gravidute si mamici de Timisoara (17)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Cam tarziu m-am trezit dar poate ma primiti si pe mine in club, chiar daca acum nu locuiesc in Timi...
DN - 25.10.74, UM-24.10, DPN-01.08.ac

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa (36+)si Vil asteptand o

AMR 6

Mergi la inceput

Aaaa, am uitat un aspect important.E fetitza si, in principiu, numele e Anais Iman...
Pup burticile si mamicile, mi-e dor de Timi dar cu ajutorul Domnului venim si noi acasa in curand

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by mihaser

Simo sunt foarte frumoase albumele voastre! Tobia e un scumpic...vad ca si voua va place sa leptoshiti! pentru cele 6 luni...noi am sarbatorit cu tort primele 6 luni!

Imi place si mie melodia Georgiei de la albumul cu parcul zoo...m-ai facut sa-mi para rau ca nu am mers la zoo in Roma...desi am vazut un indicator cu zoo, cand ne intorceam de la Fontana di Trevi!
De obiecei pe unde mergem...vrem la zoo, acvariu...orice cu animalute!

merci de complimente,cand mai adaug poze noi am sa anunt...merci de urare, din pacate noi nu am sarbatorit cele 6 lunitze ptr. ca tati e inca "ranit" si nu amprea avut chef de distractii dar o facem noi lata la1 an....

"Dragostea e ca un zambet, niciodata nu are valoare, daca nu o daruiesti !"

Simo fericita de Tobia birthday
Album & www.onetruemedia.com/shared?p=5cd748d10922250f16a83d&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Video

Votati-ma va rog:www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4016&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4234&Itemid=51" target="_blank"> aici , www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4015&Itemid=51" target="_blank"> aici ,www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4019&Itemid=51" target="_blank"> aici si www.primii3ani.ro/index.php?option=com_hotornot2&task=display&idx=4018&Itemid=51" target="_blank"> aici Multumesc !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

Narcisa bine ai venit printre noi...Mama ce departe esti de Timi! as vrea sa vad si io Rio...imi place plaja si statuia ...Ce nume frumos ai ales ptr fetita! Nastere usoara!

Simo imi pare rau ca nu ati sarbatorit....la 1 an va fi musai sa faceti chef!

Cristina sper ca sunteti mai bine!

Noi saptamana viitoare plecam la bunici ca pe 12 avem botezul....Sunt fericita ca am gasit un restaurant acum pe ultima suta...De fapt nasu` l-a gasit!...Acum ne chinuim sa rezolvam cu hartogaraia ptr indemnizatie...ca sa plecam linistiti.
Cristi e deja in vacanta si sta toata ziua pe capul meu!...E greu greu!

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Salutare gagigi

De citit v-am mai citit... de raspuns mai greu
Suntem acum si cu pregatirile de nunta, ca mai sunt doar 2 luni si noi nu ne-am ocupat de nimic.. Acum ne dam seama cat e de alergat.

Chris merge bine de tot tinut de o manuta, alearga de fapt si ne e tot mai greu sa facem fata. Am mare noroc cu mam ca a venit sa ma ajute

Bun venit noilor gravidutze si sarcina si nastere usoara

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Pe mine perna aia de alaptat m-a ajutat tare mult pe perioada cand eram gravida. Am cumparat-o de pe net si pot sa spun ca, cu ea, am reusit si eu sa dorm noptile. Ca aveam ditamai burtocul si nu mai puteam sa stau pe nici o parte.
Nu am folosit-o deloc la alaptat insa. Poate ca nu am stiut eu cum sa o pozitionex corect.
Si acuma mai dorm cu ea ptr ca, granulele din ea nu se incalzesc ca la o perna normala, si ia si foarte bine forma corpului.
Deci, din punctul meu de vedere, a fost o investitie buna

Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u

Mergi la inceput

Mihaser, multzumesc...
Plaja (Copacabana) nu-i asa grozava, sunt altele mult mai curate...Iar statuia (Cristo Redendor) a fost sculptat de un roman pana la urma...Dupa ce faci drumurile de cateva ori nu mai pare asa de departe Timi dar oricum mi-e dor...
Cu numele n-am decis inca 100%, mai vedem...

AMR 6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Narcisa bine ai venit, te trec azi pe lista...numai sa imi adorm feciorul.
Irina da=mi te rog nr lui Budau de la cabinet ca nu il mai am
Ashera ma bucur ca avem vesti de la tine

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

gata am rezolvat cu lista...Narcisa esti si tu acolo si ...irina...am gasit numarul..am cautat in forum ca stiam ca il dadusem eu cuiva demult ...Am trecut si nr de la Budau pe prima pagina

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

salut fetelor,

n-am mai scris de multa vreme. Intre timp am mai fost o data la medic sa ne arate pe bebe. Era marisor, cica ar avea 9 sapt si ceva desi dupa calculul legat de UM are 8 saptamani si cateva zile. Are cam 20-23 mm. Pentru mine insa e un pic mai greu. Am greturi puternice si m-am cam saturat de vomitat. De obicei vomit dimineata la ridicat din pat o data si apoi seara de vreo 3-4 ori.

Sambata si duminica au fost ziua mea de nastere si cea de nume si le-am sarbatorit in pat si la baie. Greu. Dar cand mi-a zis luni doctorita ca bebe a crescut bine nu a mai contat nimic. Mi-a dat termen pana saptamana viitoare sa pun ceva pe mine sau macar sa ma opresc din slabit (am dat jos vreo 3 kg ) altfel ma interneaza in spital. Asa ca azi am ramas acasa, maine vine si mami la mine sa ma puna la ingrasat. Ca sa vedeti cum o sa patim si noi cu grijile pentru copii, nici dupa ce sunt la casa lor si la 600 km departare nu se mai scapa de griji.

va pup pe toate si va doresc sanatate si multa fericire

Mergi la inceput