Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 4

flo1980 spune:
Ankalaura multam frumos de informatii (preturi)....
Eu m-am gandit asa....
- la doctor (cezariana)- 250 euro
- mana a II a e o rezidenta (iubita lui - din cate am vazut)- nu ii dau nimic
- neonatolog (medicul care se ocupa de copil)- 100 roni
- anestezist - 150 roni
- asistenta care e in sala - 20-50 roni...sa vedem ce si cum face
- restul serviciilor - 5-10 lei
Eu deja am pregatit plicurile si bancnotele....
La spalat dimineata si seara am sa dau intre 3-5 lei sau nimic, depinde cum fac treaba (ca la prima nastere erau unele care ma spalau cu apa rece- tineau apa in sticle pe calorifer(era iarna) si cred ca uitasera sa puna mai din timp si apa era rece...ce sa mai dai....).
Voi la neonatolog ziceti moasa????
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele

irinuca_81 spune:
Ella bine ai revenit acasa. Ma bucur sa aud ca esti bine si ca esti o mamica priceputa! Asteptam cu nerabdare povestea nasterii!
Silvia bine ai revenit!!! Chiar ma gandeam azi la tine pt ca nu stiam nimic de tine si de bebe Stefan. Bun venit bebe Stefan!
Si eu vreau la suc cand vine sotul!!! Am iesit putin afara mai devreme si e racoare si bine, mult mai bine decat in casa...
Irina36+
Amalia
bebitza

sursula spune:
Of fetelor,eu sunt ca paralizata de cand am citit despre fetita lui Sun:(E atat de nedrept!!!Ma rog in continuare sa fie totul bine!
NATI-ma bucur mult ca totul e bine cu voi!
ELLA,SYLVIUTA-bine ati revenit!!
Sylviuto,cum a fost la spital?Ai fost multumita?
Sursula32+bebe Tudor

mishuc spune:
Sylviuta, felicitari pentru Stefan Cristian!
Sa fie sanatos si sa creasca mare!
Refacere rapida tie!
Mishuc 36+

violeta29 spune:
SYLVIUTA , BINE AI REVENIT PRINTRE NOI, FELICITARI, STEFAN CRISTIAN BINE AI VENIT , SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR!
Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

flo1980 spune:
Bine ai revenit Silviuta!
Bebe mancacios si tie recuparare rapida!
Cand ai timp mai povesteste despre cezariana (cum e dupa interventie, cat ai cotizat pentru serviciile lor ) caci pe mine asta ma asteapta.....
Apropo unde ai nascut tu?
Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu
David Gabriel
AMR 3 saptamani
bebe 2
pozele mele

sursula spune:
ANDREEA-FELICITARI PENTRU FLAVIUS CASSIAN!!!Sa aveti parte de multe bucurii din partea lui!!!!

irinuca_81 spune:
Anka deci zici ca nu e nici o treaba cu centura aia, nu? Eu ma gandeam ca face minuni...si imi scade burtica peste noapte
Pup
Irina36+
Amalia
bebitza

syyylviuta spune:
Sursula, da am fost multumita de spital. Am citit aici pe forum numai lucruri ingrozitoare, si eram putin speriata. Ei bine, eu am fost foarte multumita. Spitalul arat cat de cat bine, e ingrijit, curat, chiar si la toalete, stiu ca toata lumea zicea ce mizerie e acolo. Personalul a fost ok, majoritatea se purtau foarte bine, chiar daca dadeai ceva sau nu. Erau si niste scarboase, asta e peste tot.
Asa ca eu iti zic sa stai linistita ca nu e asa rau.

syyylviuta spune:
Flo, o sa povestesc, dar cred ca zilele viitoare cand mai gasesc putin timp liber, caci in curand mi se scoala baitaul!