gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Irina la Cioata , Grigoras si cred ca si Crisan se poate merge pt eco 4 d.Poti merge si numai pt un eco.Nu te refuza nici unul.La cioata e nasol cu progr.Eu zic sa mergi la Grigoras mai repede...ca e mai usor si cu programarea si are aparat super superrrr buna .Maine sun sa vad cu programarea la Budau.

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeMaitra spune:

Irina, daca vrei 4D super, recomand oricui in ungaria. Noi acolo am fost, dar trebe programare cam cu o luna inainte. Iti face un filmuletz cu buburuza, pe care ti-l scrie pe un DVD, de vreo 15 - 20 de minute. Merita efortul.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bebeMaitra

Irina, daca vrei 4D super, recomand oricui in ungaria. Noi acolo am fost, dar trebe programare cam cu o luna inainte. Iti face un filmuletz cu buburuza, pe care ti-l scrie pe un DVD, de vreo 15 - 20 de minute. Merita efortul.

sa stii ca asa se face si aici.... si la Grigoras si la Cioata

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Ciao fetelor!!!

Asa mult scrieti ca nu mai fac fata cu cititul... sorry!!!

Bun venit noilor burtici!!!

Noi suntem ok si nu prea avem timp... asa ca intram rar si scriem putin...

Alex mi-a racit putin din cauza climei ca pe caldurile astea mori fara... si in rest suntem ok.

Beatrice creste ... si in 2 avem o lunisoara!!!!!!

Doamne=ajuta!!!

Pupici

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008 http://community.webshots.com/user/cristinalex

Mergi la inceput

Ank ai mai fost atunci la strand??? ca nu te=am vazut... si m=am uitat dupa tine dar degeaba....... daca era sigur imi auzeai feciorul urland ca l-a auzit tot strandul...

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristina_nagy

Ank ai mai fost atunci la strand??? ca nu te=am vazut... si m=am uitat dupa tine dar degeaba....... daca era sigur imi auzeai feciorul urland ca l-a auzit tot strandul...

Cristina

Alex 20.02.2006

pana la urma nu am mai ajuns.... ... sigur v-as fi vazut si auzit ... dar nu ii place apa , sau de ce tipa?

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna seara,
hop si eu pe forum.

Nu avem vesti, momentan, din fericire nici rele, din pacate nici bune.
Probabil ca o sa merg la Grigoras sa fac o eco frumoasa pe CD si cu poze si cu tot tacamul.

Cu perna pentru alaptat m-am linistit. Am vazut in real si nu mi-a inspirat nimic, daca chiar o sa am nevoie de ceva perna fara de cele pe care le am deja o sa imi fac una special pentru bb, eventual tot cu bilute din alea sau daca nu din puf.

27+ - Andreea

Mergi la inceput

Nici eu nu am avut perna... cat am fost gravida ...cu burtanul mai mare foloseam 2 perini mici ...una o puneam sub un picior si pe una dormeam... Asta cand dormeam doar pe o parte .... cat despre alaptat nu mi s-a parut necesara

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Ank, si cand o sa ajungeti? ca noi deocamdata facem pauza cu strandul ca a racit Alex de la clima si oricum tati nostru pleaca cateva zile la Bucuresti...
Cat despre tipete nu stiu ce are ca el e mort dupa apa dar la mare sau la strand nu vrea deloc... nu stiu ce are ca acasa de la 9 luni face baie in cada mare si plina cu apa si e innebunit... ar sta ore in sir...

Cristina

Alex 20.02.2006

Mergi la inceput

nu stiu cand ajungem... sper sa fie curand ca mama incepe sa se simta mai bine acum...Doamne la varsta ei si o operatie de amigdalta se vindeca greu .Nu putea nici sa manance pana ieri.II faceam totul pisat cum papa raul

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput