gravidute si mamici de Timisoara (17)
Raspunsuri - Pagina 6
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxyn
Am fost la eco si....are "codita".
Sunt bucuroasa pentru ca imi doresc baietel.
Vi s-a intamplat ca peste ceva timp sa va spuna ca e fetita sau invers?17+
yuhuuu...felicitari pentru Cuc

...eu nu am patit sa mi se zica altceva dupa ce am fost asigurata ca e cuculet
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
mihaser spune:
Roxy felicitari!
Eu..la eco de 12 sapt...e baiat, la eco de 16 sapt...e baiat...da o sa-l numim Stefan, iar la eco de 20 de sapt...e sigur fetita!
Si fetita a fost!
Eliana.
mihaser spune:
Pozeeeee
http://s191.photobucket.com/albums/z292/mihaser/cu%20bunicii/?albumview=slideshow
Azi mergem la zoo!
bebeMaitra spune:
Neatza fetele ![]()
Roxyn da, la Medicis de pe Paciurea merg la doc. Felicitari pt baietel!! Sa creasca sanatos si mare!!
Fie-mea e cu capul in jos deja, la 24 de saptamani, insa doc a zis ca e ok. Avem 700 de grame..si ne strambam din guritza ca si tati (pacat ca el n-o sa ne vada..)
Ce s-a mai bucurat nenea doctoru' cand i-am zis ca vreau sa nasc natural!
O zi faina sa aveti..azi parca n-o sa fie asa de cald. Ank distractie la zoo!
_irina_ spune:
salutari bbici, mamici si burtici.
am si eu o intrebare pentru mamicile cu vechime. se fac ceva cursuri in timisoara pentru mamici si gravidute?
27+
- Andreea
Fancy spune:
Ciao, fetelor.
mai intru si eu:).
Bun venit noilor fete, parca nu mai stiam nici un nume cand am intrat sa vad ce se mai intampla:).
Am citit cap asta dar din celalalt nu am mai avut timp sa citesc....Poate reusesc azi...
Ank, pana la urma stii ce va fi, vei avea fetita?
M-am uitat si pe la pozele voastre cu bebei frumosi.
Eu inca merg la lucru:), nu am stare. In 25 iulie e termenul, mai am putin, abia astept. Cred ca am maerg sapt asta 2-3 zile si intru in concediunormal apoi prenatal sa ma mai si odihnesc ca e cazuL:). Mi-a facut bine mersul la lucru, nu am resimtit-o ca pe un stres dar deja obosesc si ce e prea mult strica.
Ank, cred ca vasusem ceva la inceput la mine ca a aparut in plus a doua info cu UM......Cred ca e o greseala....:)
va pup pe toate si va citesc cand intru:)
Lucia
Ank83 spune:
Marti merg la control...Sa speram ca se vede ce e...cu toate ca parca inca nu am incredere... Dar la morfofetala voi sti 100%.
Fancy am vazut si eu ca ai 2 date...chiar vroiam sa intreb
...O sa sterg a doua ..bine
Ank
Raul
17.10.2007
si
cu bb2 
Poze Raulito
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by Roxyn
Ank, unde iti faci morfofetala?17+
La Budau.... doar daca va fi cumva in concediu merg la Cioata.... La Budau am facut si morfo cu raul
Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
_irina_ spune:
Ank eu am in 28 luna viitoare programarea, deci nu e in concediu atunci. Tu cand vrei sa mergi?
Din pacate era mai nasol cu programarile ca am vrut sa fac pentru o prietena si a zis ca face programari numai personal.
Acum am un alt pitic pe creier. Cine are 3D, 4D in Timisoara? M-as duce sa ii fac o poza domn'soarei ca la budau nu am reusit. Si vreau sa fie una artistica. Oare ma primeste careva la eco numai pentru poza?
Fancy pana la urma ne lasa cu ochii in soare astia cu legea lor? Cred ca te simti tare bine daca poti sa mergi inca la lucru, si eu tot asa as merge mai mult pentru miscare si pentru colegi.
Roxyn felicitari pentru coditza. Sa fie sanatos si voios.
Azi am program de curatenie ca ieri m-am plimbat toata ziua. Asa ca azi intru in recuperari.
27+
- Andreea

are "codita".