Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

ella81it bine ai revenit. Sa-ti traiasca bebeul. E un dulce
baby_r7 nu te speria in privinta alimentatiei. Poate fi si de la caldura. In acelasi timp uterul apasa pe stomac. Eu si acum am greturi si varsaturi aproape zilnic, nu ca si la inceput dar oricum. Deja m-am obisnuit si fac parte din viata mea.... Cat despre piersici cu lapte...hmmm...e si normal sa ti se faca rau.... Eu daca beau lapte si manac ceva fructe ...gata e sinucidere. Eu manac cam asa: prima masa e pe la 12-13 cand imi trece greata (lapte sau iaurt cu fulgi), pe la 16-17 mancare mai serioasa si seara tot ceva cat mai usor ca altfel imi dau stomacul peste cap. Iar copilul manaca din rezervele tale. Si eu eram speriata ca din cauza mea poate lesina de foame si copilul. Dar mi-a zis medicul ca pot sa mananc o tona, sa ma fac cat china si degeaba, copilul are ritmul lui de crestere asa ca sa stau linistita
syyylviuta felicitari mami!!! Sa-ti traiasca pruncul si sa fiti sanatosi!!!

31+ cu

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

va las si eu.........
a venit tati acasa si ne scoate la plimbare....
cred ca voi reveni maine.............si sper sa apuc sa recuperez ce scrieti asta seara...........
pe toate!!!!!!!!!!!!

Roxana32+ de Bianca Maria
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

MCOCA te referi la starile de tremurat? eu am zis ca sunt de la glicemia foarte scazuta sau de la anemie. am patit-o de vreo 3 ori cand nu mancam timp de cateva ore. nu inteleg ce legatura ar avea cu BB le prea jos... sau poate nu am inteles eu bine ce voiai sa zici...
BABY eu zic ca e firesc sa fim ingrijorate din orice, ca doar nu avem de unde sa stim ce ne asteapta ...Vb eu care sufar de paranoia de cand ma stiu. dar o sa fie bine. si va fi bine si cu mama ta! iti edoresc din tot sufletul asta! cu benii mereu e greu...si noi ne mai stresam din cand in cand...dar am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne multumim cu ce avem, ca sunt altele si mai importante. sanatate ii doresc mamei tale. si tie, putere.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Marina deci in concluzie bebelina mea e bine..............
ma bucur enorm........
eu de obicei lapte beau cand ma scol.......pe urma cam la vre-o jumatate de ora pap fructe si imi iau vitamina......si nu am probleme cu ........
mi se mai intampla sa cam odata pe saptamana........orice combinatie as face in alimentatie.......cred ca tot de la caldura de afara...nu stiu.......
hai ca acum chiar fug.........ca ne asteapta tati in prag.....
Caprioara ma bucur sa vad ca v-ati relaxat azi.................
Ruxandra ai dreptate cu ingrijorarea.
cat despre problemele in privinta banilor........astea mereu apar.......asa e viata................dar acum chiar ne-a luat pe nepregatite..........
dar dupa cum zice Bogdan................o balanta convinsa..........iesim noi la liman...........
pentru incurajari...conteaza sa ai cu cine vorbi...........
AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mi-am schimbat semnatura. de maine 32 saptamani!!!

am scris si numele fetitei. inca nu e batut in cuie dar e o posibila varianta. voua cum va pare?

32+ cu ANA SOFIA ???

http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community

http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1

Mergi la inceput

super ......imi plac amandoua numele!!!!

AMR 8 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

of mey...abia stept sa intru in concediu de odihna de la 1 iulie...sa pot sta klumea cu voi!!!
vad ca nu avem alte noutati de la Sun...Doamne-Doamne sa aiba grija de ele si sa le dea putere!!!
ella, silvia bine ati revenit acasa!! abia aste sa ne povestiti tot tot..detali..tot!!
ella e un scump feciorashu tau, sa va traiasca sanatos si papacios!!! alaptezi? iooi..si io am unoeri senzatia ca nu o sa ma descuts asa...si ca voi fi cam stangace..dar citind ce zici tu..imi creste inima!!!
silvia asteptam pozici cu bb!!!!
anaxena ehe..stie Maria ce stie!!! cum esti? noutati...ceva contractii ai? sau doar dopul s-a dus !?? pupici si nastere usoara sa ai!!!
kimmy wowww...cu asa un nivel la contractii cred ca vei naste usorrr!!!! asta inseamna ca, contractiile BH sunt eficiente...nu!??? acum chiar sunt curioasa cum va decurge nasterea ta! celelalte fete care faceti monitorizare...care e nivelul contractiilor?
mada unde-mi esti!!??? ca deja e tarziu..cum a fost la control!? sau ne faci o surpriza?
mm....cam atat am retinut...asa..rapid..
pupici la pepenasi!!!

Oana
29+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Roxana, plimare placuta...tocmai am revenit si noi dupa o scurta plimare prin zona!!! E chiar placut afara..Sanatate multa mamei tale.
Marina, mie imi place numele , mai ales Sofia!!!
Oana, super ca de pe 1 intri si tu in concediu...
Doamne , ce lene am avut azi in mine, sper sa recuperez maine!!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Silviuta, Ella bine ati revenit.
Silviuta am trecut pepenasul scump pe listutza.
Noi sunetm bine am mers la moasa ca sa imi zica ceea ce deja stiam. Normal a refuzat sa imi faca control intern. Mi-a zis ca bebe e f f jos asta simt si eu ca abia stau pe scaun sau in orice alta pozitie. Urina ok, tensiunea ok toate ok bune si frumoase.
Si mi-a facut o noua programare daca depasesc termenul pt data de 2 iulie sa imi faca sweep din ala si m-a trimis acasa.
Na de acuma we play the waiting game exact ca la Ari.
Am citit pe sarite asa din urma ca am ajuns tarziu acasa ca a durat cam mult era lume multa si a venit moasa mai tarziu si am pus direct sa fac papa si acusi e gata sa stam la masa.
Biri ti-am raspuns la pm.
Revin dupa ce papam sa mai vad ce si cum ca nu am timp acuma.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 7 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Fetele, in seara asta cred ca o sa caspitulez mai repede ca de obicei. ma simt tare obosita. cred ca si de la vremea asta inchisa. sper ca pana maine sa aflam numai vesti bune. si pepenasi multi
noapte buna.

bebe Andrei
Ruxandra 29+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput