orice ora.
la mine e problema...............am internat-o pe mama......nu intru in detalii ca nu vreau sa sperii pe nimeni...si bani de dr. s-au dus pe dr. ei.........asa e problema mea acum...........
si abia atunci facem rost de bani noi..............
norocul meu este ca bani de nastere sunt demult pusi deoparte si daca e ceva nu va fi nici o problema..............
cam asta e povestea pe scurt...
Poezia e super.......ai atata talent.......sincer nu stiu cum le scrii asa repede...........
Roxana32+ de
Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Caprioara spune:
Buna fetele,
Va pe toati.
Noi azi am implinit 37 de saptamani .
Nu am intrat de aseara ca am tot facut treburi acasa (deh, prima zi de conced si trebile asteptau garla) si am fost si plecati la Romexpo la TIBCO, ca au un pavilion cu locuri de joaca pentru copii, din care Matei nu se mai dadea dus. Si maine ma cara tot acolo...
Ati scris enoooorm! Abia am reusit sa recuperez din urma (adica de aseara), recunosc cinstit ca citind mai "pe diagonala" un pic, asa ca iertare daca nu raspund vreunei fete care mi s-a adresat direct.
Iar cand am intrat m-am socat sa citesc despre Thea lui Sun . Sper din tot sufletul sa fie bine pana la capat. Si ma
si eu pentru Thea si pentru Sun.
Estrella, esarfa de cordon nu inseamna ca trebe sa faci cezariana. La curs ne-au spus ca statistic vorbind, se nasc chiar mai multi copii cu decat fara esarfa de cordon, si foarte rar au fost probleme.
Mada, asteptam vesti de la tine. Ce ti-a zis moasa?
Anaxena, deci pun agitatele la treaba:Nastere usoara si naturala iti doresc!
Syyylviuta, felicitari si bine ai revenit! Sa-ti traiasca BB Stefan Cristian! Sa aiba o viata minunata!
Andreea felicitari! BB Flavius Casian si tu sa ai o viata minunata!
Nati, bine ai revenit! Ma bucur sa citesc ca sunteti bine.
Ella, bine ai revenit si tu!
Ma duc sa fac de papa, ca nici io nici Matei nu am mancat de seara inca. Doar tati a infulecat ceva cand a venit de la serviciu.
pup you all,
Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de
Ilinca 37+
AMR 3 saptamani
"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud