Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )
Raspunsuri - Pagina 18
vias spune:
Mariana..offff..frica asta bat-o vina!!
...multumesc pentru informatii,acum o sa mai vb si cu medicul meu saptamana viitoare.
..asa cum spunea si Bujo si eu am inceput sa simt acea presiune jos...deja am si contractii..sunt convinsa ca mai mult de 2 saptamani si ceva nu mai sta in burtica...abia astept sa-l vad...acum devin nerabdatoare...
..aseara a venit acasa sotul meu....si mi-a dat o veste f buna...incepand de luni vin niste muncitori de la o firma si se apuca mai intai de camera..si apoi si de restul apartamentului...
Doamne Ajuta!!!!!
...asta ar insemna sa pot sa-mi aranjez si eu culcusul pt bebe 
Imi pare asa de rau pt ceea ce trebuie sa sufere Sun....dar la fel ac si voi....sunt convinsa ca dupa crestinare se av face bine....Doamne Doamne e mare!!!
Sun...sa fii tare, noi suntem alaturi de tine si rugam pt ca micuta Thea sa depaseasca acete momente si sa se faac bine!!
Anaxena...nastere usoara...si Maria sa vina cat mai repede si cat mai usor!!!

Cami 36s, cu
???????
pustai
MIKYCRIS spune:
Turturica eu cred ca o sa mai ai parte de bucuria de a o mai tine pe bebelina ta in burtik cel putin inca 7 saptamani de acum in colo![]()
intre noi fie vorba si eu vreau ca macar o saptamana sa mai am parte de bucuria asta![]()
MIKYCRIS
Dianami spune:
Am venit de la control. Col moale, sters, permite lejer 1 deget. Bebe nu s-a angajat. Secretia si culturile sunt ok, doar ceva hematii pe acolo (nu f. multe).
Asa ca asteptam. Dop nu mai am de vreo 3 saptamani, bagajul e gata, contractii la discretie...
.
Pana la urma schimbam si DPN-ul in 5 iulie, asa cum ar fi dupa UM fiindca bebe e dezvoltat f. bine chiar daca ovulatia a fost mai tarzie.
Mariana, si eu sunt curioasa rau cum va incepe. Sper doar sa fie mai usor daca tot mi s-a deschis colul de atata timp
.
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
maryb spune:
bujo, sunt bine, multumesc de intrebare.
pe bebe il simt in fiecare zi, multumesc lui Dumnezeu.
astept sa fac si eu peste 2 saptamani eco morfo de trim 2 si sper sa primesc numai vesti bune. 
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
narcisa.s spune:
Nu am citit capitolul dar poate ca stiti deja.Oricum..
Dr lui Sun zice ca fetele sunt bine, sunt la Polizu acum..Ca micutza Thea a inghitit ceva lichid sau ceva de genul asta dar acum sunt bine...
Citesc din urma si revin
Pup
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
vias spune:
merg sa-mi tai pepenele...si in pat cu mine...am incercat sa o mai sun azi pe Andreea..dar nu raspunde...sper sa fie bine....insist si mai tarziu cu un telefon...pana nu-mi spune ca e bine..nu ma las!!...dar stiu ca e bine...si ea si bb!!
Cami 36s, cu
?????????
pustai
maryb spune:
narcisa, esti prima care ne da o veste buna despre sun si micuta Thea. 

Doamne Ajuta sa vina cu bine acasa, Doamne ce ma bucur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
Dianami spune:
Ne rugam si noi pt. Thea, sper din tot sufletul sa isi revina. Va ziceam eu acum cateva zile ca stiu niste copilasi care au avut probleme imediat dupa nastere, tot la terapie intensiva...dupa botez si-au revenit, le-a ajutat Dumnezeu si sunt sigura ca le va ajuta si pe Laura si fetita ei.
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
Violeta_m_tm spune:
Narcisa multumim pentru veste. Ma bucur ca micuta Thea este bine.

35+
Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio