Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Salutare!

Eu sunt cam ametita, nu am dormit azi-noapte si mi-am facut un ness cu muuult lapte rece.
Sper sa imi revin, poate iesim la un suc cand vine sotul acasa.

Diana 35+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morcoveatza spune:

SUN, DD sa fie cu tine si cu fetita ta. Sa stii ca bebelusi sunt foarte luptatori.
Sa va povestesc despre fetita prietenei mele,o poveste cu happy end. Acum 3 ani, prietena mea a nascut fetita la doar 27 de saptamani si cinci zile, cu o greutate de 680 gr. Doctorii nu i-au dat nici o sansa desi Toronto se lauda cu cel mai performant spital pentru copii din lume. Dupa ce a nascut a vazut-o cateva secunde si pe urma au transferat pe bb la spitalul de copii la terapie intensiva. La 48 de ore cand prietena mea s-a dus cu laptele, nu i-au dat voie sa intre, spitalul intrase in carantina din cauza unui virus respirator. Zece zile nu a stiut nimic, toti taceau malc si pronosticurile erau sumbre. Cand in sfarsit a putut sa intre nu i-a venit sa creada, fetita era bine, a reactionat imediat ce i-a auzit vocea, miscandu-si manutele desi era conectata la o gramada de aparate, incepuse sa ia usor in greutate iar asistentele o tot laudau ca a luptat vitejeste cu virusul. Acum fetita e mare, are 3 ani si nu se deosebeste cu nimic de un copil nascut la termen, poate doar mai bataioasa si mai incapatanata dupa cum zice mamica ei.

In alta ordine de ideei, imi cer scuze daca am speriat pe cineva referitoare la produsele Avent. Multumesc Mada pentru info pe care le-ai pus referitor la BPA, si eu inclin sa spun ca nu e chiar asa o problema pe cat vor canadieni sa para. Canadienii sunt foarte 'grijulii' cu cetatenii lor. Au grija sa te sperie bine si sa te puna sa scoti mai multi bani din buzunar pentru produse identice pe care spre exemplu ai putea sa le cumperi din USA cu 35-40% mai ieftin. Nu am timp sa va povestesc patania la vama a unui prieten care a cumparat un scaun de masina din SUA, unde sunt cu aproape 40% mai ieftine si mult mai frumoase decat in Canada. Mai aveau putin si-l acuzau ca vrea sa-si omoare copilul.

Mariana, da, in Canada sunt interzise premergatoarele. Nu stiu motivul exact, unii spun ca doctorii au observat nu stiu ce deformatii la piciorusele copiilor. Altii, ca au fost multe accidente cand copii au cazut cu aceste premergatoare pe scarii. De scari mi-e si mie frica ca sunt abrupte. Chiar ieri cand am mers la spital la instructajul pentru cezariana, era o mamica disperata ca-si lasase fetita de 2 ani pe hol in timp ce ea se pieptana si fetita cazuse pe scari. La sfarsit am intrebat asistenta si se pare ca fetita nu patise nimic, doar o sperietura zdravana.

Nati, ma bucur ca sunteti bine si tu si Matei.

Felicitari noilor mamici, AlinaM, Andreea, refacere rapida si bebei mancaciosi.

Anaxena, multam pentru info referitoare la dop, chiar ma intrebam cum arata. Nastere usoara.

Daniela 36+ cu bebe Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Sa dea Doamne -Doamne sa avem un capitol numai cu vesti bune!

Ella sa-ti traiasca puiutul! Eu zic ca iti seamana!

Nici o veste?

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 37+ cu David Gabriel

AMR 3 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

ANDREEA, FELICITARI, TIE SI PUIULUI TAU FLAVIUS CASSIAN!!!
ANAXENA, TINEM PUMNII PTR MAINE, ABIA ASTEPT SA VAD POZE CU MARIA...

Eu am dormit pina acum, la noaptea cred ca o sa fac de planton! Sa vedem daca imi conving sotul sa ne scoata la plimbarea de seara!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Roxana, nu esti singura. Eu nu am experimentat decat de vreo 2-3 ore arsurile , dar poti sa bei lapte ca sa treaca. Intarirea burtii poate fi data de contractiile BRAXTON- HICKS, daca sunt nedureroase si, sunt acele contractii care pregatesc uterul pt nastere...

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Mama ce de pepenasi au venit cat am lipsit! FELICITARI proaspetelor mamici!!!

Eu am nascut sambata seara pe 14 iunie, la ora 19.50 pe Stefan Cristian, 3.400gr, 51 cm si Apgar 9. Am ajuns acasa ieri si suntem bine amandoi, el mai mult ca mine! Inca mi-e greu dupa cezariana, sincer daca ar fi sa mai aleg o data, as naste natural. Te chinui o data, poti face peridurala si gata. La cezariana abia dupa incepe greul. In sfarsit, a trecut si acum sunt cea mai fericita ca il am in brate!
Va multumesc mult!

39+ cu Stefan Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syyylviuta spune:

Am uitat de semnatura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by syyylviuta

Mama ce de pepenasi au venit cat am lipsit! FELICITARI proaspetelor mamici!!!

Eu am nascut sambata seara pe 14 iunie, la ora 19.50 pe Stefan Cristian, 3.400gr, 51 cm si Apgar 9. Am ajuns acasa ieri si suntem bine amandoi, el mai mult ca mine! Inca mi-e greu dupa cezariana, sincer daca ar fi sa mai aleg o data, as naste natural. Te chinui o data, poti face peridurala si gata. La cezariana abia dupa incepe greul. In sfarsit, a trecut si acum sunt cea mai fericita ca il am in brate!
Va multumesc mult!

39+ cu Stefan Cristian

Silvia, felicitari!!! Recuperare rapida!!!! Bun venit pe lume lui bebe Stefan Cristian; sa fie sanatos , ca restul vin singure!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Morcoveata, impresionanta povestioara ta...intr-adevar bebelusii sunt foarte luptatori si sunt sigura ca ingerasii vegheaza asupra lor neincetat!

Sylviuta, bine ai revenit! Ma bucur ca si tu si bebica sunteti sanatosi! Doamne ajuta!

Mada, ce vesti ne aduci de la moasa?

Ingry 33+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Eu nu platesc nimic pentru nici o recoltare de STEM. De fapt, se pare ca nici pentru nastere.
DMA / CRIS - eu credeam ca "popa" e un preot

Pentru strepto B mi-a dat niste ampicilina la 8 ore, 21 de bucati.

ANDREEA - sa fie sanatos BEBE FLAVIUS CASIAN! Ma bucur ca ati ajuns cu bine la Piatra!

ESTRELLA - cum o fi, ca sunt 4 zile, ca sunt 7 pentru rezultate, fa-o. Ar fi bine sa ti-o trimita pe mail. Mie mi-a iesit negativ in sapt 29 si pozitiv acuma. Si rezultatul era gata de saptamana trecuta dar mi-a fost imposibil sa ajung dupa el, si uite ca abia azi am ajuns la medic cu el...

NATI ma bucur ca te auzim din nou! O pozica de-a lui Matei??

XENA - tinem punmii maine! Sa veniti repede acasa!

IRINUCA - eu nu am luat centura. Am avut la Eliza si nu am vazut nici un fel de rezultat spectaculos, in schimb era al naibii de complicat sa fac un pipi. Nu mai zic ca era sfarsitul lui august si ma incingeam de numa' Acuma nu mai iau!

ROX - nu poti vorbi cu medicul, sa ii spui ca nu poti ajunge pe 24? Eu sunt sigura ca isi poate aranja o fereastra pentru tine pana sa ajungi in sapt 37! Eu asa as face. De greturi nu stiu sa ma pronunt, ca n-am avut niciodata...
Nastem natural, dar cu epidurala, ca data trecuta mi-a ajuns nasterea fara anestezie...
Sa stii ca ma mai duc cel tarziu pe 2 iulie, si mai intreb o data de preturi, ca sa fiu sigura! Uite, o chestie interesanta e ca de neonatolog nu mi-a zis nimic dar eu am uitat sa intreb

MORCOVEATZA - impresionanta povestea micutei! Copiii sunt niste luptatori!

SILVI!!! Bravo mami, chiar ma intebam unde esti si ce faceti!!! Iti doresc refacere grabnica! Bun venit pe lume lui Stefan Cristian, sa fie sanatos si fericit, si voi alaturi de el!

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput