Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cristina26, da, fetita ei s-a nascut EXACT cu o zi inaintea baiatului meu...

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

buna fetelor,

urmaresc si eu din umbra de cateva zile prin ce trece sun si micuta Thea si tot asteptam vesti bune. Se pare ca inca nu au venit. Ma si eu sa depaseasca micuta aceasta perioada si sa ajunga cu bine acasa alaturi de mamica si taticul ei. Nu-mi vine sa cred ca i se poate intampla asa ceva, este fffff trist. Tot stau si ma intreb ce s-a putut intampla si ce are micuta Thea...
Ma rog si eu in continuare sa fie puternica Thea si sa invinga boala.

maryb 20+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

Ma rog ca fetita lui SUN sa se faca bine cat mai repede,sa daruiasca si sa primeasca dragoste de la parintii ei care au asteptat o cu atatea emotii si nerabdare!
AnaXena iti doresc sa ai parte de o nastere usoara si sa te refaci rapid alaturi de MARIA ta cea mult dorita!

38+DILARA GABRIELA

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

mai fetelor eu inca nu-mi revin, ma tot gandesc la sun
oare de ce? e absolut cumplit...

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Dma , Doamne, ce de-a patanii!! NAsol cu hotii astia !!! SI eu era sa o patesc, dar l-am prins exact cand avea mana in geanta mea si cand il intreb ce cauta acolo, incepe sa tipe la mine ca sunt nebuna !!! FAza s-a petrecut la Piata Romana, in mijlocul strazii..nimeni nu a zis nimic, desi probabil ca l-au vazut pe respectivul cand a bagat mana in geanta...eu asteptam sa ma intalnesc cu cineva Incearca sa ai grija mai mare pe viitor, altceva nu ai ce face. sa mai treaca din suparare...

Mariana, sunt destul de rare cazurile de embolie , nu trebuie sa te gandesti la asa ceva. De cele mai multe ori nici nu se stie care au fost factorii declansatori...

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 60 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Offff fetelor....si eu ma gandesc ce ar putea fi cu Thea....o fi fost placenta de vina....o avea vreo malformatie....sau poate nu are plamanii dezvoltati....dar Laura a facut echo 4D parca....nu se vedea???

in continuare pentru Thea!

Botezul o va ajuta, in mod sigur!

Ana eu cred ca va naste usor si repede....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 2 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Cristina, da, stiu ca e foarte rara, dar si foarte periculoasa...
O fata din Elvetia tot pe DC, avusese o colega de camera cu embolie amniotica post partum si ca prin minune, isi dadusera la timp seama si scapase...
Pe vremea aceea, noi toate de la odisee eram atit de triste si speriate si mai ales ca am avut si 3 ingerasi...(vasa previa in Norvegia, care iar e rara, 1 circulara de cordon USA si alta in Romania...)

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

prin cate trece Laura... eu cred ca dupa botez lucrurile vor evolua spre bine, veti vedea. Si sper ca toate gandurile noastre bune indreptate spre Thea sa o ajute

Dma, ce patanie nasoala...

Se pare ca Maria s-a hotarat sa vina si fara inducere . Anaxena, nastere usoara si refacere rapida!

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dma ce patanie....uf, bine ca nu ti-au facut ceva...imi pare rau de telefon...si eu il pierdusem pe al meu si ce greu imi era....intr-un final l-am gasit...

Ziceti-mi si mie despre embolia amniotica....ca nu prea stiu....

Flory mami de Alex 23.02.2006 si 38+ cu David Gabriel

AMR 2 saptamani

bebe 2

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, mai bag si eu cite un ochi pe forum sa aflu noutatile, nu de alta dar paginile se umplu intr-un ritm ametitor.
Totusi, care e problema cu fetita lui sun? Cit de grava e situatia? Nimeni nu stie nimic pe tema asta? Incertitudinea asta e tare alarmanta. Doamne ajuta sa fie totul bine cu micuta thea.

31+

Mergi la inceput