Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Io asa stiu, ca acolo trebuia sa nasca, dar acum nu stiu daca sunt tot acolo sau au transferat-o.

bujo 36+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

hai Anoooooo curaj si pushhhhhhh hard cand vine momentu'!!!!

mamici de bb2...ce inseamna dilatatie 4-5 la ora asta..adica a mers repede treaba...sau incet...si ca naste pana la 7..adica naste repede sau!??

Oana
30+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns locca spune:

Bravo, Ana!

Sper din tot sufletul sa se termine cosmarul asta prin care trece Sun si s-o tina in brate pe Thea sanatoasa cat mai curand.

Ruxandra, mama lu' Matei (13 sep. 2005)
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am venit si eu de la piata...
NU imi vine sa cred ceea ce citesc despre Thea??!!! Asteptam deja vesti bune... pentru Thea sa fie puternica si sa invinga boala!!!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 60 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Galerieeeeeeee pentru Anaxena !!!!!

Sylviutza bine ati ajuns acasa si inca o data felicitari!

Camy, hai sa-ti spun sincer, ce cred eu, fiindca am trecut atit prin nastere naturala destul de greutza cit si prin cezariana.
Pentru tine si viitoarele sarcini, cezariana este mai periculoasa decit nasterea vaginala, daca nu exista motive medicale care sa pledeze pentru operatie.
Pentru copil, cezariana este mai putin periculoasa decit pentru tine.

Dupa cezariana sigur ca poti sa-l iei in brate.(aici se spune sa nu ridicam nimic mai greu decit greutatea copilului, desi la mine era 3200 si la altele poate insemna si 5 kg!)

Ce mi s-a parut nasol, a fost faptul ca ma durea de ma seca in prima saptamina cind trebuia sa ma intorc sau sa ma ridic din pat, nebunul de sot ma mai si facea sa rid, iar daca rideam , tine-te dureri!

Eu inainte de operatie nu am stiut ce inseamna analgezice, nu luasem niciodata nimic...Ei, de data asta, daca nu as fi luat tabletele la 6 ore timp de 7 zile ma durea urit de tot.Am incercat chiar sa fac experiente pe mine insami si am micsorat doza + lungit perioada de timp, insa chiar durea. Sotul imediat dupa operatie m-a tot batut la cap ca e foarte important sa le iau, ca sa pot face fatza alaptatului si ingrijirii bebelusului in prima saptamina.Mare dreptate a avut!

Inca o chestie: doctorul mi-a zis ca la persoanele slabanoage ca mine, operatia are mai putine sanse de infectare decit la cele plinute. E drept, s-a vindecat exemplar, insa cu ce dureri...

Unele mamici insa, spun ca nu au avut dureri decit in primele zile...
asa ca probabil depinde de la caz la caz.

Ingry abia ieri am reusit sa-ti vad si eu pozicile! Ce burtica simpatica si ce frumos o imbraci!
As dori sa te intreb: voi ati locuit cumva in New Orleans sau in poza erati doar in vizita?

Daniela/Canada iti multumesc pentru informatiile ref. la premergator.
Spitalul "vostru" de copii din Toronto este intr-adevar foarte cunoscut, am vazut pe satelit niste emisiuni cu niste cazuri de mi-au dat lacrimile automat...
Ce bine ca la voi exista cursuri de "pregatire" pentru cezariana...Aici ioc (nimic special pentru gravidele care au cezariana electiva) si cind in ultimele 3 saptamini aflasem ca voi ajunge la operatie, eram innebunita sa citesc "tot Internetu'".

Didi aici nu se fac analize de coagulare inainte de epidurala, doar inainte de cezariana...

Naty ce bine ca au fost totusi pina la urma oameni si ti-au pus epidurala citeva zile.Eu, cum s-a terminat efectul anesteziei rahi, a trebuit sa iau analgezice la 6 ore si am stat o saptamina intreaga in panadoale ca Ibuprofenul nu-l suportam la stomac...

Aceeasi chestie s-a intimplat si la mine: au trebui sa-mi mareasca doza de morfina la anestezie in sala de operatii.(doctorul mi-a zis ca o dozeaza in functie de inaltimea gravidei )In consecinta, dupa ce am iesit de la reanimare, eram atit de ametita ca mi se invirtea toata camera cu mine, parca eram

La contractii, am avut tot asa ca tine, la 2-3 minute si tot nu ma dilatam...bine ca o doctorita tinerica a indraznit sa incerce sa-mi grabeasca dilatarea rupindu-mi mebranele, apoi am nascut in mai putin de 3 ore...

Biri, am o intrebare (aoleu ce te mai innebunim ) si daca doresti imi poti raspunde si pe PM, cind ai timp...
Cind exista mai mare risc de embolie amniotica, la nasterea vaginala (fara inducere) sau la cezariana? Mie doctorul nu a dorit sa-mi raspunda, a zis ca nu are statistici...

Ella si eu de-abia astept sa citesc povestea nasterii baietelului vostru care e super dulce!

Diana_Mirela hai ca sunt curioasa cum va debuta travaliul la tine de data asta! (de cit timp ai pierdut dopul?)

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

pt Thea, of Doamne prin ce trece Laura, nu inteleg cum este posibil ca micuta sa aibe probleme cand toata sarcina a fost ok.
Anaxena nastere usoara, sa o aduci cu bine pe lume pe Maria

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Oana pai merge repede. La ea a mers mai repejor ca ea deja era colul moale si putin dilatat ca tot a avut contractii.
Eu eram 4-5 cm dilatata la 12 noaptea si am nascut abia la 8 dim a doua zi si eu pronisem cu contractiile de la 0 dupa o noapte si o zi abia eram doi cm diltata.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Sper din suflet ca fetita lui Sun sa fie bine!
Doamne, cum se poate asa ceva? Eu nu mai sunt buna de nimic de cind am citit, imi fac mii si milioane de ginduri...

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mariana, am vazut ca ai intrebat de embolie amniotica...probabil ca stii de cazul de acum 2 ani jumate de pe forum...

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 60 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dma2007 spune:

Doamne ce bine ca boteaza fata!o sa vedeti ca dupa botez isi revine!Dumnezeu e mare!

gini si pe mine ma batea gandul sa merg pana acolo la un moment dat, dar ma gandesc ca e alaturi de familie

sa vedeti ce am patit eu azi:am plecat cu metroul si mi-au furat tel ! sunt cu nervii la pamant!nu-mi vine sa cred, e prima data cand mi se intampla!
si colac peste pupaza era sa ma bata si unii pe stada: m-a lovit una, si i-am facut observatie sa fie atenta, si sa ma linsesze unu cu care era aia ca cica sunt nebuna...
e nu va zic..nebunie mare

30s+! a inceput numaratoarea inversa
surpriza Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png

Mergi la inceput