Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 17
M&M spune:
quote:
Originally posted by mariana_1976
Cristina, da, stiu ca e foarte rara, dar si foarte periculoasa...
O fata din Elvetia tot pe DC, avusese o colega de camera cu embolie amniotica post partum si ca prin minune, isi dadusera la timp seama si scapase...
Pe vremea aceea, noi toate de la odisee eram atit de triste si speriate si mai ales ca am avut si 3 ingerasi...(vasa previa in Norvegia, care iar e rara, 1 circulara de cordon USA si alta in Romania...)
Mariana37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Imi pare rau sa aud asta... Incerc sa gandesc pozitiv, ca totul va fi bine...oricum, Dumnezeu stie cel mai bine ce planuri are pt fiecare dintre noi

Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
buna fetili!
ma linistisem ieri in legatura cu SUN, dupa principiul "no news is good news". si uite ca inca treaba e nasoala. 

sa dea DD sa fie bine pentru THEA. si eu cred ca botezul o va ajuta.inca nu imi pot da aeama ce poate fi atat de grav incat micutza sa nu faca fatza...Eram asa de linistita ca aici la odisee nu se intampla nimic rau...offff...![]()
ieri a nascut colega mea...si era atat de emotionata incat mi-a transmis si mie starea...a zis ca fetita ei e asa de frumoasa incat nu-si poate lua ochii de la ea!! abia astept sa il vad si eu pe BB Andrei!!!si azi a data atat din picioruse (sau dein ce-o fi dat el, micutzul...). mult mai e pana in august....
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
gallyb spune:
Ma rog ca fetita lui SUN sa se faca bine cat mai repede. Doamne ajut-o sa treaca peste acest moment dificil din viata ei.
37+
dma2007 spune:
asa e cristina, numai Dumnezeu stie ce are pregatit pentru fiecare din noi!
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Tecky spune:
Nu-mi vine sa cred ce i se intampla fetitei lui Sun! Nu e corect ca Sun sa treaca prin asa ceva.Doamne ajuta sa fie totul bine cu Thea.
Oana la dilatatie 4 se poate administra epidurala si nu se mai simt durerile.Anaxena a ajuns repede la dilatatie 4-5,a avut noroc.
Dma ce de ghinioane ai mai avut zi!
Pt. Anaxena :

Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 15 ZILE
diarux spune:
DMA , VIO ms si 
. si eu as vrea sa pot naste natural ...sa vedem ce va mai spune docoresa.
MCOCAchiar ma gandeam eu ca nu parea sa fie un raspuns pentru mine....
CRIS maine schimb si io prefixul. abia astetp.
ce e embolia aia amniotica???? alta trasnaie! ce ti-e si cu bolile astea...
am pus-o pe sor'mia sa caute garmastan si a gasit in Buc. apoii am intrebat si eu aici si in prima far,acie am si gasit. asa ca...am pus-o pe biata fata pe drumuri degeaba.
ma duc sa mai sed in pat pana vine dromaderul la meditatie ca vad ca fiu'miu imi da ghinturi!
si oleak de galerie pentru ANAXENA 

which reminds me.....tre sa ma apuc de poezica...Da' pan' la 7 cand naste ea...o termin...
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
turturica spune:
Tot eu revin.
anaxena, nastere usoara iti doresc. Pina la urma maria a venit fix cind trebuia, nici mai devreme, nici mai tirziu.
silvia, ella, bine ati revenit cu micutii. Asteptam mai multe detalii de la voi, cum a decurs nasterea, cum va simtiti, ce fac bebeii.
nati, nu ti-a fost deloc nici tie, slava Domnului ca bebe matei e bine si e un luptator.
mada, ti-ai mai revenit dupa cearta cu mama ta? Deci pina la urma tu astepti pina soseste momentul nasterii, nu mai ai parte de alte controale?
vicky, tu cum esti, cind mai mergi la control? Ca si tu esti foarte aproape de dpn.
marimar, mersi de informatiile legate de nasterea in apa. Nu stiam ca nu se face epidurala in cazul asta. M-ar tenta si pe mine o asemenea nastere la bebe urmator, asa ca sint extrem de curioasa sa aud cum va decurge la tine.
mariana, foarte interesante observatiile tale legate de cezariana vs. nastere naturala. Tu chiar le-ai experimentat pe amindoua. Sincera sa fiu, nici eu n-as opta de buna voie si nesilita de nimeni la cezariana, din cite am citit (chiar si biri a zis cite ceva pe tema asta), cezariana e mult mai periculoasa pt bebe decit nasterea naturala, asa ca n-as alege operatia. Evident ca un caz de extrema urgenta, cum a fost la nati sau sun, e cu totul altceva. De-aia incerc sa ramin flexibila, insa evident ca daca totul e ok sper sa nasc natural. Ma rog, cu epidurala.
Fetelor, vad ca asteptati cu toatele momentul nasterii, eu inca nu, mai vreau burtica, vreau s-o mai am pe bebelina cu mine, nu ma simt pregatita sa ma despart de ea.
31+
bujo spune:
Maryb ce mai faci? Miscaret tare pustiu tau?
Noi cik suntem odisee de iulie-august si jumate deja au nascut in iunie.
Nu va zic ca am visat ca eram cu Anaxena la spital si nasteam amandoua, ne indemnam una pe alta la gemut
bujo
36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
M&M spune:
Ruxandra, embolia amniotica este o boala foarte rara. Consta in trecerea lichidului amniotic in circulatia materna, ducand la slaba oxigenare a tesuturilor, convulsii , scaderea tensiunii...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"